X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie PIERWSZE OBJAWY
Odpowiedz

PIERWSZE OBJAWY

Oceń ten wątek:
  • Agutek. Przyjaciółka

Wysłany: 25 stycznia 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staram się i staram i nic hmmm...
    Hey Dziewczyny mam 36 lat,staram się od jakiegoś czasu zajść w ciążę,zawsze miałam nieregularne cykle ,dodatkowo okazało się ze nie zawsze miałam owulacje,wiec lekarz Mnie monitorował ,przepisał luteinę (dzięki niej mam regularne cykle)no i na owulacje dostaje zastrzyk ovitrelle. Teraz czekam :) 16 stycznia dostałam zastrzyk,był sexik nie raz hmmm... No i zobaczymy co w tym miesiącu wyjdzie.Za 8 dni mam mieć @ tak bardzo chciałabym żeby na teście jednak pojawiły się dwie kreseczki ;) Na ta chwile brak objaw ,owszem cos tam mnie kluje to lewy jajnik to prawy czasami po środku,ale tak chyba było tez poprzednim razem

Aga 36.
  • Aleksia85 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny, zostało mi 8 dni do @.. od owulacji bolą mnie piersi z boku, tak że nie mogę spać nawet na boku i najwygodniej mi chodzić bez stanika bo strasznie uwiera - jeszcze igdy tak nie miałam, zazwyczaj bolały mnie same sutki, piersi nigdy.. poza tym mam zgagę cokolwiek zjem i po kawie, uczucie rozpalenia (gorączki) i takie dziwne bulgotanie w podbrzuszu... jajniki mnie nie bolą i nie mam bólu brzucha jak na okres..aaa no i trochę śluzu kremowego ale nie dużo.. czekam na testowanie, mam nadzieje ze tym razem się udało bo staram się już 4 lata :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2015, 16:05

Agutek., Lea15 lubią tę wiadomość

oeuadzu5c56wlzo3.png
    bhywcwa1cs9d2clm.png
    w5wqcwa1bc3vq9f8.png
  • hanula Znajoma

Wysłany: 25 stycznia 2015, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foto_Anna wrote:
    Cześć Dziewczyny!
    Dziś mój 9 dpo. Objawy - jak te zaznaczone na wykresie. Pobolewa mnie coś czasem, zakłuje, pociągnie w podbrzuszu.... Nie potrafię idealnie odróżniać bólu jajników od innego bólu, jest podobny do miesiączkowego ( i za to dostałam od detektora ciąży 2 pkt :) )
    Czy detektor oznak ciąży daje punkty/ procenty na pozytywny test ciążowy za temperatuty? :)
    PS. Oczywiście był dizs test ciążowy :) Negatywny, bo jest wcześnie. Ale zakładce "galeria--> galeria testów" już w 9 dpo wychodziły niektórym pozytywne, więc i tak będę aż do terminu @ robiła test :)
    Termin @ w sobotę, czy ktoś ma podobnie- weekend weekendem sądu i wyników??? :)

Ja testuje w piątek jeśli nie dostanę @ :) a objawy mam podobne jak u Ciebie,pobolewają mnie jajniki, czasem tylko jeden, a czasem gdzieś po środku. Trudno stwierdzić gdzie właściwie. Ale tezymam kciuki za nas wszystkie !:)

uwo93e3kh0wi6ixc.png
  • Qlka Debiutantka

Wysłany: 26 stycznia 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny , jestem tu nowa ale liczę na wasze dobre rady:-) ja jestem w 26 dniu cyklu i moje objawy zaczęły sie od owulacji, kłucie lewego jajnika( tam byla stwierdzona owulacja na monitoringu) nabrzmiałe piersi i bolące sutki a zawsze bolały mnie całe piersi, temperatura trzyma sie od kilku dni na poziomie 37 stopni boje sie zrobic test bo nie chce sie znowu rozczarować:-( dodam ze mam PCO i mialam podany zastrzyk ovitrelle i boje sie ze test sfalszuje wynik bo tak słyszałam ze moze. Trzymam za nas wszystkie kciuki :-)

Qlka
  • jusiakp Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomocyyyyyy bo oszaleje.. caly cykl staralismy sie o dzidzie, niestety dostalam okres, najpierw plamienia potem juz lecialo jak zwykle,tydzien temu sie skonczyl a ja od trzech dni leze jak zgon, bo mam mdlosci, w nocy wieczorem,wczoraj cala dobe, ale wymiotowac nie idzie, najchetniej ciagle bym spala,wczoraj mialam biegunke, zero apetytu, chociaz dzis z rana zjadlam kanapke z miodem a potem z pasztetem. Grypa zoladkowa czy ciaza..

jusiakp
    ug376iye25kbbp0p.png
  • Agutek. Przyjaciółka

Wysłany: 28 stycznia 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś

Zostało mi 5 dni do okresu,dziś zrobiłam Beta 42,7 ;)

6lama9 lubi tę wiadomość

Aga 36.
  • Kenia Znajoma

Wysłany: 28 stycznia 2015, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agutek. wrote:
    Zostało mi 5 dni do okresu,dziś zrobiłam Beta 42,7 ;)

Zazdraszczam, pozytywnie :)

• Fatim Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jusiakp idź na bete, Agutek gratulacje ! Ile się staraliście ?mnie bolą piersi po bokach, ale to raczej normalne przed @ cały czas chodzę wzdęta, w brzuchu się przelewa, mam ból podobny do miesiączkowego choć taki bardziej w uczuciu jak kolka, raz w podbrzuszu, raz po bokach. Boję się, że to objaw dupka :(

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • Agutek. Przyjaciółka

Wysłany: 28 stycznia 2015, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś

Ja sama jestem jeszcze w szoku :) ale ciesze się bardzo !!!!!

6lama9 lubi tę wiadomość

Aga 36.
  • asioczek86 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agutek gratulacje, a jakie jeszcze masz objawy? może śluz, czy piersi wrażliwe?

6lama9 lubi tę wiadomość

8.03.2015- mama Aniołka (8/9tc)
    28.04.2016 IGA <3 3400g i 57 cm szczęścia :)
    17.12.2018 ADAM <3

atdci09ken4tz24o.png

o148zbmhik1ekq2b.png
  • Agutek. Przyjaciółka

Wysłany: 28 stycznia 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś

Fatim - staraliśmy się 8 miesięcy no i w końcu cudo ;)

Co do objaw hmmm... szczerze mówiąc wczoraj miałam przez cały dzień zgage i to mi dało do myślenia bo miałam w życiu raz kiedy byłam 18 lat temu w ciąży w 4-6 miesiącu.
    AAAA i jeszcze jeden objaw dwa dni po owulacji dostałam swędzenia zuzki :)
    czyli zapalenie mnie od razu złapało.
    Piersi bez zmian ,mogę je mientolic heheheh

Aga 36.
  • madzius90 Debiutantka

Wysłany: 29 stycznia 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Jestem tu nowa. Staram się o dziecko od dwóch cykli. Zauważyłam , że ten cykl jest inny niż wszystkie. Bardzo bolą mnie piersi, czasami ból jest aż nie do wytrzymania. Mam bóle jajników. Kilka dni po owulacji miałam wzdęcia i gazy, które trzymały się kilka dni. Zauważyłam również gęsty mleczny śluz na przemian z wodnistym. Mam nadzieje , że tym razem się udało. Bardzo bym Chciała. Do @ jeszcze 3 dni:(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 09:48

• Fatim Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi jest bardzo goraco w podbrzusze, oby jutrzejsze testowanie mile mnie zaskoczylo...

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • Jagah Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatim - masz świetny wykres, dobre odczucia, teraz się uda, powodzenia i byle do pozytywnego jutra! :)

6dpo - odczuwam tylko wzdęty brzuch, jakbym zjadła ogromnie duże śniadanie :D rano chwilowe kłucie jajnika, poza tym spokój, cisza i pełen luz :)

1o5qp2.png<3 kAlMp1.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagah liczylam na to jednak testy negatywne wiec juz sie nie nakrecam

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • Jagah Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatim - nie wiem ile u Ciebie trwa faza lutealna, ale temp. ładna, daj sobie czas. Mnie czeka test dopiero 11dpo, dziś odczuwam spokój i nie wariuję, nie szukam żadnych nowych dolegliwości. Do końca 2015 uda Nam się na pewno :D

Chichibi lubi tę wiadomość

1o5qp2.png<3 kAlMp1.png
  • Femme Przyjaciółka

Wysłany: 29 stycznia 2015, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny ja oprócz tyci plamienia dwa dni temu,spadku a potem wzrostu temperatury i ciągłego bólu brzucha i jajników mam mega nabrzmiałe ciężkie piersi. Ja mam zawsze na @ takie piersi, ale teraz zauważyłam takie małe naczynka czerwone na nich. Czy to może mieć związek z ciążą czy po prostu pojawiły się wskutek obrzmienia?

rfxg3e3kzk2qvjex.png
  • Gianna Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Femme, wypisałaś piękne oznaki ciąży :) Czy już robiłaś test?

"Zamienię pustynię na pojezierze,
    a wyschniętą ziemię na wodotryski." Iz 41,18
    dqpr3e5ecs7r4rjb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2015, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Kochane:)
    do tej pory tylko obserwowałam forum, dziś postanowiłam dołączyć;) Kochałam się z mężem "do końca" 4 i 5 lutego to był 14 i 15 dzień cyklu wiec dni płodne. Od dwóch dni jestem bardzo senna, mam baardzo nabrzmiałe i bolące piersi, pobolewa mnie brzuch w okolicy lewego jajnika, wogóle kiepsko się czuje:-( . Nie mierzylam niestety temperatury :-( dzis jest 6 dpo, jak myślicie ile jeszcze zaczekać ze zrobieniem testu? Bardzo chciałabym już wiedzieć że to to:-) Podrawiam i trzymam za Was kciuki ;*

• Beeblu Przyjaciółka

Wysłany: 10 lutego 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czekałam do 9dpo i już widać było "cień cienia" na teście o wyższej czułości, dwa dni później cień a 4 dni później różowy drugi prążek :)
    Trzymam kciuki żeby Tobie też się poszczęściło :)

JusWik lubi tę wiadomość

p19uvkcbq15t6635.png
‹‹ 388 389 390 391 392 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ