PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Staram się i staram i nic hmmm...
Hey Dziewczyny mam 36 lat,staram się od jakiegoś czasu zajść w ciążę,zawsze miałam nieregularne cykle ,dodatkowo okazało się ze nie zawsze miałam owulacje,wiec lekarz Mnie monitorował ,przepisał luteinę (dzięki niej mam regularne cykle)no i na owulacje dostaje zastrzyk ovitrelle. Teraz czekam 16 stycznia dostałam zastrzyk,był sexik nie raz hmmm... No i zobaczymy co w tym miesiącu wyjdzie.Za 8 dni mam mieć @ tak bardzo chciałabym żeby na teście jednak pojawiły się dwie kreseczki Na ta chwile brak objaw ,owszem cos tam mnie kluje to lewy jajnik to prawy czasami po środku,ale tak chyba było tez poprzednim razemAga 36. -
hej dziewczyny, zostało mi 8 dni do @.. od owulacji bolą mnie piersi z boku, tak że nie mogę spać nawet na boku i najwygodniej mi chodzić bez stanika bo strasznie uwiera - jeszcze igdy tak nie miałam, zazwyczaj bolały mnie same sutki, piersi nigdy.. poza tym mam zgagę cokolwiek zjem i po kawie, uczucie rozpalenia (gorączki) i takie dziwne bulgotanie w podbrzuszu... jajniki mnie nie bolą i nie mam bólu brzucha jak na okres..aaa no i trochę śluzu kremowego ale nie dużo.. czekam na testowanie, mam nadzieje ze tym razem się udało bo staram się już 4 lata
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2015, 16:05
Agutek., Lea15 lubią tę wiadomość
-
Foto_Anna wrote:Cześć Dziewczyny!
Dziś mój 9 dpo. Objawy - jak te zaznaczone na wykresie. Pobolewa mnie coś czasem, zakłuje, pociągnie w podbrzuszu.... Nie potrafię idealnie odróżniać bólu jajników od innego bólu, jest podobny do miesiączkowego ( i za to dostałam od detektora ciąży 2 pkt )
Czy detektor oznak ciąży daje punkty/ procenty na pozytywny test ciążowy za temperatuty?
PS. Oczywiście był dizs test ciążowy Negatywny, bo jest wcześnie. Ale zakładce "galeria--> galeria testów" już w 9 dpo wychodziły niektórym pozytywne, więc i tak będę aż do terminu @ robiła test
Termin @ w sobotę, czy ktoś ma podobnie- weekend weekendem sądu i wyników???
Ja testuje w piątek jeśli nie dostanę @ a objawy mam podobne jak u Ciebie,pobolewają mnie jajniki, czasem tylko jeden, a czasem gdzieś po środku. Trudno stwierdzić gdzie właściwie. Ale tezymam kciuki za nas wszystkie ! -
Hej dziewczyny , jestem tu nowa ale liczę na wasze dobre rady:-) ja jestem w 26 dniu cyklu i moje objawy zaczęły sie od owulacji, kłucie lewego jajnika( tam byla stwierdzona owulacja na monitoringu) nabrzmiałe piersi i bolące sutki a zawsze bolały mnie całe piersi, temperatura trzyma sie od kilku dni na poziomie 37 stopni boje sie zrobic test bo nie chce sie znowu rozczarować dodam ze mam PCO i mialam podany zastrzyk ovitrelle i boje sie ze test sfalszuje wynik bo tak słyszałam ze moze. Trzymam za nas wszystkie kciukiQlka
-
Pomocyyyyyy bo oszaleje.. caly cykl staralismy sie o dzidzie, niestety dostalam okres, najpierw plamienia potem juz lecialo jak zwykle,tydzien temu sie skonczyl a ja od trzech dni leze jak zgon, bo mam mdlosci, w nocy wieczorem,wczoraj cala dobe, ale wymiotowac nie idzie, najchetniej ciagle bym spala,wczoraj mialam biegunke, zero apetytu, chociaz dzis z rana zjadlam kanapke z miodem a potem z pasztetem. Grypa zoladkowa czy ciaza..jusiakp
-
Jusiakp idź na bete, Agutek gratulacje ! Ile się staraliście ?mnie bolą piersi po bokach, ale to raczej normalne przed @ cały czas chodzę wzdęta, w brzuchu się przelewa, mam ból podobny do miesiączkowego choć taki bardziej w uczuciu jak kolka, raz w podbrzuszu, raz po bokach. Boję się, że to objaw dupka
-
Fatim - staraliśmy się 8 miesięcy no i w końcu cudo
Co do objaw hmmm... szczerze mówiąc wczoraj miałam przez cały dzień zgage i to mi dało do myślenia bo miałam w życiu raz kiedy byłam 18 lat temu w ciąży w 4-6 miesiącu.
AAAA i jeszcze jeden objaw dwa dni po owulacji dostałam swędzenia zuzki
czyli zapalenie mnie od razu złapało.
Piersi bez zmian ,mogę je mientolic hehehehAga 36. -
Hej. Jestem tu nowa. Staram się o dziecko od dwóch cykli. Zauważyłam , że ten cykl jest inny niż wszystkie. Bardzo bolą mnie piersi, czasami ból jest aż nie do wytrzymania. Mam bóle jajników. Kilka dni po owulacji miałam wzdęcia i gazy, które trzymały się kilka dni. Zauważyłam również gęsty mleczny śluz na przemian z wodnistym. Mam nadzieje , że tym razem się udało. Bardzo bym Chciała. Do @ jeszcze 3 dni:(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 09:48
-
Fatim - nie wiem ile u Ciebie trwa faza lutealna, ale temp. ładna, daj sobie czas. Mnie czeka test dopiero 11dpo, dziś odczuwam spokój i nie wariuję, nie szukam żadnych nowych dolegliwości. Do końca 2015 uda Nam się na pewno
Chichibi lubi tę wiadomość
-
dziewczyny ja oprócz tyci plamienia dwa dni temu,spadku a potem wzrostu temperatury i ciągłego bólu brzucha i jajników mam mega nabrzmiałe ciężkie piersi. Ja mam zawsze na @ takie piersi, ale teraz zauważyłam takie małe naczynka czerwone na nich. Czy to może mieć związek z ciążą czy po prostu pojawiły się wskutek obrzmienia?
-
nick nieaktualnyWitajcie Kochane:)
do tej pory tylko obserwowałam forum, dziś postanowiłam dołączyć Kochałam się z mężem "do końca" 4 i 5 lutego to był 14 i 15 dzień cyklu wiec dni płodne. Od dwóch dni jestem bardzo senna, mam baardzo nabrzmiałe i bolące piersi, pobolewa mnie brzuch w okolicy lewego jajnika, wogóle kiepsko się czuje:-( . Nie mierzylam niestety temperatury dzis jest 6 dpo, jak myślicie ile jeszcze zaczekać ze zrobieniem testu? Bardzo chciałabym już wiedzieć że to to:-) Podrawiam i trzymam za Was kciuki ;*