PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny! od kilku dni mam wrazliwe sutki, piersi lekko pobolewają, mam bóle podbrzusza i nie czuję się najlepiej, duzo wydzieliny z pochwy i w ogóle.. ale co najwazniejsze: dzisiaj z lewego sutka miałam kilka kropel przezroczystej wydzieliny.... boje sie, ze moze to byc prolaktyna, czyli problem z zajsciem w ciaze. Dodam, ze 2 lata temu urodzilam pierwsze dziecko i nigdy nie miałam problemów z hormonami.
JusWik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrozowa strzala ten wyciek może rzeczywiście niepokoić. Ja bym zrobiła prolaktynę. Może to tkwi problem. A może nic złego się nie dzieje. Ja karmiłam piersią 10 miesięcy, córka ma 3 lata i mi dopiero od niedawna przestały lecieć kropelki po uciśnięciu piersi. Endokrynolog mówił, że to normalne, że po karmieniu piersią może się to utrzymać kilka lat nawet.
U mnie dziwna sytuacja. Test 2 dni temu negatywny. Musiałam zrobić, żeby wiedzieć jakie leki brać na infekcję jaka mi się do podwozia przyplątała ;/ oczywiście grzybica. Test wyszedł negatywny ale i tak postanowiłam poczekać do okresu. A okresu nie ma. Spóźnia się 2 dni.
Cera piękna- zawsze mam przed okresem koszmar na skroniach, teraz gładziutko. Piersi dopiero dziś lekko pobolewają a przeważnie bolą już od owulacji. Dziś mnie rano zemdliło, ale jakoś wcisnęłam małą kanapeczkę.
No i ta infekcja, czytałam, że może we wczesnej ciąży się pojawić, bo zmienia się ph w pochwie. Przy ciąży z córką też zaczęło się od infekcji.
W ogóle się nie nastawiałam w tym cyklu, bo byłam z córką w szpitalu i myślałam, że dni płodne poszłyyy. No i brzuch okresowo mnie bolał głównie. A od wczoraj brzuch boli jakby inaczej, okresowo również, ale boli mnie jakby macica, jakby była bardzo wrażliwa. Temperatura nie spada.
Ehhh boje się cieszyć, bo tak jak mówię nie nakręcałam się a dziś zaczęłam sobie wkręcać, że to ciążą...
Jutro idę na betę, bo z córką idę na badania krwi to od razu zrobię betę i będzie wiadomo co i jak...
Ahhh byłoby pięknie...JusWik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja czekam do 14 lutego akurat wydaje mi się że będzie 14dni po owu. oby coś się pokazało i zakończyło szczęśliwie, nie tak jak dwie poprzednie moje ciąże...
Trzymam za was mocno kciuki dziewczyny!!! I czekam na dobre wieści...Zajsonek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny! Chyba wszystko źle przeliczyłam. Do tej pory z korzystałam z kalendarza w wersji aplikacji na telefon, z ktorego dni plodne wychodzily mi od 5.02. Jednak uzupelnilam wykres z ktorego wychodzi ze dni plodne mialan juz 3.02, wtedy rowniez kochalam sie z mezem "do konca". Dzis zmirzylam temp- 36,9. Mam nadzieje ze sir udalo:-) bylam w aptece, jutro bede testowala;-)
JusWik lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mam pytanie. Spoznia mi sie okres 2 dzien narazie, ale nie robilam testu staram sie nie panikowac rowniez zmylil mnie bol piersi ktory zaczal sie w niedziele wlasnie jak na @. Interesuje mnie czy jesli jest sie w ciazy i w dzien spodziewanej miesiaczki ona nie pojawia sie to czy mozliwe jest ze objawy sie pojawiaja czy jest to raczej nie mozliwe ? Skoro bol piersi sie pojawil jak przed kazda @ to ona na pewno sie pojawi? Chciala bym poznac Wasze doswiadczenia moze ktoras z Was tak miala. Dodam ze nie mam innych objawow tzn moze nie staram sie ich doszukiwac jedynie oprocz temperatury krota utrzymuje sie na poziomie 37, 36,9 ale jak nie dostalam okresu nie zaprzeczam ze przeszlo mi przez mysl ze moze sie udalo;-) nie wiem czy jest sens robic test bo czuje jakbym miala dostac okres..i nie chce znowu sie rozczarowac;/Anna25
-
nick nieaktualny
-
No raczej nie ostatnimi czasy nawet zdarzało sie ze @ przychodzila wczesniej..wiem własnie ze bol piersi to rowniez obiaw ciazy. Kolezanka mowila ze ona wlasnie podejrzewala ciaze po bolu piersi pozniej spozniajacy sie okres i test pozytywny z tym ze Ja przed kazda miesiaczka mam takie bole wiec nie wiem teraz co o tym myslec..Anna25
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no widzisz mnie tez to wlasnie zastanawia Czy pomimo obiawow okresowych moze sie zdarzyc ze on nie przyjdzie. No nie ma co gdybac ja jutro kupie test i go zrobie zobaczymy co wykarze. A Ty czekasz na miesiaczke jestes przed czy sie spoznia tak jak mi?Anna25
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny