PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
pietruszek wrote:Julita gratulacje!! Daj znać jutro czy na pewno sciemniało
Powtórzyłam test w wigilię ale innej firmy i kreska jest blada ale widoczna tak normalnie bez wpatrywania. W niedzielę powtórzę test już mam tej samej firmy co robiłam w wigilię dla porównania, a w poniedziałek beta i reszta hormonów.
Pierwsze objawy przed terminem miesiączki, bo ten mija jutro:
Od dnia owulacji ból cycków potworny
wilczy apetyt, głód o 5 rano i musiałam zjeść
W 9dpo kompletnie nie smakowała mi wątróbka drobiowa a uwielbiam ją
od tego dnia też ranne mdłości które ustępują po zjedzeniu
od 10dpo złe samopoczucie, zawroty głowy
a od 11dpo bóle podobne do miesiączkowych kilka razy na dzień i w nocy, pomaga zmiana pozycji.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2015, 11:46
-
Gratulacje!
A ja muszę się z Wami podzielić małą radością - dzisaj zobaczyłam w końcu cień dugiej kreski na teście owulacyjnym - 15 dc, więc wypadałoby żeby już To mój pierwszy jakikolwiek cień, więc zrozumcie moją radość
Starania w lesie w nocy na tylnym siedzeniu zaliczone - nawet jak się nie uda, to cykl będę bardzo miło wspominać!
Buziaki i do usłyszeniamadziaw88 lubi tę wiadomość
-
Ja już raczej po owulacji i Wam powiem, że jestem zmęczona tymi staraniami dziś na uroczystości rodzinnej kuzyn stwierdził, że małżeństwo mi bardzo służy i coś mu we mnie nie pasuje w pozytywnym znaczeniu
Pietruszek, widzę, że starania pełną parą oby ten cykl był nasz!!! -
Pietruszek oby te nocne postoje w lesie przyniosly cos dobrego:)) ja juz odliczam czas do terminu @. o owulacji juz zapomnialam ale swieta sprawily ze sie z mezem baardzo zblizylismy:)) Mam nadzieje ze ten swiateczny cykl bedzie dla nas wszystkich owocny:) nie widac cos tu naszej Kasi i karola rzadko wpada.
Madziaw moze juz fasollka w oczkach Ci sie odbija?madziaw88 lubi tę wiadomość
-
Oj, byłoby pięknie.. piersi mam nabrzmiałe ale zawsze od owulacji do @ takie mam. Teraz ten czas do @ zapewne będzie mi się baardzo dłużył. Póki co jestem spokojna, jesteśmy u rodziców, dziś przyjdą goście , gorzej jak ten magiczny czas się skończy i wrócę do pracy, codzienności. @ wypada 6.01
-
Laski, u mnie na teście owu kreska ciemniejsza wczoraj - więc zmierza ku dobremu, chociaż daleko mu jeszcze do testu pozytywnego... oczywiście już przejrzałam miliony stron czy owu w 20dc to nie jest tragedia... Moje cyke mają około 32 dni, więc owu wypada 13 dni przed miesiączką. Niby pasuje, ale może taka komórka być potem 'przejrzała'?
Dzisiaj 18dc i tempreatura dalej płaska jak stół... jak widać poniżejWiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2015, 11:10
-
nick nieaktualnypietruszek wrote:Laski, u mnie na teście owu kreska ciemniejsza wczoraj - więc zmierza ku dobremu, chociaż daleko mu jeszcze do testu pozytywnego... oczywiście już przejrzałam miliony stron czy owu w 20dc to nie jest tragedia... Moje cyke mają około 32 dni, więc owu wypada 13 dni przed miesiączką. Niby pasuje, ale może taka komórka być potem 'przejrzała'?
Dzisiaj 18dc i tempreatura dalej płaska jak stół... jak widać poniżej -
pietruszek wrote:Laski, u mnie na teście owu kreska ciemniejsza wczoraj - więc zmierza ku dobremu, chociaż daleko mu jeszcze do testu pozytywnego... oczywiście już przejrzałam miliony stron czy owu w 20dc to nie jest tragedia... Moje cyke mają około 32 dni, więc owu wypada 13 dni przed miesiączką. Niby pasuje, ale może taka komórka być potem 'przejrzała'?
Dzisiaj 18dc i tempreatura dalej płaska jak stół... jak widać poniżej
Generalnie wydaje mi sie że cykl stracony. Dzisiaj u mnie 19dc.)Astma - miflonide
Tarczyca - euthyrox
Starania o pierwsze dzieciątko ❤ -
nick nieaktualnyja czytałam, ze największy stężenie występuje w południe. ale często robiłam po południu i też wychodziły. raz miałam przypadek, że jednego dnia zrobiłam i była baaardzo jasna 2 kreska prawie nie było jej widać, a na drugi dzien rano 2 jednakowe.
-
Jestem ciekawa tych testów, co by wyszło u mnie. Miałam zamówić, ale jakoś zeszło. Ja już po owulacji, były liczne starania od razu po @ co 2 dni, w dni płodne codziennie. Jak teraz nie wyjdzie to już nie wiem...to mój 5 cyklu starań, bez duphastonu tym razem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2015, 16:40
-
Ja mialam w tym cyklu 5 z appteki. Mialam zamowic taki wiekszy komplet z allegro ale stwierdzilam ze poczekam moze anuz @ sie nie pojawi i nie bede potrzebne:) na to licze pocichutku. Jeszcze tydzien. Chociaz zadnych objawow ciazowych nie widze..
-
Ja odnoszę wrażenie ze mam cykle bezowulacyjne.Chyba to przez nieuregulowana tarczyce bo z niedoczynnosci przeskoczylam w nadczynnosc. Moj wynik z 7 grudnia to 0,04. Ciekawe kiedy w końcu dawka będzie dobrze dostosowana.
Poki co robie testy na owulacje. Chyba jest sens do 20 dc czyli do jutra.Astma - miflonide
Tarczyca - euthyrox
Starania o pierwsze dzieciątko ❤ -
Witam was dziewczynki pp dłuższej przerwie. Niestety bardzo duzo pracy przed swietami, pozniej wyjazd a teraz juz wracam wiec weszlam poczytac co tam u was
I widzę ze sporo dobrych wiadomosci
U mnie dziewczynki czekam na płodne choc juz wydaje mi sie ze powoli sie zaczynaja wiec z mezusiem zaczynamy powoli staranka
Niestety nie dalam rady zlozyc wam życzeń na święta ale wiedzcie ze życzylam wam wszystkiego co najlepsze i oczywiście upragnionego dzieciatka w nowym roku -
nick nieaktualnySskorka ją też jeszcze tydzień do @. Od dwóch dni boli mnie brzuchol i plecy. Ale trochę już nie wierze w te super wczesne potencjalne objawy... Dwa cykle temu mocno się staralismy z mężem i po owulacji zaczęły rosnąć i bolec mnie cycki, bolalo mnie brzuch też, czulam ciągnięcie w jajniku, nawet zaczęłam być nad wrażliwa na zapachy.. I oczywiście @ przylazła... Także ja czekam do następnej niedzieli, później jak nie przyjdzie to robię test...
-
Mnie bardzo bolą piersi ale to normalne przed @, pryszcze idą.. Zresztą od owulacji do zagnieżdżenia mija kilka dni to nie ma jeszcze o czym mówić. Próbuję nie myśleć ale wiadomo jak to jest, tymbardziej, że tyle starań w tym cyklu. W następnym tygodniu chcę porobić badania- toksoplazmozę i na krzepliwość, mocz.
Znacie jakieś badania na pasożyty? Ciocia na gościnie poradziła, tymbardziej, że mam kota w mieszkaniu i często mam problemy z żelazem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2015, 18:47