PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Gama nie wierz detektorowi ja mam co cykl nawet 98% on zbiera punkty niby jakie zaznaczasz w objawach i z tego wyciaga te procenty. Ja w pierwszym cyklu na ovu rowniez sie napalilam ale juz teraz nawet na to nie zwracam uwagi
-
Halo halo Bo potrzebuję wiadra zimnej wody żeby się nie nakręcać... dzisiaj 19 dc, temp. spadła (doczytałam że czasem spada przed wzrostem po-owulacyjnym). To moje częste siusianie to chyba faktycznie zapalenie pęcherza, chociaż - na papierze zauważam żywoczerwone plamienie, a przed chwilą niteczkę żywoczerwonej krwi. Bóle podbrzusza dziwne jak na okres, a nie na owu...
Oczami wyobraźni widzę zagnieżdżenie, ale jakim cudem, jak nie było owulacji?
Zapalenia pęcherza miałam kilka razy w życiu, nigdy nie widziałam przy tym krwi ani plamień... -
nick nieaktualnypietruszek wrote:Halo halo Bo potrzebuję wiadra zimnej wody żeby się nie nakręcać... dzisiaj 19 dc, temp. spadła (doczytałam że czasem spada przed wzrostem po-owulacyjnym). To moje częste siusianie to chyba faktycznie zapalenie pęcherza, chociaż - na papierze zauważam żywoczerwone plamienie, a przed chwilą niteczkę żywoczerwonej krwi. Bóle podbrzusza dziwne jak na okres, a nie na owu...
Oczami wyobraźni widzę zagnieżdżenie, ale jakim cudem, jak nie było owulacji?
Zapalenia pęcherza miałam kilka razy w życiu, nigdy nie widziałam przy tym krwi ani plamień... -
nick nieaktualnyprzed chwilą zrobiłam test owulacyjny i negatywny delikatnie czuję jajnik. ciekawe czy od wczoraj jakiś żołnierz przetrwał żeby zapłodnić dzisiaj moją komóre fajnie jakby owulka była wczoraj. pojawił się malutki cień nadziei. teraz tylko co..? CZEKAĆ.
-
Jak przetrwała, to żołnierka!
Ja miałam ostatnie serduszka wczoraj, dzisiaj mój mąż w stanie fatalnego przeziębienia, a ja walczę z tym ciągłym pęcherzem... Więc albo owu było i mam zepsuty termometr, albo dopiero będzie i też mam nadzieję, że coś tam zostało -
Pietruszek, ja jak miałam masakryczne zapalenie pęcherza to siusiałam na różowo i na papierze były niteczki krwi. Nie pamiętam jaki to był moment cyklu bo się nie starałam.. a wg Ciebie kiedy owu mogła być?
Mi wypadała 23/24.12 teraz bardzo bolą mnie piersi, jem i jem, ale przed @ akurat dla mnie to normalneWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 19:40
-
U mnie powinna być 20 dc, czyli jutro - spadek temperatury na to wskazuje. Przejrzałam też galerię testów - te owulacyjne z allegro były uznane za pozytywne jak były takie jak moje (poniżej takie mini zdjęcie - po rekomendowanych 10 minutach wyglądają bardzo podobnie te kreski, i w sumie wczoraj też takie były). Wiem, że wieczorna temperatura niewiele mówi, ale mam skok o 1,1 stopnia w stosunku do standardowego czasu rano - z 36,2 na 37.3. Więc może owu właśnie nadeszła
Już oczywiście przeczytałam cały internet i zapalenie pęcherza nie powinno wpłynąć na zapłodnienie i zagnieżdżenie... więc jestem ciągle w grzeWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 19:50
Audobrandessa lubi tę wiadomość
-
pietruszek wrote:Emotka oby, no ale jakim cudem?Astma - miflonide
Tarczyca - euthyrox
Starania o pierwsze dzieciątko ❤ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZ tym czasem serduszkowania to różnie bywa... Pietruszek a propos krwi; ja zapalen pęcherza trochę miałam, nigdy jednak z krwią. Za to w tym cyklu przed owulka parę dni miałam jakieś krwawienia.. całkiem mocne. A dzień przed i dzień czy dwa po trochę krwi w sluzie i na papierze po toalecie. Może jesteś przed owu właśnie
pietruszek lubi tę wiadomość