PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Najwcześniej jest sens robic test we wtorek ale jesli nie będzie przychodzić @ to chciałabym wytrzymać przynajmiej do czwartku bo najpozniej powinnam dostac @ w sobotę.
Czas pokaże czy dam rade się powstrzymać. Żeby sobie pomóc w tym postanowieniu uznałam że mogę wykorzystać 2 testy w danym cyklu. Oczywiście w szafce czeka 5 szt.Astma - miflonide
Tarczyca - euthyrox
Starania o pierwsze dzieciątko ❤ -
Cześć dziewczyny, przeczytałam Was od początku i tak tu miło u was:) przedtem już byłam na ovu ale ostatnio sobie odpuściłam Ja mam problem z prl poziom ok 75, ale @ regularne, ostatnio czułam się rozbita, 2 dni temu bolał mnie brzuch i do dość@ a @ mam bardzo bolesne. Ale wczoraj było ok, mam dziś 25 dc i postanowiłam zrobić test w sumie się nie spodziewałam bo tyle już i zrobiłam, nawet nie miałam w domu tylko miałam pojemnik a później z męzem dopiero kupiliśmy test. Noi spotkała mnie niespodzianka, w którą nie moge uwierzyć do tej pory, bo była 2 kreska, mąż mnie wkręcał, że nie widzi, ale zrobiła się na tyle widoczna, że i ona ujrzał, potem zrobiliśmy 2gi i też były 2 kreski, cykle mam 26 dniowe. Pojechałam na bete, i wynik 59,04 nie chce głośno myśleć, ale wg norm 3-4 tydzień co by się zgadzało. Ogólnie bolą mnie piersi, ale to prl bo w 20 dc miałam 75, ale sutki bardzo boląca są i generalnie jestem rozbita. Z tego co wycztałam to chyba musze beta po 48 h powtórzyć? pisałam sms do mojej lekarki, ale bez echa..co sądziecie?
-
Witajcie dziewczyny wszystkiego dobrego w Nowym Roku.
Trzymam kciuki za pozytywne testy, ja wczoraj zaczęłam owulacyjne. Nie znam się na tym za dobrze, więc ufam instrukcji.
Karola trzymaj się, może ta cytologia to jakaś infekcja. Wyleczysz ją i zajdziesz w ciąże. Może wtedy się uda.
PozdrowieniaKarola - mama Julci i ... ? lubi tę wiadomość
-
Emotka to tak jak u mnie tez 5 sztuk i już już bym chciała wszystkie zrobić ) i haha tez sobie zrobiłam takie postanowienie pilnujemy sie nawzajem
Skali89 nie ma co myślec tylko gratulować!!! rzeczywiście po 2 dniach powtórz i sprawdź czy dobrze przyrasta
Mia13 a jakie testy kupiłaś? Ja w tym cyklu tez pierwszy raz używałam i jak sie okazało leciutko bledsza druga kreska tez zwiastowała owulacje gdzieś wcześniej wrzuciłam zdjęcie - tylko nie pamietam czy w tym wątku czy w wątku bóle na okres a jednak ciąża. Powodzenia w tym cyklu! -
nick nieaktualnyJą kupilam nowy test ciążowy. Jutro tempka powinna spaść jak PAN Bóg przykazal w 31 DC. Jeśli nie.. To jest nadzieja. Cycki mnie trochę bola, ale mi nie "spuchly" więc inaczej. Brzuch mnie nie boli jak na miesiączki, ani plecy. Tylko ciągle mi zimno i hm... Dzisiaj cały dzień chodze na kibelek na "2". Zwykle pierwszego dnia okresu tak latalam ale przed nigdy..
-
Mąż w pracy a ja z kotem wygrzewamy się pod kocem i do Was nadajemy połowa paczki toffifee za mną
Skali, gratuluję, w którym cyklu Ci się udało?
A reszta zniecierpliwieńców niech się uspokoi i czeka z testami na dzień @ bo postraszę moim kotem huhuu
-
Tymoteuszowa wrote:Ją kupilam nowy test ciążowy. Jutro tempka powinna spaść jak PAN Bóg przykazal w 31 DC. Jeśli nie.. To jest nadzieja. Cycki mnie trochę bola, ale mi nie "spuchly" więc inaczej. Brzuch mnie nie boli jak na miesiączki, ani plecy. Tylko ciągle mi zimno i hm... Dzisiaj cały dzień chodze na kibelek na "2". Zwykle pierwszego dnia okresu tak latalam ale przed nigdy..
Mam bardzo podobnie co do spraw toaletowych, w 1 dniu wszystko ze mnie schodzi i woda i cała resztaTymoteuszowa lubi tę wiadomość
-
madziaw88 przestałam liczyć, ale chyba 11 cs. Na początku na luzie, cykle 28 dni, później się skróciły do 26, prl skoczyła, 1,5 cyklu brałam bromergon ale nie służył mi i odstawiałam w poprzednim brałam dupka, ale też nic nie dał a w tym odstawiałam wszytsko oprócz eutyroxu. Ja test zrobiałam wg mnie w 25 dc ale nie wiem czy dobrze ja to sobie licze bo jutro będzie 26 dc i w poniedziałek powinna mieć @. Szukałam dziś laboratorium i na szczęście kobitka się zgodziła mi zrobić bęte, i wyniki miałam online bo to diagnostyka. Ale czekam do poniedziałku żeby powtórzyć, w sumie miałam nie robić testu bo jak zozbaczyłam w 20 dc pozoziom prl to się załamałam, ale dziś w nocy śnił mi się czerwono czarny wózej dziecięcy i tak jakoś sobie myślę, męzowi wkręciłam, że musze zrobić bo jak gdzies wyjdziemy to nie wiem czy mogę pić noi zaskoczenie. Ale wiem, że naprawdę u mnie to chyba była głowa, cały czas czytałam, myślałam, w grudniu zrobiłam sobie bana na owu stiwerdziałam, że tempka mnie stresuje i nie będe jej mierzyć. Mam nadzije, że będe musiała kupić ten czerwono czarny wózek:)
-
Tymoteuszowa inne objawy niż te, które zawsze pojawiały się przed @ mogą świadczyć o ciąży i mam nadzieję, że w Twoim wypadku tak będzie Życzę jutro dwóch kreseczek. Może zapoczątkujesz dobrą serie.
Skali 89 moje gratulacje Oczywiście tak jak koleżanka już pisała, betę warto powtórzyć po 48h. Życzę ładnego wzrostu hcg.
A u mnie znów kolejny spadek. Robi się coraz dziwniej. O wcześniejszym myślałam że może implantacyjny, a teraz już sama nie wiem.Tymoteuszowa lubi tę wiadomość
Nied.tarczycy, Hashi, niskie AMH (0,28), wysokie FSH, MTHFR a1298c hetero i PAI hetero, endo IV st.:
1).24.04.19r. I Laparo --> 09.05. --> Visanne START/półroczna kuracja)
2). 03.10.19r. II Laparo
15.05.2013r. córka Maja ❤️ (ciąża naturalna)
Moje ANIOŁKI:
1. Po dwóch latach starań- ICSI - Michalinka 8/9tc (10tc - 09.09.17r.)
2. Po trzech latach starań naturalny cud - Marcelinka 7/8tc (11tc - 25.08.18r.)
02.11. 18r.- transfer śnieżynki (3-dniowy zarodek)
29.09.20r. - rozpoczęcie procedury z KD (Eurofertil/Ostrawa)
13.10.20r. - mamy dawczynie/początek stymulacji
28.10.20r. - mamy trzy blastki ❄❄❄
18.11.20r. (11:30) - transfer jednego ⛄ / dwie śnieżynki na zimowisku
22.11.20r. - dwie kreseczki na teście (4dpt) 🥰/Beta: 6dpt - 27,2/8dpt -101/14dpt - 2091/15dpt - jest pęcherzyk ciążowy (również krwiak)/27dpt - 0,62cm maluszka z bijącym 💗 (133u/min) -
nick nieaktualnyMadziaw ale nie zdarzylo to Ci się przed @, co?
BitterSweetSymphony dzięki za mile słowa pocieszenia ale targają mną takie emocje... Z jednej strony nadzieja, że się udalo, a z drugiej rezygnacja, że ta małpa przyjdzie.. Ech. Pozostaje czekać do jutrzejszej tempki... Nie mogę się doczekać trzynaście kciuki! I rzeczywiście dziwny wykres mała... Może do gina byś poszła na konsultacje? Ale poczekaj do terminu @ i wtedy może -
Wszystkim dziewczynom, które czekają na testowanie życzę dużo samozaparcia, żeby nie zrobić tego za wcześnie. A jak już zadziałacie, to tylko i wyłącznie 2 kreseczek. Ja jestem w czwartym dniu po ovu. Może w tym cyklu po raz pierwszy skuszę się na betę, bo słyszałam że można ją wcześniej robić niż domowe testy. Objawów u mnie jakichkolwiek na razie brak, co zrozumiałe.
-
Ja od świąt jestem wiecznie nienajedzona.. ogólnie to wszyscy mówią, że jestem za chuda.. przy wzroście 168 ważę 60 kg, wydaje mi się, że spoko ale reszta myśli, że o wiele mniej. Zaczęłam jeść więcej zdrowych rzeczy, suplementów żeby się odżywić
powiedzmy, że toffifee też jest zdrowe
Tymoteuszowa, jutro wielki dzień!!
skali, jesteś dobrym przykładem, że nie trzeba się spinać z lekami, czy wynikami, żeby się udało, ja miałam 2 cykle z dupkiem, skończył mi się i nie poszłam po nową receptę.
emotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny nie kumam... Dzień spodziewanej @, temp. 37,0 a więc nie spadła, oznak @ brak. Test negatywny... To jest 14 dzień po owu, w którym zawsze małpa się zjawiala... A teraz na robiła mi nadzieji i nie wiem co myśleć. Możliwe, żeby test był do bani, albo za dużo pilam czy coś i nie wyszedł? Bardzo bym chciała fasoleczke