PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam dwa głęboko w szufladzie schowane Tym razem nie Pink Express, które oszukały mnie 3-krotnie.
Ja tym razem czekam cierpliwie chociaż do dnia spodziewanej miesiączki. Choć nigdy nie wiadomo co we mnie wstąpi, więc lepiej dopingujmy się nawzajem
Ja drugi tydzień czekam na wyniki swojej cytologii i trzymam kciuki by wszystko było w porządku.
Karola proszę się nie załamywać. Próbować się rozluźnić najlepiej z mężem pod pierzynką !
Nied.tarczycy, Hashi, niskie AMH (0,28), wysokie FSH, MTHFR a1298c hetero i PAI hetero, endo IV st.:
1).24.04.19r. I Laparo --> 09.05. --> Visanne START/półroczna kuracja)
2). 03.10.19r. II Laparo
15.05.2013r. córka Maja ❤️ (ciąża naturalna)
Moje ANIOŁKI:
1. Po dwóch latach starań- ICSI - Michalinka 8/9tc (10tc - 09.09.17r.)
2. Po trzech latach starań naturalny cud - Marcelinka 7/8tc (11tc - 25.08.18r.)
02.11. 18r.- transfer śnieżynki (3-dniowy zarodek)
29.09.20r. - rozpoczęcie procedury z KD (Eurofertil/Ostrawa)
13.10.20r. - mamy dawczynie/początek stymulacji
28.10.20r. - mamy trzy blastki ❄❄❄
18.11.20r. (11:30) - transfer jednego ⛄ / dwie śnieżynki na zimowisku
22.11.20r. - dwie kreseczki na teście (4dpt) 🥰/Beta: 6dpt - 27,2/8dpt -101/14dpt - 2091/15dpt - jest pęcherzyk ciążowy (również krwiak)/27dpt - 0,62cm maluszka z bijącym 💗 (133u/min) -
Ja dzis mialam jakies bole brzuicha w pracy. Teraz niedawno zobaczylam jasnobrazowa plamke na wkladce. Nie wiem czy to okres juz. powinien byc 2 a moze jakims cudem plamienie implantacyjne? Mam nadzieje ze sie nie rozkreci. Jak powiedzialam mezowi o bolach to kupil mi test. zrobie rano moze cos pokaze
Tymoteuszowa lubi tę wiadomość
-
BitterSweetSymphony wrote:Pietruszek mam 2,5 letnie szczęście. Aktualnie jestem na urlopie wychowawczym. Majeczka na pewno ucieszyłaby się z rodzeństwa.
To jakby co testujemy razem?
Madziaw88 dużo zdrówka życzę. A jaki etap u Ciebie w cyklu?
23/24.12 wypadała owulacja, za tydzień testowanie.. albo i nie jak @ nadejdzie -
sskorka24 wrote:Ja dzis mialam jakies bole brzuicha w pracy. Teraz niedawno zobaczylam jasnobrazowa plamke na wkladce. Nie wiem czy to okres juz. powinien byc 2 a moze jakims cudem plamienie implantacyjne? Mam nadzieje ze sie nie rozkreci. Jak powiedzialam mezowi o bolach to kupil mi test. zrobie rano moze cos pokaze
czekamy jutro na wyniki, od 6 zaczynam pracę i po cichutku w trybie incognito będę zaglądała
a ja wcale sobie nie wmawiam, że początek ciąży może się tak właśnie objawiać temperaturą i osłabieniem. Wcale nie wmawiamWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 20:06
-
pietruszek wrote:Karola, a nie da się jakoś zakombinować żeby i mieć cukierka i zjeść cukierka z tą pracą? Głośno nie chcę sugerować, ale wiesz?
Nie można się dogadać z tymi grafikami? Cytologią się nie martw, większość kobiet ma 2. Skoro ten wynik może 'czekać' do 5-ego i ginekolog sugeruje leczenie tabletkami - zaufaj jej, jest lekarzem i pewnie wiele 'trójek' już zbadała i wyleczyła
Dni płodne? No to na pełnym luzie pod kołdrę z mężem i niech się dzieje!
Nie martw się, nie wchodzimy zmartwione w Nowy Rok! <przytula!!> -
Oby!
Ja oczywiście wszem i wobec ogłaszam, że też się nie nakręcam, ale jak mój mąż otworzył przed chwilą szafkę to poczułam czekoladę i pierniczki! Oczywiście one tam są, ale wcześniej jak otwierał, to jakoś ich nie czułam
No, ale wiecie... nie nakręcam się, nie
Dzisiaj miałaś dostać @?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 20:44
-
emotka wrote:Gdyby miała przyjść do mnie @ to między 5 a 10 stycznia. Cykle mi sie troche ostatnio rozjechaly więc nie umiem powiedzieć na 100% kiedy to dokladnie będzie
emotka, mamy podobnie
Ogólnie to przestały mnie chyba boleć piersi i nie są takie nabrzmiałe. A może teraz były dni płodne? nie może być.. a od wigilii spokój z przytulankami. NIE WIEM JUŻ NIC.. -
Ja tez nie ale boje sie ze to @ sie rozkreca. Piersi nadal nabrzmiale i bolace. Nie wiem zobacze jak bedzie do rana. Jak nic sie nie rozkreci to zrobie test. Pietruszek 2 powinnam dosatac.. ale to byl moj 1 cykl z duphastonem wiec licze sie z tym ze moglo mi sie cos przesunac i ze moge wczesniej dostac. Ale oczywiscie gdzies na dole tli sie nadzieja:)
-
Ja w pierwszym cyklu z duphastonem (w 10 ostatnim dniu stosowania) dostałam @ 2 dni prędzej. Tym samym, nie denerwowałam się dniem spodziewanej @ i zachował się test
sskorka, nie sugeruj się, to tylko takie moje doświadczenie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 21:34
Tymoteuszowa lubi tę wiadomość
-
nie pozostaje mi nic innego jak czekac do jutraa mam nadzeje na dobre informacje:) poki co uciekam odpoczywac. Do siego roku dziewczynki:) zycze spelnienia najwiekszego marzenia nam wszystkim w tym nowym roku:)
Karola - mama Julci i ... ?, madziaw88, emotka, Tymoteuszowa lubią tę wiadomość
-
ssorka czekamy z niecierpliwością na dobre nowiny Komuś musi się udać w tym roku
Nied.tarczycy, Hashi, niskie AMH (0,28), wysokie FSH, MTHFR a1298c hetero i PAI hetero, endo IV st.:
1).24.04.19r. I Laparo --> 09.05. --> Visanne START/półroczna kuracja)
2). 03.10.19r. II Laparo
15.05.2013r. córka Maja ❤️ (ciąża naturalna)
Moje ANIOŁKI:
1. Po dwóch latach starań- ICSI - Michalinka 8/9tc (10tc - 09.09.17r.)
2. Po trzech latach starań naturalny cud - Marcelinka 7/8tc (11tc - 25.08.18r.)
02.11. 18r.- transfer śnieżynki (3-dniowy zarodek)
29.09.20r. - rozpoczęcie procedury z KD (Eurofertil/Ostrawa)
13.10.20r. - mamy dawczynie/początek stymulacji
28.10.20r. - mamy trzy blastki ❄❄❄
18.11.20r. (11:30) - transfer jednego ⛄ / dwie śnieżynki na zimowisku
22.11.20r. - dwie kreseczki na teście (4dpt) 🥰/Beta: 6dpt - 27,2/8dpt -101/14dpt - 2091/15dpt - jest pęcherzyk ciążowy (również krwiak)/27dpt - 0,62cm maluszka z bijącym 💗 (133u/min) -
nick nieaktualnySskorka czeka na wieści
Ją dziś cały dzień na mieszkaniu, robota wre! Mąż obiecał, że jeszcze w tym roku się wprowadzimy wreszcie na swoim
Ją mam dostać @ dokładnie w niedzielę, czyli 3.01.2016. Mam nadzieję, że nie wpadnie tym razem... Dziś mocniej bola mnie piersi i mam takie twarde... Prawy jajnik pobolewa wraz z podbrzuszem i jestem taką głodna! Ale jak już mówiłam, pms bywa ciekawy korci mnie, żeby zrobic rano test (mam zachowanego pinka) ale się boje... 11 DPO nie za wcześnie? -
nick nieaktualny