X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie PIERWSZE OBJAWY
Odpowiedz

PIERWSZE OBJAWY

Oceń ten wątek:
  • Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy diana102
    Możliwe że to co czułaś to objawy zagnieżdżenia.
    Ale z własnego doświadczenia ci powiem żeby lepiej się nie nakręcać i poczekać do terminu @ Życzę powodzenia. Jak będziesz coś wiedziała to daj znać :D

diana102 lubi tę wiadomość

• madziaw88 Ekspertka

Wysłany: 7 lutego 2016, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuruję się, dziś herbata z sokiem z czarnego bzu poszła w ruch, już 4..gardło tak mocno już nie boli, tylko ten wstrętny katar!! Jutro lekarz koniecznie i biorę zwolnienie..wczoraj jak gryzłam czosnek z mleka, aż łzy leciały tak piekło, widocznie tyle bakterii w moim gardle :(:( wytrzymać do 18:00..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 14:22

16ud43r8bgfa44ek.png
  • skorpionek82 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziaw88 wrote:
    Kuruję się, dziś herbata z sokiem z czarnego bzu poszła w ruch, już 4..gardło tak mocno już nie boli, tylko ten wstrętny katar!! Jutro lekarz koniecznie i biorę zwolnienie..wczoraj jak gryzłam czosnek z mleka, aż łzy leciały tak piekło, widocznie tyle bakterii w moim gardle :(:( wytrzymać do 18:00..

Życzę zdrówka :)Oczywiście idź na L4 :)

madziaw88 lubi tę wiadomość

be2286637619c012de883c2f8744cba8.png
  • madziaw88 Ekspertka

Wysłany: 7 lutego 2016, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skorpionek, jutro idę na progesteron i na NFZ do Pani doktor po skierowanie na badania i L4. Mam nadzieję, że będzie jakaś w porządku.. L4 może mi dać równie dobrze rodzinny ale zależy mi też na skierowaniu :P

16ud43r8bgfa44ek.png
  • skorpionek82 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziaw88 wrote:
    skorpionek, jutro idę na progesteron i na NFZ do Pani doktor po skierowanie na badania i L4. Mam nadzieję, że będzie jakaś w porządku.. L4 może mi dać równie dobrze rodzinny ale zależy mi też na skierowaniu :P

To czekam na wyniki :) Mam nadzieję że trafisz na normalnego lekarza :)
    Ja mimo że mam kaszel to dzisiaj mam straszne zawroty głowy nie wiem z czego :(

• Shantelle Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka
    Mogę dołączyć? Z chłopakiem staramy o dzidzi od dwóch miesięcy.
    W poprzednim niestety nie wyszło bo chyba z tego wszystkiego, stresu dostałam okres w 20 dniu cyklu. Cykle MMA zawsze 28 dniu, wręcz idealnie.
    Ten był w porządku i czekamy... @mam dostać 12 lutego, staram się nie nakręcić ale tak ciężko.
    Bolą mnie piersi, czuję takie gorąco w nich heh, w środku cyklu.. Ok 15,13,14 bolał mnie prawy jajnik, potem podbrzusze. Teraz nic nie boli. Od piątku coś czuję się chora, wątpię czy ciąża natomiast może będzie mi z wami lepiej czekać. Wczoraj wynik progesteronu 18,26 więc nie najgorzej. Boję się bo brałam polopirynę... Taka chora... Kurde ale ciężko jakoś mi uwierzyć aby się udało i nie wiem jak się zachowywać, nie chcę się nastawić na ciążę, bo pewnie będzie okres i co :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 17:51

dqpr82c3ifg4d39u.png
    3jgx43r8ff2ms451.png
  • Shantelle Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam żadnych obfitych śluzów nic, tylko taki chyba zwykły niepłodny, wodnisty jakiś taki lepki nie lepki biały aaa już sama nie wiem, no cóż trzeba czekać.

dqpr82c3ifg4d39u.png
    3jgx43r8ff2ms451.png
  • paaulik_ Koleżanka

Wysłany: 7 lutego 2016, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh dziewczyny, powiem Wam, że ja powoli dostaje na głowę.. Skończył mi się okres, a jajniki dalej bolą jak szalone i czuję się jakbym znów miała mieć.. Jestem zestresowana jak nie wiem :( Chyba jutro od rana będę męczyć mojego ginekologa o jakąś wizytę :(

• skorpionek82 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paaulik_ wrote:
    Eh dziewczyny, powiem Wam, że ja powoli dostaje na głowę.. Skończył mi się okres, a jajniki dalej bolą jak szalone i czuję się jakbym znów miała mieć.. Jestem zestresowana jak nie wiem :( Chyba jutro od rana będę męczyć mojego ginekologa o jakąś wizytę :(

Powiedz ten @ był inny niż poprzednie ??Wiesz że w ciąży można mieć @ w terminie nawet przez 3 miesiące możesz mieć @ :)

• Shantelle Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi podczas starania w jednym cyklu już się zaczęły plamienia w 11dc i aż w 20dc nagle okres, chyba stres robi swoje niestety. Nawet okres miałam inny, ale test był negatywny więc teraz była próba, staram się nie zwariować i czekam.

dqpr82c3ifg4d39u.png
    3jgx43r8ff2ms451.png
  • paaulik_ Koleżanka

Wysłany: 7 lutego 2016, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skorpionek82, wiem właśnie.. i to mnie chyba najbardziej stresuje. Tylko zastanawia mnie czy to byłoby normalne, że były też 'skrzepy', czy jak to nazwać. Nie wiem już sama, nie dość, że był wcześniej, to zaczął się dziwnie i skończył tak samo dziwnie. Najwyżej zrobię jutro dla pewności test, a potem będę męczyć ginekologa, bo jednak boję się, że historia z torbielami się powtarza.

• paaulik_ Koleżanka

Wysłany: 7 lutego 2016, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shantelle, najgorsze jest to czekanie :) szczególnie jak się jest tak bardzo niecierpliwym człowiekiem jak ja :)

Shantelle lubi tę wiadomość

• Shantelle Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też jestem niecierpliwa... Najgorzej że za pięć dni mam mieć okres a to jak wieczność hehe :)
    No ale co mi zostało, objawy są narazie jak na okres... Nie mam żadnego przeczucia jak podobno miewa kobieta.... Szczerze to nawet nie wierzę abym zaciążyła... Jakoś tak mam noo.

dqpr82c3ifg4d39u.png
    3jgx43r8ff2ms451.png
  • Shantelle Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żadnych śluzów, senność zerowa, bo mi się zawsze chce spać... Jedyne co mnie zastanawia to tydzień temu centralnie czułam gorąco w piersiach, takie ni mrowienie nie wiem co, wczoraj mnie bardzo bolały dziś chyba mniej, ale też gorąco... :) aaaaaaaaa idzie oszalec :)

dqpr82c3ifg4d39u.png
    3jgx43r8ff2ms451.png
  • paaulik_ Koleżanka

Wysłany: 7 lutego 2016, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shantelle, a nóż to będzie to :) i okres nie przyjdzie ! :)
    ja powinnam okres mieć dopiero 9 lutego.. a przyszedł 2 lutego. Także okres, albo coś co go przypominało nieźle mnie zaskoczyło. Od razu oczywiście było przykro, że to nie ten cykl, ale teraz już nie wiem co mam myśleć o tym wszystkim.

• Shantelle Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak miałam wcześniej, jak pisałam w 20dc... Chyba stres, pojechałam do gina, zrobił usg w środku, zbadał i powiedział że okres wcześniej. Zalecił progesteron i pomógł w których dniach najlepiej działać. Teraz czekamy, już w necie nawet nie czytam objawów i nawet nie chce aby ktoś umówił że to na pewno to :) ważne że progesteron dobry! :) trza czekać :)

dqpr82c3ifg4d39u.png
    3jgx43r8ff2ms451.png
  • Shantelle Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczekam z Wami, będzie mnie raźniej hehe :)

dqpr82c3ifg4d39u.png
    3jgx43r8ff2ms451.png
  • Shantelle Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja koleżanka też się starała i miała plamienia, powiedziała o tym lekarzowi i dał ten lek na d... Powiedziałam jej aby test zrobiła i się okazało że ciąża,a myślała że ma. Okres skompy, także Paaulik wiesz... :)

dqpr82c3ifg4d39u.png
    3jgx43r8ff2ms451.png
  • paaulik_ Koleżanka

Wysłany: 7 lutego 2016, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najgorsze, że teraz już mam jakąś nadzieje. Nie umiem się nie nastawiać :) no jasne, że będzie Ci raźniej Shantelle! :)

• skorpionek82 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shantelle wrote:
    Moja koleżanka też się starała i miała plamienia, powiedziała o tym lekarzowi i dał ten lek na d... Powiedziałam jej aby test zrobiła i się okazało że ciąża,a myślała że ma. Okres skompy, także Paaulik wiesz... :)

Ja też niby mam dzisiaj 3 dzień @ a już mi się kończy :) Był inny niż zawsze :)Idę we wtorek na badania to może powtórzę bete i progesteron :)

‹‹ 539 540 541 542 543 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ