PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie brzuch aż tak bardzo nie boli. Bardziej jajniki klika na przemian. Nudności, też kręci mi się w głowie, co chwilę głodna jestem. Siku też chodzę częściej. No i. Piersi bolały teraz już ich tak bardzo nie czuję tyle że są obrzmiale. 31. 12 miałam okres pozniej koło 15 miałam plamienia lekarz stwierdzi że mogą być związane z infekcja i zapaleniem pęcherza. Brałam wtedy antybiotyk. Starania zaczęliśmy koło 20 i wtedy też wg mnie była owulacja. Póki co okresu nie mam. Zobaczmy co będZie
-
Ja walczę o 1 maleństwo:) Margaretka89 jeśli teraz nie dostałam to w grę jeszcze wchodzi czas do 15 bo wyżej pisałam o plamieniach jakie miałam więc może mój organizm potraktował to jako miesiaczke. Chcę do 15 poczekać z testem ale niewiem czy wytrzymam.
-
Witam dziewczyny, właśnie jestem z narzeczonym w pierwszym miesiącu starania o dzidziusia, pewne rzeczy w ostatnich dniach trochę mnie zdziwiły , chciałabym wierzyć że to to na co czekam. teraz jestem w 23 dniu cyklu ale dwa dni temu czyli 21 dnia( 7 dni po owulacji i stosunku w tym dniu) czułam się tak jakby jakaś choroba mnie brała, temperat. 37.1 ale tylko ten jeden dzień byłam rozbita, brzuch trochę bolał jak na @ , kłuło trochę w jajnikach, piersi w ogóle mnie nie bolą ale w dalszym ciągu nic mi się nie chce, w ogóle apetytu prawie nie mam a wcześniej naprawdę sporo jadłam, nie będę szaleć i latać już po test ciązowy ale po prostu chciałabym wiedzieć czy to może być to , spodziewana miesiączka za 8 dni
-
sskorka24 może kochana za szybko ten test? Spróbuj powtórzyć za dwa dni. Mnie właśnie przy ciąży jajniki kuły. Brzuch bolał ok 7 tygodnia jak na @. Chociaż teraz w terminie @ też bolał, no, ale to raczej biochemiczna...
MMM2016 gratuluję masz super lekarza, myślę, że serduszko za 2 tygodnie na pewno będzie słychać. Jak się czujesz?
madziaw88 Ty się mocno kuruj, żeby dzidziuś zdrowo rósł.
Tymoteuszowy przykro mi, wiem jak się czujesz. Ściskam Cię mocno... :*
Pozdrawiam Wam wszystkie, ja ciągle w biegu.