PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie, nadaję z łóżka! Mleko, masło, miód, czosnek, woda z miodem i cytryną, termofor, moczenie stóp w wodzie z solą, znacie coś jeszcze?? Wypociłam się konkretnie, trochę pospałam, może będzie lepiej bo serio nie ma mnie kto zastąpić, a moja praca to nie papiery, które poczekają tylko żywi ludzie i ktoś musi być
Dziś rozmawiałam z managerką, mówiła, że pierwsze tygodnie jej ciąży były straszne, zaziębienie i ogromny ból głowy..
paaulik, oklaski dla Twojego lekarza..uciekaj od niego szybko.
Tymoteuszowa, ja w tyg wylałam kawę inkę, jakiś kwas normalnie -
nick nieaktualnyJą nie mam ochoty na kawę a pilam. Ale odstawilam przed owulka w ogóle, bo stwierdzilam, że nie, nie będę pić. Chociaż pilam tylko jedną dziennie rano, ale mimo wszystko. Teraz ogólnie często mnie mdli, ale to raczej z nerwów, i jak robilam kawę koleżance bo mnie odwiedziła to zapach mi pomógł za to na smak nie mam ochoty ale nie probowalam. Tylko ten tuńczyk dziś, to mnie zdziwilo, że taki okropny
-
nick nieaktualny
-
Tymoteuszowa wrote:Ooooooj Skorpionek przytylam :* :* następny cykl należy do Ciebie kochana! Będę trzymać kciuki
-
Jestem po pierwszej wizycie u ginekologa, wszystko jest dobrze:)
Dr potwierdziła 6 tydzień ciąży
Mamy pierwsze zdjęcie maleństwa
Kolejna wizyta za 2 tygodnie
Udało się być całą wizytę i usg z mężem:) Co za ulgamadziaw88, NiecierpliwaKarolina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MMM2016 wrote:Jestem po pierwszej wizycie u ginekologa, wszystko jest dobrze:)
Udało się być całą wizytę i usg z mężem:) Co za ulga
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Skorpionek progesteron najlepiej sprawdzić na początku cyklu (3-5dc) i w siódmym dniu po owulacji. Jeśli wyjdą jakieś anomalia to musisz się zacząć regularnie wspierać duphastonem lub luteiną. Myślę, że Twój lekarz na pewno będzie wiedział co z tym zrobić.
MMM2016 cieszę się Twoim szczęściem i mam nadzieję, że i ja niedługo zobaczę swojego skarbka na usg.
Dobranoc dziewczynyskorpionek82 lubi tę wiadomość
Nied.tarczycy, Hashi, niskie AMH (0,28), wysokie FSH, MTHFR a1298c hetero i PAI hetero, endo IV st.:
1).24.04.19r. I Laparo --> 09.05. --> Visanne START/półroczna kuracja)
2). 03.10.19r. II Laparo
15.05.2013r. córka Maja ❤️ (ciąża naturalna)
Moje ANIOŁKI:
1. Po dwóch latach starań- ICSI - Michalinka 8/9tc (10tc - 09.09.17r.)
2. Po trzech latach starań naturalny cud - Marcelinka 7/8tc (11tc - 25.08.18r.)
02.11. 18r.- transfer śnieżynki (3-dniowy zarodek)
29.09.20r. - rozpoczęcie procedury z KD (Eurofertil/Ostrawa)
13.10.20r. - mamy dawczynie/początek stymulacji
28.10.20r. - mamy trzy blastki ❄❄❄
18.11.20r. (11:30) - transfer jednego ⛄ / dwie śnieżynki na zimowisku
22.11.20r. - dwie kreseczki na teście (4dpt) 🥰/Beta: 6dpt - 27,2/8dpt -101/14dpt - 2091/15dpt - jest pęcherzyk ciążowy (również krwiak)/27dpt - 0,62cm maluszka z bijącym 💗 (133u/min) -
BitterSweetSymphony wrote:Skorpionek progesteron najlepiej sprawdzić na początku cyklu (3-5dc) i w siódmym dniu po owulacji. Jeśli wyjdą jakieś anomalia to musisz się zacząć regularnie wspierać duphastonem lub luteiną. Myślę, że Twój lekarz na pewno będzie wiedział co z tym zrobić.
MMM2016 cieszę się Twoim szczęściem i mam nadzieję, że i ja niedługo zobaczę swojego skarbka na usg.
Dobranoc dziewczyny
Również spokojnej nocy dziewczyny☺
-
MMM2016 wrote:Jestem po pierwszej wizycie u ginekologa, wszystko jest dobrze:)
Udało się być całą wizytę i usg z mężem:) Co za ulga
Super bardzo się cieszę! I zazdroszczę, że już podejrzalaś Fasolę
A co było widać? -
NiecierpliwaKarolina - widzieliśmy tylko malutką plamkę haha Pęcherzyk 14 mm
A w środku dosłownie kijaneczka
Myślę, że za dwa tygodnie będzie już widać serduszko
Dr powiedziała, że na pierwsze usg przyszłam w dobrym terminie bo potwierdzenie ciąży i zobaczenie, że wszystko jest dobrze - pozytywnie wpływa na matkę i dziecko:) Zrobiła wywiad, dała skierowania na badania. Byliśmy bardzo zadowoleni.
Życzę, żebyś trafiła (Ty i pozostałe dziewczyny) na odpowiedniego lekarza, który nie tylko będzie kompetentny ale również empatyczny....bo to jest niezwykle ważne..szczególnie w ciąży....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny