PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
NiecierpliwaKarolina wrote:Madzia, lekarz prywatny. Pan profesor... nawet mnie nie zbadał i też coś przebąkiwał, że jeszcze jest za wcześnie, bo to piąty tydzień (wg BBF szósty - 5t4d) jedyne co zrobił to chciał mi dać skierowanie do szpitala, żebym polezała trzy dni pod kroplówką. Chyba będę miała problem z lekarzem prowadzącym
Dzisiaj mam fatalny nastrój. Od rana siedzę i ryczę w przerwach na wymioty.
Muszę się zaraz zebrać do rodzinnego, żeby wyłudzić jakoś zwolnienie,ale boję się czy dam radę dojechać, bo w głowie się kręci.
Miłego dnia Wam życzę dziewczynki! Lepszego niż u mnie
Współczuję...tylko się nie stresuj bo jeszcze pogorszysz sprawę.
Ciekawe co ja jutro usłyszę...jestem na tym samym etapie ciąży.....
-
Ja już się chyba też nakrecilam. W sylwestra miałam @..15.01 jakieś plamienie. Póki co nie Mam @. Piersi nabrzmiale i bolace. Dziś klocie w jajnikach. Jakieś pryszcze się pojawiły ale nie boli mnie brzuch jak na @. Chciałabym bardzo żeby to było To.
Madzia88 a u Ciebie coś wyjątkowego się dzieje? Jakiś trądzik? Jak piersi?
-
Skorpionek a w którym jesteś tygodniu i od kiedy masz katar?? bo ja dopiero w 24 dc i od wczoraj mam straszny katar,w sobotę mam testować,to kolejny mój stymulowany cykl,oprócz tego zaj... kataru nie czuję się specjalnie inaczej...
-
AniaStaraczka85 wrote:Skorpionek a w którym jesteś tygodniu i od kiedy masz katar?? bo ja dopiero w 24 dc i od wczoraj mam straszny katar,w sobotę mam testować,to kolejny mój stymulowany cykl,oprócz tego zaj... kataru nie czuję się specjalnie inaczej...
-
Skorpionek, póki nie ma @ jest nadzieja..bardzo bym chciała, żeby Tobie się udało, bo testowałyśmy razem..
Ja po pracy od razu śpię, w nocy zasypiam bez problemu. Jest mi wiecznie zimno, gardło boli, kaszel, katar. Nie biorę żadnych leków bo nawet nie wiem jakie, jeszcze weekend w pracy.. Brzuch czasem zakłuje. W dzień 37 st ponad. Nie chce mi się dosłownie NIC. W poniedziałek postaram się dostać do lekarza na NFZ (akurat w poniedziałki przyjmuje kobieta ;/) może da zwolnienie na kilka dni jak tak dalej będzie.. Piersi duże, bolą sutki i takie jakby żyłki? -
kika77 wrote:skorpionek82 a spodziewasz się, że to właśnie teraz jesteś w ciąży. Mi ginekolog mówiła, że po odstawieniu dupka do tygodnia powinnam dostać okres i tak faktycznie było. Okrutna przychodziła w ostatnim możliwym dniu. Nie wiem czy to ma znaczenie, ale ja nie biorę żadnych leków na tarczycę (jeszcze nikt nie wykrył że choruję ), a dupka brałam z powodu nadżerki, która ładnie się wchłonęła.
A u Ciebie jak? -
skorpionek sorki zatrzymałam się na postach kiedy pisałaś o ciąży...
dlatego myślałam,że to przeziębienie to Ci się przytrafiło we wczesnej ciąży -
skorpionek82 wrote:Mi lekarz powiedział że jak odstawie duphaston to w ciągu 2-3 dni powinnam dostać@.Mam pytanie czy progesteron powinno robić się na czczo☺2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Kika77 nie testowalam i szczerze. Poczekam bo tak myślę że poczekam jeszcze kilka dni zobbacze może ten trądzik i cycki nabrzmiale przyniosą@.nawet nie brałam ciąży pod uwagę w tym cyklu bo brałam właśnie w połowie stycznia antybiotyk i raczej omijalam serduszkowanie:) potem nadrobilsmy z mężem zaległości i teraz się nakrecilam że może się udało.