PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Witaj kluseczko!
Ja na początku się zasmuciłam, że mąż dostanie urlop jesienią, kiedy ja będę zasypana pracą, ale postanowiliśmy, że uciekniemy w sierpniu na 3 dni w rocznicę ślubu i w sumie to mi wystarczy:) teraz ważniejsze jest rozmnażanie:D i podobnie jak MałaCzarna, mam nadzieję, że na rocznicowy wyjazd, będę już z maleństwem w brzuchu:D Ależbym zrobiła prezent mężowi:D hehe a on mi;)
pogoda pod psem... przynajmniej nie mam wyrzutów, że marnuje sobotni poranek na porządki;) -
ja czekam na moment testowania. ile dni po owulacji można iść na bete?
owulacje mialam 4 lipca...planujemy wykupic wczasy do Egiptu (wylot w piątek) i tak się zastanawiam co robic. dzis spadla temperatura..jesli jutro "odbije" w gore, bede liczyc ze jest szansa...czy wtedy beta juz cos pokaże? zerknijcie na mój wykres;)może niepotrzebnie się znowu podniecam;) -
Blondik wrote:ja czekam na moment testowania. ile dni po owulacji można iść na bete?
owulacje mialam 4 lipca...planujemy wykupic wczasy do Egiptu (wylot w piątek) i tak się zastanawiam co robic. dzis spadla temperatura..jesli jutro "odbije" w gore, bede liczyc ze jest szansa...czy wtedy beta juz cos pokaże? zerknijcie na mój wykres;)może niepotrzebnie się znowu podniecam;) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam.
A ja nie wiem co myslec.. Boje sie ze sie tylko nakrecilam
Dzis mam 17 dc a od 15 dc boli mnie brzuch jak na @ i mam dziwne uplawy biale.. Bardzo duzo.. Przytulanie mialo miejsce 13 dc, dzien przed owulacja lub dwa, nie jestem pewna cykl mam 25/27 dni, w tym miesiacu bylo to 26 dni, owulacja powinna byc 14 dc. Nie chce sie nakrecac, ale nie wydaje mi sie to normalne ze mnie tak boli brzuch, owszem boli w dzien lub przed owulacja ale nigdy 3 dni.. A jeszcze w dzien przytulania z rana zrobilam test owulacyjny o wyszedl pozytywny..Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2014, 19:40
-
Rudzia wrote:Witam.
A ja nie wiem co myslec.. Boje sie ze sie tylko nakrecilam
Dzis mam 17 dc a od 15 dc boli mnie brzuch jak na @ i mam dziwne uplawy biale.. Bardzo duzo.. Przytulanie mialo miejsce 13 dc, dzien przed owulacja lub dwa, nie jestem pewna cykl mam 25/27 dni, w tym miesiacu bylo to 26 dni, owulacja powinna byc 14 dc. Nie chce sie nakrecac, ale nie wydaje mi sie to normalne ze mnie tak boli brzuch, owszem boli w dzien lub przed owulacja ale nigdy 3 dni.. A jeszcze w dzien przytulania z rana zrobilam test owulacyjny o wyszedl pozytywny.. -
Asha wrote:Witaj...nie chce cie dolowac ale sluz po owu jest normalny...a bol brzucha...coz ..wej na watek bol brzucha po owu i tam poczytaj...mialam to w ostatnim cyklu...tez norma, moze u ciebie jest inaczej, ale...za wczesnie zeby cokolwiek powiedziec trzymam kciuki
No, tylko ze nigdy wczesniej tak nie mialam.. Ale pewnie sobie to wymyslam tylko.. Poczekamy zobaczymy.. -
Rudzia wrote:No, tylko ze nigdy wczesniej tak nie mialam.. Ale pewnie sobie to wymyslam tylko.. Poczekamy zobaczymy..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle nikt nie twierdzi że wymyślasz. Wszystkie na pewno dobrze ci życzą, tylko czasami objawy o niczym nie świadczą, a kobieta się nastawia, a następnie rozczarowuje. Chyba wszystkie tutaj przez to przechodziły. Powodzenia i oby to było to.
Asha lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Tego sobie na pewno nie wymyslilam.. Wlasnie bylam w laziece.. Mam jakies brazowe plamienia.. Kurcze, na jakiekolwiek obiawy to chyba za szybko..
-
Ja wczoraj powinnam sostac okres bardzo dziwne szyjka powedrowala wysoko susza ogolnie ale jak badalam to sluz o barwie lekko rozowo brazowej..wiec pewnie zaraz dostane a tez mi to sprawilo niespodzianke..nigdy tak nie mislam a tu o proszemi sie wydaje ze to bezowulacyjny cykl dlatego taki dziwne .ja mialam w 2 fazie aawsze 36.9/37..a teraz 36.7/36.8
[/url]