PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzia, jak nie za pierwszym to za drugim lub trzecim się uda. Nie denerwuj się bo to nie pomaga. Trzymamy kciuki oby się udało za pierwszym. Jednak postaraj się troszkę wyluzować jeszcze te kilka dni, bo rozczarowanie jest bolesne a tak może będzie miła niespodzianka. Niestety nie da się tak wcześnie nic konkretnego i obiektywnego powiedzieć. Każda z nas chyba miała wszystkie możliwe objawy ciąży przed @ a potem @ przyłaziła i był płacz i rozczarowanie. Powodzenia, głowa do góry i pozytywnego testu życzę.
-
witajcie u mnie mega skromnie w tym cyklu z przytulankami. w piatek wieczorem wyszedł mi test owu pozytywny, ale przytulanki byly w sobote wieczorem....
niy wszytskie objawy wskazują ze właśnie w sobotę miałam owu, bo testy owu po południu juz były znowu z dwoma kreskami, ale jedna słabsza. wczoraj nie było małza i przytualenk. dzis go wykorzytsam, ale to juz pewnie i tak za poźno...
moja kolezanka zasza w ciązę po jednym stosunku w cyklu, dokladnie w dniu owulki - no ale jka wiecie tylko niewielki procent kobiet tak zachodzi w ciąze...
takze pozostaje teraz do konca cyklu pzrytulac sie dla przyjemnosci i w kolejnym nie odpuszczac!!!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bozeee.. Ale sie tragicznie czuje.. Strasznie boli mnie glowa i goraco mi w policzki, z ciekawosci sprawdzilam temperature i mam 37,1 a rano bylo 36,1 . Zobaczymy jak bedzie jutro rano.. Moze to wszystko przez nerwy bo pewna osoba mnie caly dzien baaardzo denerwuje..
-
Dziewczyny jak to jest z kwasem foliowym.. Biore teraz kwas foliowy 1mg przepisany przez lekarza , mam jeszcze tylko tabletek na tydzien i zastanawiam sie czy wykupic recepte znowu czy moge brac kwas foliowy 0,4mg ? Bo mam taki w domu.. Jak myslicie lepiej wykupic te co teraz?
-
Rudzia wrote:Dziewczyny jak to jest z kwasem foliowym.. Biore teraz kwas foliowy 1mg przepisany przez lekarza , mam jeszcze tylko tabletek na tydzien i zastanawiam sie czy wykupic recepte znowu czy moge brac kwas foliowy 0,4mg ? Bo mam taki w domu.. Jak myslicie lepiej wykupic te co teraz?
-
nick nieaktualnyTak jak pisze Asha. Mi Pani doktor nie przepisała kwasu, tylko kazała po prostu wykupić. A byłam wtedy na wizycie kontrolnej na kilka miesięcy przed rozpoczęciem starań, by wykluczyć jakieś nieprawidłowości przed zajściem w ciążę. A więc u Ciebie miała jakiś powód. Dziewczyny, a czy gdybym miała policystyczne jajniki to zobaczyłaby to na usg?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 06:56
-
MalaCzarna wrote:Tak jak pisze Asha. Mi Pani doktor nie przepisała kwasu, tylko kazała po prostu wykupić. A byłam wtedy na wizycie kontrolnej na kilka miesięcy przed rozpoczęciem starań, by wykluczyć jakieś nieprawidłowości przed zajściem w ciążę. A więc u Ciebie miała jakiś powód. Dziewczyny, a czy gdybym miała policystyczne jajniki to zobaczyłaby to na usg?
Tak, lekarz na pewno by to zauwazyl. Moja kolezanka ma wlasnie z tym problem, 4 lata stara sie o dziecko i nic, bo ma wlasnie policystyczne jajniki. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pewnie sobie wmawiam, ale wczoraj chcialam zjesc sledzie w zalewie czosnkowej, 2 dni wczesniej probowalam i byly smaczne a wczoraj az mnie krzywilo takie slone byly.. tak mi sie wydawalo bo moja siostra sprobowala i mowila ze sa okej.. ja juz ich nie ruszylam.. a dzis na sniadanie jem tosty z dodatkiem ketchupu i ten ketchup jakis kwasny a zawsze taki kupuje .. heh.. ciekawe co z tego wyjdzie