PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
zetaaa wrote:Ja wczoraj powinnam sostac okres bardzo dziwne szyjka powedrowala wysoko susza ogolnie ale jak badalam to sluz o barwie lekko rozowo brazowej..wiec pewnie zaraz dostane a tez mi to sprawilo niespodzianke..nigdy tak nie mislam a tu o proszemi sie wydaje ze to bezowulacyjny cykl dlatego taki dziwne .ja mialam w 2 fazie aawsze 36.9/37..a teraz 36.7/36.8
-
A ja dzis mam nadal bol jajnikow, ogolnie jak na okres. . 18 dzien cyklu na razie.. Dzis bez plamien.. Jesli dostane okres i to nie ma nic wspolnego z ciaza itd to wybiore sie do ginekologa.. 4 lata temu mialam usuwana cyste z prawego jajowodu, mialm ogolnie problemy i lekarz mowil ze moge miec problemy z zajsciem w ciaze Ale bylam na kontroli w marcu i wszystko bylo okej a nawet zyczyl powodzenia z ciaza.. Sama juz nie wiem.. ogolnie dol..
-
kluska wrote:Ja mam lenia jak co poniedziałek. Czemu te weekendy tak szybko mijają? Asha ależ Ty masz prostoliniowy wykres. Trzymam kciuki za działania.
Rudzia jak sytuacja u Ciebie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 10:10
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny