PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
BitterSweetSymphony wrote:Shantelle jesteś w dołku bo @ blisko. Niemiło się przez to przechodzi, ale im szybciej rozpoczniesz nowy cykl tym szybciej ujrzysz kropka Trzymaj się tam i pamiętaj, nie ma co się poddawać. Bądź silna. Stres i nerwy nie sprzyjają rozmnażaniu
Skorpionek widzę drugą kreseczkę Czekam na zieloną kropkę na wykresie
Najlepszego dziewczęta!! Życzę Wam, aby wasi faceci mali i duzi o Was pamiętali i rozpieszczali
Boję się dać plusik bo w poprzednich 2 miesiącach jak dawałam plusik to przychodziła @ Jutro chyba pójdę na bete jak dam radę z kimś synka zostawiaćFoczka lubi tę wiadomość
-
Foczka wrote:Ja bym na betę nie szła, tak ładnie wygląda że bym poczekała do terminu i teścik zresztą sikańca to już bym robiła
Jesli to było do mnie to mówie że I termin@ miałam 3.03. a II termin @ miałam 5.03. a 6.03 był sikaniec i jest nawet foto wrzuconeFoczka lubi tę wiadomość
-
Skorpionek rozumiem Cię Trzymam kciuki za wysoką betę
Ja już po pierwszym usg w tym cyklu. Ku mojemu zdziwieniu usg ujawniło pęcherzyk praktycznie do pęknięcia 25x23mm. Strasznie szybko w tym cyklu. W piątek druga wizyta sprawdzająca czy do owu doszło. Trzymajcie dziewczyny kciuki, aby tym razem wszystko poszło tak jak trzeba. Boję się, że znów nie pęknie
Nied.tarczycy, Hashi, niskie AMH (0,28), wysokie FSH, MTHFR a1298c hetero i PAI hetero, endo IV st.:
1).24.04.19r. I Laparo --> 09.05. --> Visanne START/półroczna kuracja)
2). 03.10.19r. II Laparo
15.05.2013r. córka Maja ❤️ (ciąża naturalna)
Moje ANIOŁKI:
1. Po dwóch latach starań- ICSI - Michalinka 8/9tc (10tc - 09.09.17r.)
2. Po trzech latach starań naturalny cud - Marcelinka 7/8tc (11tc - 25.08.18r.)
02.11. 18r.- transfer śnieżynki (3-dniowy zarodek)
29.09.20r. - rozpoczęcie procedury z KD (Eurofertil/Ostrawa)
13.10.20r. - mamy dawczynie/początek stymulacji
28.10.20r. - mamy trzy blastki ❄❄❄
18.11.20r. (11:30) - transfer jednego ⛄ / dwie śnieżynki na zimowisku
22.11.20r. - dwie kreseczki na teście (4dpt) 🥰/Beta: 6dpt - 27,2/8dpt -101/14dpt - 2091/15dpt - jest pęcherzyk ciążowy (również krwiak)/27dpt - 0,62cm maluszka z bijącym 💗 (133u/min) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMnie od ponad tygodnia tak bolą piersi, że nie wiem co z nimi zrobić Sa nabrzmiałe, bolą i swędzą. Dzisiaj to aż się w nocy obudziłam. Wkurzylam się i rano zrobiłam test.
Dziś jest jakiś 10-11 dzień po owu, 13 po Pregnylu.
Pokazała się druga, bardzo blada kreska, ale na tyle widoczna, że nie trzeba się wysilać, żeby ja zobaczyć.
Coś jak u skorpionka. Także czekamy na dalszy rozwój wydarzeń
To chyba może być jeszcze Pregnyl...? Tylko te piersi, bolały po zastrzyku, ale one nie przestają, tylko jeszcze bardziej.
Chyba jutro rano zrobię znów dla porównania.BitterSweetSymphony lubi tę wiadomość
-
Gosica wrote:Mnie od ponad tygodnia tak bolą piersi, że nie wiem co z nimi zrobić Sa nabrzmiałe, bolą i swędzą. Dzisiaj to aż się w nocy obudziłam. Wkurzylam się i rano zrobiłam test.
Dziś jest jakiś 10-11 dzień po owu, 13 po Pregnylu.
Pokazała się druga, bardzo blada kreska, ale na tyle widoczna, że nie trzeba się wysilać, żeby ja zobaczyć.
Coś jak u skorpionka. Także czekamy na dalszy rozwój wydarzeń
To chyba może być jeszcze Pregnyl...? Tylko te piersi, bolały po zastrzyku, ale one nie przestają, tylko jeszcze bardziej.
Chyba jutro rano zrobię znów dla porównania.
Po pregnylu test można robić 10 dni po podaniu Wcześniej nie ma sensu To już nie będzie pregnyl skoro to jest 13 dni po podaniu tego zastrzyku -
Kochane, trzymam kciuki.
U mnie śluz z krwią, okres ma być we czwartek więc zapewne będzie.
Nie mam jakiegoś okresu libido. Sexu nie lubię jak BitterSweetSymphony hehe, więc wiecie.
Może następny cykl będzie owocny.
Dziewczyny raz jeszcze, trzymam kciuki kochane!!!!
-
nick nieaktualny
-
Bitter ciekawe czy u Ciebie tym razem - tak jak u mnie ostatnio - owulacja zawita wcześnie. W sumie, to jest fajne, bo wszystko też wcześniej staje się jasne. Oby jasnozielone;)
Ja w tym cyklu nie monitoruję. Stwierdziłam, że szkoda pieniędzy, mam mnóstwo wydatków, a od monitoringu raczje nie zajdę Mam wrażenie, że to bardziej by zaspokoiło ciekawość plus dało poczucie działania, raczej złudne;) ważne za to by przypilnwać serduszek jak trzeba... -
Haj
Czekają mnie ciężkie dni, długie w pracy
Mi lekarz np potwierdził owulacje dwa razy no i powiedział że trzeba próbować. Zresztą ja czuję że mam owulacje bo mi jajnik daje w kość
Jutro termin @, obym dziś nie dostała bo ani jednej podpaski nie mam, ani jednego tampona nawet aa.
-
Gosica dzięki i trzymam kciuki za nowego sikańca Daj znać !
Szyszka spodziewałam się skoku dzisiaj, skoro wczoraj już taki ładny pęcherzyk był, a temp jedynie troszkę podskoczyła Czuję, że znowu nie będzie owulacji. Na razie jajnik milczy, śluzu nie widać jedynie czuję taką mokrość w środku. A Ty kiedy się spodziewasz owulacji? Który to Twój dzień cyklu? Czyżbyśmy szły łeb w łeb
Shantelle ja nigdy nie czułam owulacji i w sumie nie wiem czego się spodziewać tym razem.
Nied.tarczycy, Hashi, niskie AMH (0,28), wysokie FSH, MTHFR a1298c hetero i PAI hetero, endo IV st.:
2). 03.10.19r. II Laparo
Moje ANIOŁKI:
22.11.20r. - dwie kreseczki na teście (4dpt) 🥰/Beta: 6dpt - 27,2/8dpt -101/14dpt - 2091/15dpt - jest pęcherzyk ciążowy (również krwiak)/27dpt - 0,62cm maluszka z bijącym 💗 (133u/min) -
nick nieaktualnyDoronia89 wrote:Gosia a w jakiej dawce miałaś podany pregnyl?? ja 10 dni po pregnylu (2 x 500) miałam bete 10, 46 a 12 dni już 4,26
Też miałam taka dawkę.
BitterSweet dziś sikaniec negatyw. Już nic z tego nie rozumiem... Ten był z innej firmy, jutro kupię Pink i w piątek albo sobotę zrobię znów.Doronia89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHey Dziś jestem w 32 dc, odkad kochalismy sie z chlopakiem w 14 i 15 dc, zauwazyłam, ze od tego czasu czuje cały czas wilgotnosc, w zeszłym tygodniu czulam, ze zaraz zaslabne i było mi duszno. Cykle mam nieregularne (3 ostatnie to 30, 35 i 36 dni, wiec ciezko okreslic czy to byly plodne). Co o tym myslicie? Można sobie robic nadzieje, czy lepiej robic zapas tamponow?
-
Gosica Pink mnie już 3 razy oszukały. Kup najlepiej kilka z różnych firm o różnej czułości. Oby pokazały się dwie kreseczki
Kanasiaaa oczywiście że jest nadzieja. Najlepiej poczekać do terminu spodziewanej miesiączki i wtedy dopiero zrobić test. Jeśli cykle są nieregularne to zrób sobie dnia np. 36 bo tyle dni miał Twój najdłuższy cykl.
Skorpionek co Ty mówisz??!! Daj znać jak już będzie coś wiadomo.Kanasiaaa lubi tę wiadomość
2). 03.10.19r. II Laparo
Moje ANIOŁKI:
22.11.20r. - dwie kreseczki na teście (4dpt) 🥰/Beta: 6dpt - 27,2/8dpt -101/14dpt - 2091/15dpt - jest pęcherzyk ciążowy (również krwiak)/27dpt - 0,62cm maluszka z bijącym 💗 (133u/min)