PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDoronia, dziękuję za słowa otuchy, poprawiasz mi bardzo humor Bardzo bym chciała, żeby tak było, ale wątpię, boli mnie brzuch jak przed @ i tak czekam, kiedy przyjdzie. Tamta kreska pokazała się po dłuższym czasie, kiedy nie powinno się już brać bo pod uwagę.
Mogłabym zrobić betę, ale poczekam jeszcze kilka dni na @, może przyjdzie. Musiałabym rano zwalniać się godzinę z pracy. Także poczekam jeszcze. -
nick nieaktualny
-
Gosica wrote:Dziewczyny może któraś z Was miała już takie doświadczenia, bo nie wiem, co to może oznaczać. Zaczęłam plamic na brązowo, czułam, jakbym dostała okres a tu tylko takie coś. Brzuch nadal boli jak przy @.
Ja też czekam na okres, wczoraj powinnam dostać, brzuch boli od kilku dni jak na @, nie wiem czemu go jeszcze nie ma, test pokazał jedną kreskę w 27dc także to raczej nie ciąża ;/;/ -
Hej dołączam do nieczekajacych na @ . Cykle 29 dniowe, wczoraj plamienia, co nigdy wcześniej przed okresem się nie zdarzało i do teraz cisza... Ból brzucha miesiaczkowy, aczkolwiek delikatny. Jutro termin @, test 27 dnia cyklu negatywny. Czekam do jutra by znów zatestowac, mam nadzieję, że zobaczę 2 kreseczki
-
U mnie dziewczyny kolejna porażka. Pęcherzyk znów nie pękł. Chyba oficjalnie mogę stwierdzić u siebie LUF.
Czekam na @
Szyszka życzę Tobie więcej powodzenia
Nied.tarczycy, Hashi, niskie AMH (0,28), wysokie FSH, MTHFR a1298c hetero i PAI hetero, endo IV st.:
1).24.04.19r. I Laparo --> 09.05. --> Visanne START/półroczna kuracja)
2). 03.10.19r. II Laparo
15.05.2013r. córka Maja ❤️ (ciąża naturalna)
Moje ANIOŁKI:
1. Po dwóch latach starań- ICSI - Michalinka 8/9tc (10tc - 09.09.17r.)
2. Po trzech latach starań naturalny cud - Marcelinka 7/8tc (11tc - 25.08.18r.)
02.11. 18r.- transfer śnieżynki (3-dniowy zarodek)
29.09.20r. - rozpoczęcie procedury z KD (Eurofertil/Ostrawa)
13.10.20r. - mamy dawczynie/początek stymulacji
28.10.20r. - mamy trzy blastki ❄❄❄
18.11.20r. (11:30) - transfer jednego ⛄ / dwie śnieżynki na zimowisku
22.11.20r. - dwie kreseczki na teście (4dpt) 🥰/Beta: 6dpt - 27,2/8dpt -101/14dpt - 2091/15dpt - jest pęcherzyk ciążowy (również krwiak)/27dpt - 0,62cm maluszka z bijącym 💗 (133u/min) -
Szyszka1 wrote:Skorpionku, dziwne to zdjęcia, a jak Ty je interpretujesz? Coś tam się na tym teście dzieje, tylko pytanie CO;)
Dzisiaj jak patrze na ten test to przebija 2 kreska ale bardzo jasna. Sama już nie wiem.W tym miesiącu sobie odpuszczam. -
skorpionek trzymam kciuki a u mnie dziewczyny ciąg dalszy dziwnych dolegliwości przedwczoraj na wieczór mnie rozpaliło-policzki czerwone jak burak wiec zmierzyłam temp. pod pacha i 37,5 a wcale nie czułam się przeziębiona przy tym leciutki ból jak na okres aż do krzyży i od tego czasu mam napady gorąca, cały czas mi ciepło a jestem zmarzluchem myslicie że to od duphastonu? wczesniej brałam luteine i nigdy tak nie miałam. miała tak któras z Was?
-
Foczka wrote:skorpionek82 znaczy @ się rozkręciła czy jak? Ten pierwszy co był wydawał się pokazywać cień kreski drugiej a na tym trudno powiedzieć bo się rozlało, jak dla mnie wadliwy i trzeba by powtórzyć... mierzysz dalej temp i wogóle
-
Foczka wrote:To co powtórz sikańca i betę dziwnie to wygląda, ale .. ja się nie znam na wykresach przy duphastonie i luteinie...niemniej sikała bym na prawo i lewo
Będę pewnie musiała powtórzyć test lub betę ponieważ w niektórych wypadkach rośnie beta hcg więc sama dla siebie by wiedzieć czy coś złego się nie dzieje Tym bardziej że lekarz nic nie mówił że tu nie powinno być ciąży czy coś w tym stylu a na pęcherzyk mogło być za wcześnie Może będą bliźniakiSzyszka1 lubi tę wiadomość
-
Hey Shantelle
Jak miło, że chociaż Ty zauważyłaś mojego posta.
Smutno, że znów jakaś kłoda pod nogi pada, ale całe szczęście coraz twardszą mam dupę (za przeproszeniem). Lepiej znoszę niepowodzenia bo wiem, że jeszcze nic straconego. Teraz leczenie Pregnylem. Lekarz spojrzał na badania LH to nietęgą miał minę. Chciał mnie namówić na jeszcze jeden niewspomagany, całkiem naturalny cykl, bez badań, monitoringów. Prawie ze łzami w oczach powiedziałam, że nie wytrzymam i chcę się leczyć. Zgodził się na Pregnyl. Teraz czekanie na @ i zaczynamy kolejny, oby szczęśliwy cykl.
Kochana życzę Tobie powodzenia. Przydałaby mi się teraz dobra wiadomość. Może to być Twój pozytywny test ciążowy Zrobisz to dla mnie? :PSzyszka1 lubi tę wiadomość
Nied.tarczycy, Hashi, niskie AMH (0,28), wysokie FSH, MTHFR a1298c hetero i PAI hetero, endo IV st.:
2). 03.10.19r. II Laparo
Moje ANIOŁKI:
22.11.20r. - dwie kreseczki na teście (4dpt) 🥰/Beta: 6dpt - 27,2/8dpt -101/14dpt - 2091/15dpt - jest pęcherzyk ciążowy (również krwiak)/27dpt - 0,62cm maluszka z bijącym 💗 (133u/min) -
Witam po raz kolejny dawno nie odwiedzalam to forum
U mnie dzis 27dc , przewaznie mam 25dc
Wiec 2 dzien spoznienia .
Jakie mam objawy to powiem w skrocie od trzech dni bol brzucha jak na miesiaczke chodz nigdy nie mialam , 5 dni przed spodziewana miesiaczka mialam brzuch wzdety temp.wczoraj spadla ale dzis utrzymuje sie na tym samym poziomie . test zrobiony w dniu spodziewanej @ niestety negatywny ( lady max o czulosci 10 ) co myslicie o mojej temp.czy jest szansa?
Nadzieje sobie narobilam ale lepiej zapytac o opinie innych.
Pozdrawiam i poki co sle buziakiWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 16:16
-
Klaudyś z Twojego wykresu wynika, że owu była 16dc. Według zasady że faza lutealna trwa z reguły ok 14 dni to termin miesiączki powinien wypaść na 30dc czyli w środę (chyba że cierpisz na krótką fazę lutealną). Jeśli temperatura nie spadnie zrób test w środę. Powodzenia
Szyszka1 lubi tę wiadomość
2). 03.10.19r. II Laparo
Moje ANIOŁKI:
22.11.20r. - dwie kreseczki na teście (4dpt) 🥰/Beta: 6dpt - 27,2/8dpt -101/14dpt - 2091/15dpt - jest pęcherzyk ciążowy (również krwiak)/27dpt - 0,62cm maluszka z bijącym 💗 (133u/min)