PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykluska wrote:Wyższa jest ta tempka dowcipna, w ustach było 36,4 a tam 36,65. Dziwne uczucie ale kwestia wprawy i przyzwyczajenia. Zobaczymy jak pójdzie dalej mój wykres w tym cyklu.
MałaCzarna a jak u Ciebie dziś sytuacja na froncie? -
MalaCzarna wrote:Łykam Oeparol. Ocet działa na odkwaszenie, a także zawiera dużo witamin. Oczywiście jabłkowy. Tylko z tego co czytałam nie można go stosować w ciąży, więc piję tylko do owu.
Ja dziś skoczę po tego wiesiołka i też zacznę brać a do lnu dziś kapnęłam syropu klonowego, bo przestaje już mi smakować ten glucik;)
No to jeszcze po ocet muszę się wybrać ale chyba z sałatą będę zajadać, bo w wodzie to bleeeeeeee;)
A Ty MałaCzarna przed tą kuracją miałaś śluz płodny? Bo ja to w ogóle od kilku miesięcy odkąd się obserwuję, takiego nie widziałam:(
-
MalaCzarna wrote:U mnie wielka niewiadoma. Temperatura ciągle rośnie, nie wiem co się dzieje. Od dwóch dni mega ból piersi i sutków, dużo śluzu od lepkiego po rościągliwy. Ovu nie wyznaczyło owulacji. Mam nadzieję że przyjdzie.
-
nick nieaktualnyKiedyś miałam. Później brałam przez około 2 lata tabletki anty i zniknął. Jest go bardzo mało. Na bieliźnie wcale, jedynie przy szyjce. Teraz jak biorę wiesiołka i siemię to jest go więcej. Martwi mnie jedynie kolor, nie jest całkiem przezroczysty a białawy. Ale ja jeszcze chyba jestem przed owu, o ile w ogóle będzie, bo mój wykres szaleje.
-
kluska wrote:Dałam radę. Elegancko Asha czyli jutro tempka w górę. Trzymam kciuki żeby Ci się udało tym razem. Musi się udać po prostu. W tym miesiącu widzę taki wysyp zielonych groszków, że w przyszłym u nas musi się zazielenić.
Ja przypinam się pod słowa kluseczki!! to jest ten czas:D a więc do roboty dziewczęta!
Kurcze ja to mam długie cykle i to czekanie się rozciąga:/ tydzień @, teraz 2 tygodnie czekania na owulke, a później znów czekanie... chyba faktycznie cierpliwość na 2 powinnyśmy mieć Całe szczęście ciągle coś się dzieje wokół, więc mam jakoś tak czas zorganizowany, że dosyć szybko mija:D -
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:Też się wczoraj zastanawiałam czy to nie ciąża, bo nigdy nie miałam bólu piersi na owu. Ani mrowienia, czy bólu sutków. Ja myślę że to niepokalanek namieszał, bo przecież miałam @ (choć trochę krótką) i byłam na becie, której wynik był negatywny.
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:Kiedyś miałam. Później brałam przez około 2 lata tabletki anty i zniknął. Jest go bardzo mało. Na bieliźnie wcale, jedynie przy szyjce. Teraz jak biorę wiesiołka i siemię to jest go więcej. Martwi mnie jedynie kolor, nie jest całkiem przezroczysty a białawy. Ale ja jeszcze chyba jestem przed owu, o ile w ogóle będzie, bo mój wykres szaleje.
Białawy może jest dlatego, że oprócz szyjki też pochwa swoją wydzielinkę produkuje, która jest biała (w miom przypadku jest jej tyle, że lekarz myślał, że to infekcja, dopóki nie zbadał i stwierdził, że widać ten typ tak ma:O) i jak szyjkowy wycieka to po drodze miesza się z tym drugim;)
Ja mam jeszcze ok. 2 tyg. do owulki, więc może coś zdziałam tymi wszystkimi napitkami:D
Jeżeli jakiś o cechach płodnych występuje to super:D grunt żeby był w środku i robił swoje, a nie na bieliźnie tylko się marnuje;) trzymam kciuki, żeby lada dzień była i owulka i najlepsze jej zwiastuny:)
-
MalaCzarna wrote:Ale szyjka nie wskazuje na ciążę,jest otwarta. No i żadnych innych objawów. Sama nie wiem...
Podobno niektóre dziewczyny zupełnie nic nie czuły, nawet jak im maluch w brzuchu pływać zaczął, to brały za niestrawność itp. Ja myślę, że trzeba zatestować, bo skoro jest nawet teoretyczna możliwość, to teraz łykasz różne rzeczy, które mogą zaszkodzić, a lepiej dmuchać na zimne;). Ale byłaby niespodzianka:D a jak temperaturka?
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
bianka wrote:Podobno niektóre dziewczyny zupełnie nic nie czuły, nawet jak im maluch w brzuchu pływać zaczął, to brały za niestrawność itp. Ja myślę, że trzeba zatestować, bo skoro jest nawet teoretyczna możliwość, to teraz łykasz różne rzeczy, które mogą zaszkodzić, a lepiej dmuchać na zimne;). Ale byłaby niespodzianka:D a jak temperaturka?
-
nick nieaktualny
-
Hmmmmmm szkoda...
Asha no popatrz jaka wredna ta Mała Czarna, chce nas do wieczora przetrzymać w tej niepewności;) ALE EMOCJE! Hhehe to nasz taki babski mundial:D tylko inne gole;P
To wracając z pracy koniecznie teścik musisz kupić, teraz to do rana nie trzeba czekać z testowaniem;) -
nick nieaktualnyNie mam przerwy bo pracuję tylko 6 godzin dziennie. A po pracy? Nie wiem, boję się. Jakoś tak myślę że to nie to. Przecież była @. Poza tym może lepiej żeby to nie było to. Piłam alkohol, brałam tabletki p. bólowe, brałam wiesiołek i niepokalanek...
-
MalaCzarna wrote:Nie mam przerwy bo pracuję tylko 6 godzin dziennie. A po pracy? Nie wiem, boję się. Jakoś tak myślę że to nie to. Przecież była @. Poza tym może lepiej żeby to nie było to. Piłam alkohol, brałam tabletki p. bólowe, brałam wiesiołek i niepokalanek...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 12:17
-
nick nieaktualny