PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
No i przestałam krwawic . Zawsze jak mi się okres zaczyna to odrazu na całego. Po 2 godzinach już widać wszystko na zewnątrz. A tu nawet na podpasce nic nie ma . Wtedy jak zobaczyłam krew na papierze. To tak mnie brzuch bolała ale jajnik tylko lewy tak jak cały czas . Położyłam się wzięłam pół tabletki paracetamolu. Jajnik dalej boli ale już lekko a krwawienie ustalo. Ciekawe czy się rozkręci. Szyjke mam twarda .
-
a może faktycznie sie udało ? na szyjce to sie nie znam więc nie wiem jak powinna byc ja ledwo siedze przy laptopie tak mi plecy napieprzają zawsze mogłam siedzieć kilka godzin i nic a teraz po pół godzinie musze wstać przejść się po mieszkaniu i iśc siku no i znowu spac mi sie chce ale ten moj mały terrorysta jeszcze nie śpi
-
Powiem Ci ze juz całkiem zglupialam. Nie mam pojęcia. Czekam na to jak się sytuacja rozwinie . Jak narazie nic więcej nie ma krwi. Co jest dziwne. Ale jeszcze się może rozkręcić. Pożyjemy zobaczymy. Staram się nie nakręcac. A co do twoich objawów to ja z synkiem tak miałam. Maskara tylko bym leżała. Żeby gazetę przeczytać to było wyzwanie. Naprawdę mocno trzymam kciuki żeby Ci się udało. Moja terrorystka też jeszcze nie śpi. A ja już mam dość na dziś. Oby szybko zasnely bo się wykończymy
-
no własnie takie objawy miałam z ta stracona ciążą na szczeście wtedy moj był na L4 przez miesiąc i mogłam spokojnie zasypiac wszedzie gdzie chciałam teraz on jest w pracy i musze czekac aż moja mała gnida zasnie ale jak faktycznie jestem w ciąży to dobrze że moj bedzie mieł 3 tyg urlopu od 11 lipca to wrazie szpitala czy spiacych dni by mi pomógł kurcze trzymam kciuki za nas obie
-
ja bym poczekał spokojnie na Twoim miejscu jeszcze z tydzień no chybabże ci kasy an testy nie jest szkoda to możesz robic ale po co sie denerwować co dziennie a może na bete bys poszła ?
-
Já mieszkam w Holandii tu niestety nie można sobie zrobić bety . Koszt jest duży to po 1 a po 2 nie chcą dawać lekarze skierowania ..a po 3 jeśli jestem w ciayz muszę się dowiedzieć bo muszę zmienić leki . Dziś mnie moja lekarka jak do niej dzwoniłam poinformowała że jeśli zaszłam w ciążę muszę je szybko zmienić. Tak więc zależy mi by wiedzieć. I tak mam umówiona wizytę na poniedziałek. Ale mimo wszystko wolę wiedzieć. Dlatego się zastanawiam. Czy jutro jest sens czy lepiej w niedzielę.
-
Nie sądzę. Skoro wykrylo poziom hormonu to znaczy że ciąża jest. U mnie też tak byko 4 miesiące temu . Test był mocniejszy i mocniejszy z dnia na dzień. Niestety dostałam nagle okres . Poszłam do lekarza okazało się że to było naturalne poronienie. Ale lekarz mówił że skoro test wykrył hormon to ciąża napewno była. Tak więc teraz trzymam mocno kciuki żeby fasolka była silna i przez te 9 miesiexy rosła silna i zdrowa . Z całego serca ci tego życzę
-
nick nieaktualny
-
Mam nadzieję że jest powtórzę test jutro rano i w poniedziałek. Najgorsze ze w pon wyjeżdżam na cały tydzień nad jezioro więc lekarza odwiedzę dopiero po przyszłym weekendzie. A przez ten tydzień chyba umrę z ciekawości czy wszystko ok. Z kalendarza wynika że byłby to 4-5 tydzień ciąży. Pobolewa mnie tylko podbrzusze no i od dziś głowa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2016, 14:16
-
nick nieaktualny