PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, a czy możliwe żeby objawem ciąży był brak objawów? A dokładnie od około dwóch miesięcy odkąd zaczęliśmy poważniejsze starania miałam mega PMS już ponad tydzień przed miesiączką - bolały piersi i brzuch jakbym zaraz miała dostać okres. Teraz to już 34 dc i nadal nic nie boli, piersi mięciutkie, czasem coś zakłuje przez chwilę - test ciążowy dwa dni temu negatywny. Nie nakręcam się i nie robię bety, bo moje cykle nie są super regularne - ok. 29-31 dni (tylko grudniowy miał 34 dni, i w sierpniu jakiś wybryk, bo 44 dni, ale wyjeżdżaliśmy na urlop do Grecji i to może z tego powodu).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2018, 09:00
-
Jaknikow nie czuje ale szyjke macicy mam nisko twarda i zamknieta na amen,partner mi to wczoraj powiedzial bo sama nawet nie pomyślałam. Moze na wiele rzeczy nie zwracam uwagi a dwa u mnie nawet ciężko wyczuc czy brzuch jest twardy bo mam 6-pac na brzuchu... ale piersi skoczyly juz prawie o rozmiar bo za duzy stanik na mnie pasuje @ planowo za rowny tydzień nie wiem jak ja to wytzymam... mam nadzirje ze nie wyjde na furiatke ktora sobie objawy ciaxy uroila
-
Luucy może tak być, że wszystkie objawy zanikają na samym początku, dużo kobiet tak ma. Za to potem, jakoś po miesiącu się pojawią już takie konkretne Tak naprawdę te pierwsze objawy między owulacją a spodziewaną @ odczuwa niewiele kobiet, mam na myśli takie solidne objawy, a nie zmęczenie, czy wrażliwe piersi. Ale to jest kwestia bardzo indywidualna i ciężko coś poradzić, najważniejsze chyba żeby właśnie symptomy w tym cyklu się różniły od poprzednich i była to dość zauważalna zmiana
Tusia20 trzymam kciuki żeby się udało! -
Drogie forumowiczki jestem tutaj nowa, zalogowałam się, ponieważ mam problem, z którym nie mogę sobie poradzić. Mam PCOS, ponad rok brałam leki stymulujące (począwszy od clostilbegytu skończywszy na pregnylu), oczywiście bez sukcesu. Wczoraj byłam w szpitalu (8dc), na planowanych dzisiaj zabieg laparoskopii, elektrokaugulacji. Zostałam zdyskwalifikowana z zabiegu. Pani dr powiedziała mi, że wewnątrz są resztki krwi menstruacyjnej (co po zabiegu może powodować zrosty) oraz, że niepokoi ją poziom b-hcg równy 0,228, a powinien być mniejszy od 0,1, zatem mogę być w bardzo wczesnej ciąży. Kochaliśmy się z mężem w trakcie okresu, ale czy byłoby to możliwe, żeby w tym czasie zaszła w ciąże? Żeby mieć w miarę regularny okres co miesiąc biorę duphaston na wywołanie i tak też było w tym miesiącu. Od tygodnia czuję mdłości, ale ostatni tydzień był dla mnie wyjątkowo stresujący, więc sądziłam, że jest tym spowodowane. Dodam, że dzisiaj zrobiłam test owulacyjny i wyszły dwie kreski. Natomiast ciążowy negatywny, no ale przy takim bhcg to raczej zrozumiałe. To wszystko dla mnie nie trzyma się kupy. Czy możliwe jest, żebym była w ciąży?
Pozdrawiam serdecznie i z góry dziękuję za odpowiedź.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2018, 12:26
-
Dzisiaj dzień spodziewanej @. Na razie nie przyszła, zamiast tego mam ciągłe uczucie 'mokrości' i brązowe plamienie, takie bardziej porównywalne do wydzieliny, nie było w nim śladu krwi. Zdarzyło się to jednorazowo i dość obficie, teraz na razie spokój... Jak myślicie, to dobry znak?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie nadal cisza i czuje tam na dole takie uczucie pełna, takie napięcie, kupiłam testy i rano będę znów próbować.
Kłuje mnie jajnik ^^
Sutki drażliwe już cały tydzień.
Najbardziej mnie zastanawia ta plamka, bo gdyby nie to to bym myślała, że @ się spóźnia.
Filpiek poczekaj jeszcze, dasz radę!
Nikolaem dzięki za słowa otuchy ^^
-
nick nieaktualny
-
Czy moze mi ktos powiedziec czy bol jajnika to takie uczucie napiecia w okolicach biodra ? Nigdy takiego czegos nie mialam a dzisiaj obudzilam sie glodna z uczuciem jakbym miala zapalenie pecherza plus wlasnie mnie tak lekko kluje czy napina sie cos po prawej stronie ponizej brzucha w okokicach bioddra ale mierzylam temperatuje i idealnie 36.7 czyli norma. Juz wariuje w tym oczekiwaniu