PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
To niestety jak wróżenie z fusów
Poczekaj do jutra, zrób test z porannego moczu i będziesz wiedzieć na co czekasz
Trzymam kciuki żeby wredna spakowała walizki i wyjechała na wakacje na 9 mc
PowodzeniaLusi31 1987 lubi tę wiadomość
2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
Evli wrote:To niestety jak wróżenie z fusów
Poczekaj do jutra, zrób test z porannego moczu i będziesz wiedzieć na co czekasz
Trzymam kciuki żeby wredna spakowała walizki i wyjechała na wakacje na 9 mc
Powodzenia
No i nie tym razem testu nawet nie robiłam bo temperatura ładnie spada, książkowo na okres. Wygląda na to, że faza lutealna będzie 18 dniowa i jutro się zacznie -
5 miesiąc mija właśnie. Wcześniej z lekami to okres idealnie dostawalam a tu czekam i czekam. Pierwsze dwa miesiące były w sumie bez prób bo u teściowej guz mózgu odrosl i jeździliśmy za jej leczeniem. Dopiero w styczniu się jako tako unormowalo wszystko .
A w pracy to o niczym innym myśleć nie mogę tylko czy może jednak wyszło -
Witam
Robiłaś już może jakieś badania?
Ja objawy ciążowe przechodzę co miesiąc
Ból brzucha, kłucie, ból piersi, żyłek tez się dopatrzyłam, zgaga, ładna temperatura i .. nici z tego
Możemy sobie powróżyć, bo jak wiadomo są to objawy typowe dla pms jak i ciążowe
Kiedy testujesz?Weißer Schmetterling lubi tę wiadomość
2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
Jak mnie to denerwuje jak mówią, że trzeba się wyluzować i napewno zaskoczy. A to że nie wychodzi to przez stres bla bla ..
Jakoś w to nie wierze, ja nawet przestałam pracować żeby się „ nie stresować” i co.. i NIC Takie gadanie jak już nie wiadomo czemu nie wychodzi..
Ja przez rok czasu nie robiłam testów tylko czekałam cierpliwie lub raczej niecierpliwie do @. Teraz od nowa zaczynam z testami, ale tylko dlatego że miałam hsg i pokładam dużo nadziei w tym cyklu ♥️2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
Ciężko jest nie myśleć skoro się pragnie dziecka. Można chwilowo się zająć czym innym ale myśli i tak powracają ..
Mi tez jest ciężko jak słyszę o kolejnych ciążach w rodzinie czy otoczeniu. I nie wiem czy innym tak to szybko i bezproblemowo wychodzi czy po prostu o tym nie mówią.
W tym mc robiłam testy owu jakiejś firmy core test paskowe, zamówiłam na Amazonie, ale nie wiem czy one są w Polsce.
Wcześniej robiłam clearblue taki różowy z buźka, fajny był no ale drogi. Drugi raz bym go nie kupiła, te tańsze paskowe tez mi wyszły2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
A ja mam takie pytanie - wspominacie o kłuciu / bólu po owulacji jajników czy w podbrzuszu - czy te objawy odczuwałyście potem w kolejnych tygodniach ciąży? Jak mocny był ten ból?
Ja tak miałam, czułam momentami ogromne kłucie - później już w miejscu zagnieżdżenia, wszyscy sie niepokoili tymi objawami w rodzinie prócz lekarzy i w 8 tygodniu poroniłam.Madlen_:) lubi tę wiadomość
Nowa89 -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, czy któraś z Was miała po zapłodnieniu mleczny rozciągliwy śluz? Zaobserwowałam to u siebie po owulacji, a przed terminem spodziewanej @. U mnie jest rozciągliwy około owulacji. Nigdy tak wcześniej nie miałam. Czy to może być pierwszy objaw?Anxa