PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:Asha jak możesz to spójrz na mój wykres. Nie wiem czy słusznie Ovu zaznaczył owulację na 15 dc. Moim zdaniem była 12-13 dc.
-
nick nieaktualny
-
Hehe mi też ovuf zmienił owulkę na 13dc
tylko że robiłam w ten dzień test i nie był pozytywny ani żeby owu co tylko była. W innych cyklach testy były pozytywne po owu albo przynajmniej testowa bardziej wyraźna niż teraz była... ech już chyba przestaje się zastanawiać kiedy była owu... Miłego dnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2014, 08:19
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:No z odbicia się cieszę, ale nie wierzę Ovu co do daty owulacji. Ten cykl mnie po prostu rozwalił.
Jak u Ciebie sytuacja? -
MalaCzarna wrote:To tylko program niestety.
Buuuu
pozostaje czekać na rozwój sytuacji będzie dobrze
Już nie mówię jak od linijki i wysoko temp jest u Ashanie wiem jak wyglądały wcześniejsze Twoje cykle ale oby ten był tym szczęśliwym
-
Justinka wrote:Hehe mi też ovuf zmienił owulkę na 13dc
tylko że robiłam w ten dzień test i nie był pozytywny ani żeby owu co tylko była. W innych cyklach testy były pozytywne po owu albo przynajmniej testowa bardziej wyraźna niż teraz była... ech już chyba przestaje się zastanawiać kiedy była owu... Miłego dnia
-
Justinka wrote:Ale u Ciebie ładnie temp poszybowała w górę
pozostaje czekać na rozwój sytuacji będzie dobrze
Już nie mówię jak od linijki i wysoko temp jest u Ashanie wiem jak wyglądały wcześniejsze Twoje cykle ale oby ten był tym szczęśliwym
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No a ja wlasnie nic...ani pryszczy kurka nic...moze gowniany wlasnie mam ten progesteron cholera nie wiem
Z drugiej strony zaczelam brac ta witamine b6 moze to mi wcale nie potrzebne? Juz cholera nie wiemWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2014, 08:45
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWysyp mam zawsze na owu. Nie zdarza się raczej na @. Dziwne nie? Może mam coś z hormonami? Kiedyś miałam robione TSH to zawsze w normie : 2,200 i 2,410 (norma 0,27-4,20). FT4 15,8 (norma 12-22). P-ciała anty TPO 7,58 (norma 0,00-34)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2014, 08:56
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:Wysyp mam zawsze na owu. Nie zdarza się raczej na @. Dziwne nie? Może mam coś z hormonami? Kiedyś miałam robione TSH to zawsze w normie : 2,200 i 2,410 (norma 0,27-4,20). FT4 15,8 (norma 12-22). P-ciała anty RPO 7,58 (norma 0,00-34)
-
MalaCzarna wrote:Mam kłopoty z sercem (tachykardie) i szukali wszędzie przyczyny. Do tej pory nie znaleźli.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2014, 09:06