PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam , witam...moim zdaniem to tez 13 bo sluz i szyjka by o tym swiadczyly, bez sensu troche..ladniutnie odbicieMalaCzarna wrote:Asha jak możesz to spójrz na mój wykres. Nie wiem czy słusznie Ovu zaznaczył owulację na 15 dc. Moim zdaniem była 12-13 dc.
-
nick nieaktualny
-
Hehe mi też ovuf zmienił owulkę na 13dc
tylko że robiłam w ten dzień test i nie był pozytywny ani żeby owu co tylko była. W innych cyklach testy były pozytywne po owu albo przynajmniej testowa bardziej wyraźna niż teraz była... ech już chyba przestaje się zastanawiać kiedy była owu... Miłego dnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2014, 08:19
-
nick nieaktualny
-
A u mnie bez zmian, nic kompletnie sie nie dzieje...cycki cos zaczely byc troche wrazliwe w zasadzie wczoraj, troche wczesnie, ale pewnie norma...wiec luz...dopoki nie beda konkretnie wieksze i bardzo bolace to wogole olewam temat...a .co u ciebie?MalaCzarna wrote:No z odbicia się cieszę, ale nie wierzę Ovu co do daty owulacji. Ten cykl mnie po prostu rozwalił.

Jak u Ciebie sytuacja?
-
Ale u Ciebie ładnie temp poszybowała w góręMalaCzarna wrote:To tylko program niestety.
Buuuu
pozostaje czekać na rozwój sytuacji będzie dobrze 
Już nie mówię jak od linijki i wysoko temp jest u Asha
nie wiem jak wyglądały wcześniejsze Twoje cykle ale oby ten był tym szczęśliwym
-
Hey, u ciebie to tylko po temp moze wyznaczy bo ty ani szyjka ani sluz ani test, wiec ma trudniejJustinka wrote:Hehe mi też ovuf zmienił owulkę na 13dc
tylko że robiłam w ten dzień test i nie był pozytywny ani żeby owu co tylko była. W innych cyklach testy były pozytywne po owu albo przynajmniej testowa bardziej wyraźna niż teraz była... ech już chyba przestaje się zastanawiać kiedy była owu... Miłego dnia 
-
Ten jest bardziej od linijki niz wszystkie inne, ale to pewnie i tak nie ma zadnego znaczenia, wynik bedzie ten sam koncowyJustinka wrote:Ale u Ciebie ładnie temp poszybowała w górę
pozostaje czekać na rozwój sytuacji będzie dobrze 
Już nie mówię jak od linijki i wysoko temp jest u Asha
nie wiem jak wyglądały wcześniejsze Twoje cykle ale oby ten był tym szczęśliwym 
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No a ja wlasnie nic...ani pryszczy kurka nic...moze gowniany wlasnie mam ten progesteron cholera nie wiem
Z drugiej strony zaczelam brac ta witamine b6 moze to mi wcale nie potrzebne? Juz cholera nie wiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2014, 08:45
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWysyp mam zawsze na owu. Nie zdarza się raczej na @. Dziwne nie? Może mam coś z hormonami? Kiedyś miałam robione TSH to zawsze w normie : 2,200 i 2,410 (norma 0,27-4,20). FT4 15,8 (norma 12-22). P-ciała anty TPO 7,58 (norma 0,00-34)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2014, 08:56
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja niby badania mialam robione...nie wiem jakie bo nikt mi nie powiedzial..progesteron napewno, ale oczywiscie wyniku tez nie znam bo mi tylko powiedzieli ze dobrze, tragedia jest tutaj, tradzik mam na owu ale nie taki tragiczny, nie wiem czy to dobrze czy zle, w zeszlym cyklu byl bardzo duzy i sie ciagnelo jeszcze tydzien po..nie chcialo sie zagoic...teraz nic, nie wiem juz moze cos nie tak w tym cykluMalaCzarna wrote:Wysyp mam zawsze na owu. Nie zdarza się raczej na @. Dziwne nie? Może mam coś z hormonami? Kiedyś miałam robione TSH to zawsze w normie : 2,200 i 2,410 (norma 0,27-4,20). FT4 15,8 (norma 12-22). P-ciała anty RPO 7,58 (norma 0,00-34)
-
No ja mam wade serce ale niewielka, nawet w sumie nie pamietam jaka i cisnienie niskie bardzoMalaCzarna wrote:Mam kłopoty z sercem (tachykardie) i szukali wszędzie przyczyny. Do tej pory nie znaleźli.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2014, 09:06