PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:O. Ja też niskociśnieniowec. Za to puls ogromny. Akurat na trądzik ma wpływ wiele czynników. U mnie na przykład źle dobrany podkład.
Spokojnie. Mi to wygląda na szczęśliwy wykres.
Ja nie uzywam zadnych kosmetykow praktycznie, tylko tusz do rzes, wiec u mnie to tylko ewentualnie alergia na jedzenie albo hormony -
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:A może to cisza przed burzą? U mnie też o wiele spokojniej. A spać mi się chce ciągle. Teraz unikam kawy i śpię po 9-12 godzin.
-
nick nieaktualny
-
pompon wrote:Dziewczyny zwariowac idzie. Dzisiaj owu wyznaczona na 26 dzien. Co o tym sadzicie? Czu faktucznie tak to wyglada na wykresie? Jak tak to juz po jablkach. Marzylo by mi sie zeby tak 22 byla na przyklad. Ech
, co nie oznacza, ze w ten dzien mialas owu...bo system wyznacza na podstawie skoku..ale u innych kobiet owu jest po skoku u innych przed skokiem wiec sie nie sugeruj, chodzi o to ze dobrze ze wyznaczyl bo znaczy owu byla
-
MalaCzarna wrote:Po owu przez progesteron ta senność. Też tak mam.
Kupiłam właśnie w Tesco test Pepino 10. Będzie czekał sobie w szufladzie na odpowiedni dzień.
bede kciukac
no to dobrze,ze masz tak samo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rudzia wrote:Heeej..
U mnie moj kalendarz zaczal sugerowac owulacje.. bo temperatura po spadku poszla dzis w gore.. alw czy to mozliwe? Mam juz bole brducha jutro albo we wtorek na sto procent bede miala @.. -
nick nieaktualny