PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja w mojej 2 ciazy, ktora poronilam to mialam tak...bzykalismy tylko 9 razy w miesiacu..owu byla 12/13... Od 11 dpo mialam sluzu duzo i cysie mi wywalilo duze i strasznie bolaly...ale najwazniejsze ze bolaly mnie pachwiny pare dni po owu i ktorejs nocy obudzilam sie z bolem strasznym jajnika...i wtedy juz wiedzialam ze cos na rzeczy jest...test zrobilam w 11 dpo i pozytywny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:Mnie tak dzisiaj pachwina po lewej stronie, ogólnie lewy jajnik. Ale w ostatnim cyklu też tak miałam nawet bardziej i przyszła wredna @.
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:Ale będę spokojniejsza jeśli się nie napiję. U mnie chyba byłoby za wcześnie na wszelkie objawy. Póki co zamknięta szyjka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2014, 19:06
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiem, że mogą przetrwać ale już tyle razy się nie udawało i jak owu jest nie obstawiona to już tracę nadzieję. Jedyne co mnie dziwi to od wtorku codziennie bolą mnie jajniki a dziś czułam się jak bym miała dostać okres
-
nick nieaktualnyJustinka wrote:Wiem, że mogą przetrwać ale już tyle razy się nie udawało i jak owu jest nie obstawiona to już tracę nadzieję. Jedyne co mnie dziwi to od wtorku codziennie bolą mnie jajniki a dziś czułam się jak bym miała dostać okres
-
Justinka wrote:Wiem, że mogą przetrwać ale już tyle razy się nie udawało i jak owu jest nie obstawiona to już tracę nadzieję. Jedyne co mnie dziwi to od wtorku codziennie bolą mnie jajniki a dziś czułam się jak bym miała dostać okres