PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
MalaCzarna wrote:Asha jeśli jutro wzrośnie mi temperatura to mogła być jednak później owulacja? Czy raczej termin tamtej byłby pewniejszy? No i jak u Ciebie z odczuciem owu? Już po skurczach?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2014, 16:44
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:Kurcze! Tak sobie przeglądam ciążowe wykresy i na wielu jest niewielki spadek 4 dpo, a później większy spadek około 6-9 dpo. Mam nadzieję że to fasolka, bo szyjka bardzo zamknięta.
MalaCzarna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:Ależ ty jesteś kochana. Byłoby ekstra jakby nam obu się udało. Może te wzajemne kciuki coś dadzą.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2014, 17:04
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:Wczoraj byłam zrezygnowana. Dziś nadzieja wróciła. Mąż pytał się mnie dzisiaj czy czuję się już jakby rosły we mnie jego wymarzone bliźniaki. Narazie objawów brak, ale liczę na pojedynczego człowieczka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2014, 17:16
-
nick nieaktualnyU mnie by mąż oszalał z radości. Ja wolałabym jedno, bo to jednak pierwsze i strach jest... Ale u nas spore prawdopodobieństwo. Mój dziadek ma braci bliźniaków. Męża dziadek ma bliźniaka. A ja jestem po tabletkach anty, co podobno zwiększa prawdopodobieństwo. Nie wiem na ile to prawda. Tylko ja sobie siebie nie wyobrażam. Jestem niziutka, 152 cm wzrostu i mam lekką niedowagę. Ogólnie jestem drobna i raczej w słabej kondycji.
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:U mnie by mąż oszalał z radości. Ja wolałabym jedno, bo to jednak pierwsze i strach jest... Ale u nas spore prawdopodobieństwo. Mój dziadek ma braci bliźniaków. Męża dziadek ma bliźniaka. A ja jestem po tabletkach anty, co podobno zwiększa prawdopodobieństwo. Nie wiem na ile to prawda. Tylko ja sobie siebie nie wyobrażam. Jestem niziutka, 152 cm wzrostu i mam lekką niedowagę. Ogólnie jestem drobna i raczej w słabej kondycji.
-
A ja dzisiaj po zmierzeniu temp i wyznaczeniu przez ovuf - owu na 11dc się załamałam i już przekreśliłam ten cykl... Mimo tych dwóch serduszek w niedzielę, a w tym to drugie koło 24-1 było.. nie wierzę aby się utrzymały do wtorku trudno, może w następnym cyklu i mimo że jakby jednak ta temp z wczoraj była ok a dzisiaj spadek, to byłoby jak u Ciebie MalaCzarna
Oczywiście Wam życzę zielonych kropeczków, a nawet podwójnych -
Justinka wrote:A ja dzisiaj po zmierzeniu temp i wyznaczeniu przez ovuf - owu na 11dc się załamałam i już przekreśliłam ten cykl... Mimo tych dwóch serduszek w niedzielę, a w tym to drugie koło 24-1 było.. nie wierzę aby się utrzymały do wtorku trudno, może w następnym cyklu i mimo że jakby jednak ta temp z wczoraj była ok a dzisiaj spadek, to byłoby jak u Ciebie MalaCzarna
Oczywiście Wam życzę zielonych kropeczków, a nawet podwójnychWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2014, 17:42
MalaCzarna, Justinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny