PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
bianka wrote:Kurcze jeszcze 3 lata temu jadąc gdzieś potrafiliśmy zboczyć gdzieś troszkę i poszaleć, wariackie spacery po łączce kończące się przytulaniem pod gołym niebem... Brakuje mi tego, bo po ślubie muszę się upominać o przytulanie i namawiać, a to podobno kobiecie po ślubie głowa wiecznie boli;) hehe
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:Ja ostatnio mojemu zrobiłam pogadankę właśnie na temat "Dziecko samo się nie spłodzi.". Efekt jest póki co. Wczoraj zrobił sobie przerwę w pracy i przyjechał wyprzytulać (pod pretekstem że jest głodny i przyjechał na kolację).
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybianka wrote:Już kilka razy, i zawsze czymś mnie zbywa.
Asha lubi tę wiadomość
-
MalaCzarna wrote:Może powiedz mu o tym jak się czujesz w związku z tym. Nie oskarżaj. Nie mów ty zawsze coś tam, czy ty nigdy coś tam. Tylko powiedz gdy robisz/mówisz tak czy inaczej to sprawia że jest mi przykro itp. A przynajmniej tak mnie na psychologii uczyli.
Oj ile razy ja już próbowałam. To niezmiernie ciężki przypadek a rozmów nie lubi jak diabeł wody święconej;) oj właśnie coś w nim pękło i zaproponował wspólne poleżenie:D trzeba wykorzystać
Kurcze płaczliwa dziś i brzuch jak na @ boli a ostatnio tak miałam na dzień przed ovu, a to tydzień za wcześnie jak na takie objawy:O -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybianka wrote:Oj ile razy ja już próbowałam. To niezmiernie ciężki przypadek a rozmów nie lubi jak diabeł wody święconej;) oj właśnie coś w nim pękło i zaproponował wspólne poleżenie:D trzeba wykorzystać
Kurcze płaczliwa dziś i brzuch jak na @ boli a ostatnio tak miałam na dzień przed ovu, a to tydzień za wcześnie jak na takie objawy:O
Zobacz na mój wykres, u mnie owu też przyszła trochę wcześniej, więc możliwe. -
bianka wrote:Oj ile razy ja już próbowałam. To niezmiernie ciężki przypadek a rozmów nie lubi jak diabeł wody święconej;) oj właśnie coś w nim pękło i zaproponował wspólne poleżenie:D trzeba wykorzystać
Kurcze płaczliwa dziś i brzuch jak na @ boli a ostatnio tak miałam na dzień przed ovu, a to tydzień za wcześnie jak na takie objawy:O -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny