PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Czesc dziewuszki...przytulanka nie bylo bo jakies skurcze mialam , cholera wie co to bylo...znowu jakies badziewie jak w tamtym cyklu po owulce
Ojej szkoda, ale w razie jajeczkowania to i tak jesteś przodownikiem serduszkowania w naszym gronie;) więc kochana na pewno będzie dobrze:)
A ja oświadczam wszem i wobec, że przytulanie wczoraj było:D wpadłam do sypialni i oznajmiłam mojemu m, że albo po dobroci, albo siłą
Asha lubi tę wiadomość
-
bianka wrote:Ojej szkoda, ale w razie jajeczkowania to i tak jesteś przodownikiem serduszkowania w naszym gronie;) więc kochana na pewno będzie dobrze:)
A ja oświadczam wszem i wobec, że przytulanie wczoraj było:D wpadłam do sypialni i oznajmiłam mojemu m, że albo po dobroci, albo siłąbianka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHehe a ja dopiero wstałam. Rano przerwa w śnie na pomiar i z powrotem pod kołderkę. Ale się uśmiałam jak teraz czytałam moje zaległości. Uwielbiam was dziewczyny! U mnie dalej niewiadoma. Dziś spadek o 2 kreski...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2014, 09:49
-
MalaCzarna wrote:Hehe a ja dopiero wstałam. Rano przerwa w śnie na pomiar i z powrotem pod kołderkę. Ale się uśmiałam jak teraz czytałam moje zaległości. Uwielbiam was dziewczyny! U mnie dalej niewiadoma. Dziś spadek o 2 kreski...
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:Niewiadoma bo ten dzisiejszy spadek, może dziś spadek przed owu, a tamtej nie było? Ale co ma być to będzie. Ja już żyję wjazdem nad morze.
MalaCzarna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiecie co, w tym miesiącu mierzę o 5,30, ale dziś przebudziłam się po 4, więc zmierzyłam o 4,30. Jak godzinę później zmierzyłam to termometr wskazał już 3,5 kreski więcej. Pewnie dlatego, że już byłam przebudzona wcześniej i to już drzemanie było a nie sen? Chyba lepiej uwzględnić tą pierwszą temp, pomimo, że godzinkę wcześniej zmierzona? Jak uważacie?
Witaj MałaCzarna:) ja to dziś mam doła, ale staram się nie dać i odgonić go gdzieś daleko:) -
nick nieaktualnyAsha wrote:To super ze jedziecie...to sie troche zrelaksujesz i fasolka sie ladnie zadomowi
Asha lubi tę wiadomość
-
bianka wrote:Wiecie co, w tym miesiącu mierzę o 5,30, ale dziś przebudziłam się po 4, więc zmierzyłam o 4,30. Jak godzinę później zmierzyłam to termometr wskazał już 3,5 kreski więcej. Pewnie dlatego, że już byłam przebudzona wcześniej i to już drzemanie było a nie sen? Chyba lepiej uwzględnić tą pierwszą temp, pomimo, że godzinkę wcześniej zmierzona? Jak uważacie?
Witaj MałaCzarna:) ja to dziś mam doła, ale staram się nie dać i odgonić go gdzieś daleko:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Było, a dziś jak wstałam to znów mąż nie w humorze:/ siły nie mam z nim walczyć nie powie o co chodzi, i nerwy mi struje, a ja strasznie biorę takie rzeczy do siebie. Tym bardziej, że na dziś zaplanowene mam spotkanie ze znajomymi- same pary, w tym jedna świeżo w ciąży- a ja sama będę, bo m nie dostał wolnego. Myślałam, że chociaż dzień spędzimy, ale wyszedł prawie bez słowa, bo jakieś sprawy ma.
Sorry, że się Wam tu z samego rana wyżalam, ale powoli szlag mnie trafia.
Muszę się czymś zająć, żeby nie myślećnatkurka lubi tę wiadomość