PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa mam nadzieję że mój termometr ześwirował i owu jednak była. Albo niech się pojawi, byle po niedzieli.
Śluz będę wnikliwie obserwować.Po wodnistym powinien być rozciągliwy? Jeśli się taki nie pojawi to będę przypuszczać że albo owu była w tym pierwszym terminie albo cykl bezowulacyjny niestety.
-
MalaCzarna wrote:Ja mam nadzieję że mój termometr ześwirował i owu jednak była. Albo niech się pojawi, byle po niedzieli.
Śluz będę wnikliwie obserwować.Po wodnistym powinien być rozciągliwy? Jeśli się taki nie pojawi to będę przypuszczać że albo owu była w tym pierwszym terminie albo cykl bezowulacyjny niestety.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rudzia wrote:No i dostane @.. brzuch mnie boli strasznie
( czyli sie nie udalo..
we wrzesniu powtorka.. mam sierpien na sprawdzenie jak to jest z moja owujacja..
MalaCzarna lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:W przyszlym cyklu sprobuj mierzyc od poczatku, bo tak od polowy to nie bardzo widac...nadal uwazam ze owu nie bylo, ale to tylko moje , wspieram
Nie wiem co myslec.. mi sie wydaje ze byla, bolal mnie brzuch na owulacje itd. Tylko twnperatura tego nie wykazala .. nie wiem -
pompon wrote:Asha moze i mi cos powiesz na temat mojego wykresu, to jest moj cykl z poronieniem i w ogole pierwszy na ovu. Dopieo zaczelam siebie obserwowac i nie wiem jak to wszystko interpretowac. Zawsze cykle mialam ok. 30 dni. Z dory dzieki
-
pompon wrote:Asha moze i mi cos powiesz na temat mojego wykresu, to jest moj cykl z poronieniem i w ogole pierwszy na ovu. Dopieo zaczelam siebie obserwowac i nie wiem jak to wszystko interpretowac. Zawsze cykle mialam ok. 30 dni. Z dory dzieki
-
Pierwszy dzien cyklu to niestety poronienie samoistne w 5tc. Szybko sie wszystko oczyscilo i lekarz dal od razu zielone swiatlo, chociaz w tym cyklu nie staralismy sie jakos specjalnie. Dlatego jak @ ma byc to juz jak najszybciej bym chciala. Ale zaskoczyla mnie ta owulacja wznaczona przez ovu bo wiem ze w cyklu kiedy zaciazylam byla ona ok 20 dnia wg usg. A niektore dziewczyny pytaly kiedy testuje i tym mnie jeszcze bardziej zakrecily i sama juz nic nie wiem.
-
pompon wrote:Pierwszy dzien cyklu to niestety poronienie samoistne w 5tc. Szybko sie wszystko oczyscilo i lekarz dal od razu zielone swiatlo, chociaz w tym cyklu nie staralismy sie jakos specjalnie. Dlatego jak @ ma byc to juz jak najszybciej bym chciala. Ale zaskoczyla mnie ta owulacja wznaczona przez ovu bo wiem ze w cyklu kiedy zaciazylam byla ona ok 20 dnia wg usg. A niektore dziewczyny pytaly kiedy testuje i tym mnie jeszcze bardziej zakrecily i sama juz nic nie wiem.
tulam...wedlug temp i sluzu, to bym stawiala na ok 24 dc
, trzymam kciuki caluje
-
Dziekuje Ci bardzo. Ta ciaza byla zaskoczeniem, udalo sie w sume przypadkiem. Ale bardzo mnie ucieszyla i dzieki temu poczulam ze naprawde bardzo chce dziecka i jestem gotowa. Takze mam nadzieje ze nam sie uda niedlug, chociaz pewnie nie w tym cyklu juz. A ze sluzem to mam ogolnie problem, w sensie obserwacji, bo wydaje mi sie prawie caly czas wodnisty. No ale zobaczymy.
-
pompon wrote:Dziekuje Ci bardzo. Ta ciaza byla zaskoczeniem, udalo sie w sume przypadkiem. Ale bardzo mnie ucieszyla i dzieki temu poczulam ze naprawde bardzo chce dziecka i jestem gotowa. Takze mam nadzieje ze nam sie uda niedlug, chociaz pewnie nie w tym cyklu juz. A ze sluzem to mam ogolnie problem, w sensie obserwacji, bo wydaje mi sie prawie caly czas wodnisty. No ale zobaczymy.
MalaCzarna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny