PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa mam nadzieję że mój termometr ześwirował i owu jednak była. Albo niech się pojawi, byle po niedzieli.
Śluz będę wnikliwie obserwować. Po wodnistym powinien być rozciągliwy? Jeśli się taki nie pojawi to będę przypuszczać że albo owu była w tym pierwszym terminie albo cykl bezowulacyjny niestety.
-
MalaCzarna wrote:Ja mam nadzieję że mój termometr ześwirował i owu jednak była. Albo niech się pojawi, byle po niedzieli.
Śluz będę wnikliwie obserwować. Po wodnistym powinien być rozciągliwy? Jeśli się taki nie pojawi to będę przypuszczać że albo owu była w tym pierwszym terminie albo cykl bezowulacyjny niestety. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rudzia wrote:No i dostane @.. brzuch mnie boli strasznie ( czyli sie nie udalo.. we wrzesniu powtorka.. mam sierpien na sprawdzenie jak to jest z moja owujacja..
MalaCzarna lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:W przyszlym cyklu sprobuj mierzyc od poczatku, bo tak od polowy to nie bardzo widac...nadal uwazam ze owu nie bylo, ale to tylko moje , wspieram
Nie wiem co myslec.. mi sie wydaje ze byla, bolal mnie brzuch na owulacje itd. Tylko twnperatura tego nie wykazala .. nie wiem -
pompon wrote:Asha moze i mi cos powiesz na temat mojego wykresu, to jest moj cykl z poronieniem i w ogole pierwszy na ovu. Dopieo zaczelam siebie obserwowac i nie wiem jak to wszystko interpretowac. Zawsze cykle mialam ok. 30 dni. Z dory dzieki
-
pompon wrote:Asha moze i mi cos powiesz na temat mojego wykresu, to jest moj cykl z poronieniem i w ogole pierwszy na ovu. Dopieo zaczelam siebie obserwowac i nie wiem jak to wszystko interpretowac. Zawsze cykle mialam ok. 30 dni. Z dory dzieki
-
Pierwszy dzien cyklu to niestety poronienie samoistne w 5tc. Szybko sie wszystko oczyscilo i lekarz dal od razu zielone swiatlo, chociaz w tym cyklu nie staralismy sie jakos specjalnie. Dlatego jak @ ma byc to juz jak najszybciej bym chciala. Ale zaskoczyla mnie ta owulacja wznaczona przez ovu bo wiem ze w cyklu kiedy zaciazylam byla ona ok 20 dnia wg usg. A niektore dziewczyny pytaly kiedy testuje i tym mnie jeszcze bardziej zakrecily i sama juz nic nie wiem.
-
pompon wrote:Pierwszy dzien cyklu to niestety poronienie samoistne w 5tc. Szybko sie wszystko oczyscilo i lekarz dal od razu zielone swiatlo, chociaz w tym cyklu nie staralismy sie jakos specjalnie. Dlatego jak @ ma byc to juz jak najszybciej bym chciala. Ale zaskoczyla mnie ta owulacja wznaczona przez ovu bo wiem ze w cyklu kiedy zaciazylam byla ona ok 20 dnia wg usg. A niektore dziewczyny pytaly kiedy testuje i tym mnie jeszcze bardziej zakrecily i sama juz nic nie wiem.
-
Dziekuje Ci bardzo. Ta ciaza byla zaskoczeniem, udalo sie w sume przypadkiem. Ale bardzo mnie ucieszyla i dzieki temu poczulam ze naprawde bardzo chce dziecka i jestem gotowa. Takze mam nadzieje ze nam sie uda niedlug, chociaz pewnie nie w tym cyklu juz. A ze sluzem to mam ogolnie problem, w sensie obserwacji, bo wydaje mi sie prawie caly czas wodnisty. No ale zobaczymy.
-
pompon wrote:Dziekuje Ci bardzo. Ta ciaza byla zaskoczeniem, udalo sie w sume przypadkiem. Ale bardzo mnie ucieszyla i dzieki temu poczulam ze naprawde bardzo chce dziecka i jestem gotowa. Takze mam nadzieje ze nam sie uda niedlug, chociaz pewnie nie w tym cyklu juz. A ze sluzem to mam ogolnie problem, w sensie obserwacji, bo wydaje mi sie prawie caly czas wodnisty. No ale zobaczymy.
MalaCzarna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny