PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Jak bedziesz sie stresowac to wszystko sie bedzie przesuwac w czasie...sprobuj sie wyluzowac troche...wiem ze to przykre co sie dzieje dookola ale nie mamy na to wplywu, natomiast mamy troche wplyw na nasz wlasny cykl i jak sie owu przesunie to jeszcze wiekszy sters
ja się nie stresuję, bardziej po prostu jest mi smutno, przykro
a z kolei inna koleżanka - dzisiaj się dowiedziałam że serduszko przestało bić - 12 tydzień ech nie ma miesiąca żebym o takich przypadkach słyszała, nie wiem co się dzieję...
ale nam wszystkim starającym na pewno kiedyś się uda!
dobrze, że dołączyłam tu na forum - trochę mi już lepiej, po tym że mogłam to z siebie wyrzucić... -
nadia199191 wrote:hej:) mogę do was dołączyć?? sama oczekuję na termin @ zostały mi jeszcze 3 dni chciałabym żeby już nie przyszła to jest 10 cykl starań i pierwszy z mierzeniem temperatury
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Ten co opisujesz to nie jest plodny...najbardziej plodny jest przezroczysty blyszczacy jak kurze jajko...gdzyby bylo po owu to juz bys sluzu nie miala wogole...obserwij moim zdaniem
-
nadia199191 wrote:hej:) mogę do was dołączyć?? sama oczekuję na termin @ zostały mi jeszcze 3 dni chciałabym żeby już nie przyszła to jest 10 cykl starań i pierwszy z mierzeniem temperatury
Znawcą może nie jestem, ale obiecująco wygląda Twój wykres Trzymam kciuki! Chyba najwcześniej z nas wszystkich tu będziesz testować My w większości przed lub w okolicy owu dopieronadia199191 lubi tę wiadomość
-
MalaCzarna wrote:U mnie nie występuje nigdy całkiem przezroczysty. Zawsze na owu lekko mleczny. Podobno całkiem sporo kobiet tak ma.
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Takie pytanko mam , we wszystkie 3 dni w jakie robilas testy owu linia testowa wyszla ci ciemniejsza od kontrolnej?
tak, ale ten ostatni raczej nie jest wiarygodny bo nie był zrobiony o tej godzinie co pozostałe tylko rano a wiadomo, że rano nie powinno się robić testów ovu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:Już teraz chyba za późno na testy.
Oj nic nie za późno! Nawet 1 opakowanie przy Twoich standardowych cyklach powinno rozwiać wątpliwości:) jeżeli było tylko podejście do ovu, to zaraz powinno być drugie;) ja miałam w ostatnim cyklu po jakimś tygodniu 2 podejście i już z ovu, więc wiem co gadam;P
Powodzenia:)
-
nick nieaktualny
-
Justinka wrote:A ja pisze do Was zalana łzami czuję się jak w dzień kiedy dostaję @ - że znowu się nie udało W nocy nici z przytulanek - mąż padł a rano.. hmmm nie mógł skończyć, a na koniec jeszcze obudził się synek - więc wiadomo, jak tu działać jak dziecko patrzy normalnie siedzę i ryczę - temp mierzyłam bardzo wysoko skoczyła, chociaż jakoś nie przywiązuje do niej wagi, bo często się budziłam, miałam dziwne sny i na dodatek owuf wyznaczyło mi owu na 11dc wtedy co nie było serduszek ;((( owszem od wtorku mega czuje jajniki, a zwłaszcza prawy... wczoraj przed spaniem miałam wrażenie że mam śluz rozciągliwy-płodny, ale może to nie śluz a sperma z nocy wcześniej, ech.. więc już sama nie wiem, kiedy ta owu przepraszam, że zanudzam, ale totalnie nie mam komu się wygadać, a z cyklu na cykl jest mi co raz ciężej
Zignorowałam dzisiejszą temp to wykasował mi wyznaczenie owu...
Tulam:) prawda jest taka, że mamy tak zagmatwane organizmy, że póki @ nie ma to nigdy nic nie wiadomo, a nawet jak i przyszła to czesem jednak maleństwo, tylko bawi się z nami w chowanego! Kochane głowy do góry, bo stres w niczym nie pomoże. Ściskam gorąco, jakby którejś upałów było mało;)
-
Witamy! No to trzeba mocno ściskać kciuki:)nadia199191 lubi tę wiadomość
-
Tzk czy inaczej trzymam za was kciuki, staram sie wam pomoc a nie wprowadzic was w blad...bo jezeli faktycznie owulki nie bylo a zalozycie ze byla i dopiero bedzie to ja przegapicie, to tylko moje takie zdanie...staram sie doradzic z wlasnego doswiadczenia i z tego co wyczytalam w profesjonalnych ksiazkach a nie na necie...zycze wszystkim powodzenia, buzka
MalaCzarna lubi tę wiadomość
-
MalaCzarna wrote:U mnie nie występuje nigdy całkiem przezroczysty. Zawsze na owu lekko mleczny. Podobno całkiem sporo kobiet tak ma.
Ja też zawsze mam mleczny, tylko albo gęsty albo lejący, i nigdy nie jest rozciągliwy:/
MalaCzarna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:Asha jesteś bardzo pomocna. Ja pewnie przegapię owu bo dziś i jutro będzie na pewno bez serduszek.
MałaCzarna pamiętaj, że jesteśmy też przechowalnikami nasionek, więc może już tam jakieś tylko czeka na jajeczko:)MalaCzarna lubi tę wiadomość