PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziwny ten cykl. Coś się popieprzyło. Sama nie wiem czy jest dziś wodnisty czy lepki. Jakby i jedno i drugie. Ale pierwszy raz w tym cyklu czuję się tam mokra. No i doszedł ból krzyża, ale 12 dc jednak ćmił jajnik, wysyp pryszczy jak co owu też był i wysoko szyjka, otwarta - teraz już średnio wysoko i prawie zamknięta...
-
Mi temp skoczyla dzisiaj...test owu rano byl juz negatywny ale sluz..dopiero dzisiaj rano byl plodny chociaz byl rozciagliwy caly czas ale nie byl jak kurze jajko...bo opcji na wpisanie nie ma takiej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 10:58
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:Jejku to do dzieła i spokojnego czekania na zieloną kropkę. U mnie wielka niewiadoma, może e tym cyklu w ogóle nie było i nie będzie u mnie owu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 11:00
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Oj to tulam nic sie nie da zrobic z tym ?
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:Nie. Taka uroda. Po prostu go boli jak często się kochamy. Co drugi-trzeci dzień ok, ale nie codziennie. Jak byśmy się tak kochali jak wy to po kilku dniach miałby zerwane ponownie, a to go okropnie boli, taki ból, zaczerwienienie i krew to kwestia nawet 2-4 tygodni, a wtedy nici ze starań...
-
nick nieaktualnyNa pewno. Wczoraj smutnym głosem powiedział że jest bardzo zmęczony i nie ma na to siły, ale wiem że co innego miał na myśli, strach przed zerwaniem wędzidełka. Wiem, że lubi seks i bardzo pragnie dziecka, a tu taki kłopot. Gdy się nie staraliśmy kochaliśmy się tak co 3 dni i było ok, teraz jest problem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 12:26
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:To mam się teraz spodziewać spadku i skoku, czy raczej skoku? Jeśli miałaby być owu w najbliższych dniach?