PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
MalaCzarna wrote:A u mnie dziś śluz żółty. Nie mam żadnej infekcji... Co to może być?
dla ciebie
w ciąży pojawia się więcej śluzu niż na co dzień jest biały (czasem lekko kremowy) i konsystencji wodnistej lub lekkiego kremu... i służy on ochronie płodu przed infekcjami..
-
Amelia..ja w tamtym cyklu mialam szyjke zamknieta do samej @ i byla wysoko a temp mi spadla dopiero w 3 dniu @...kazdy organizm jest inny
Trzymam kciuki z ajutrzejszy testWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2014, 17:01
MalaCzarna lubi tę wiadomość
-
karola_aa wrote:Ukrywam się, żeby za dużo nie myśleć :p staram się nie wgłebiać hehe ale jak widac już ruszyłam z forum czyli blokada "objawowa" zaczyna się już otwierać
Co do opryszczki : nacieraj świeżym czosnkiem albo cebulom, dodatkowo chyba aspiryna rozkruszona z odrobiną wody. Mi pomagają też plastry compeed na opryszczki.
A to prawda, że tak fajnie że wszystkie razem idziemy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:@ ma przyjsc 31.07 wiec chcialabym wytrzymac po...ale to tez zalezy od wykresu...moze wczesniej zobaczymy, powiem ci nabierzaco..a ty?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
karola_aa wrote:Ja planowo mam miec 30 lipca, bo dupka biore do 28 lipca osttani raz i 30 powinna być jeśli będzie tak jak zawsze, ale nie wiem ile wytrzymam. Temp nie mierzę już, chyba, że za parę dni od tak z raz czy dwa zmierzę, nie wiem ile wytrzymam :p
MalaCzarna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny