PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:U mnie tylko ćmi jajnik.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Czytam Was od paru dni i po cichu kibicuję każdej, a dzis jakos mnie naszło i piszę.
U mnie 1 cykl starań po poronieniu i za ok. 1-1,5 tyg. będę testowała (pewnie wczesniej niż później w ostatniej ciąży zrobiłam chyba z 15 testów;-) )
Nie prowadzę tak szczegółówych obserwacji jak Wy, nigdy nie mierzyłam temperatury, ewentualnie śluz płodny dawał mi co nieco do myślenia a raczej robienia...
Jakichś znaczących objawów raczej nie mam, trochę pobolewa mnie podbrzusze, jak na @...w ostatniej ciąży tez tak było a normalnie ból pojawia się tuż przed @.
Tak więc zobaczymy...staram się nie nastawiac aczkolwiek wiadomo, będzie ryk jakby co...
Trzymam za Was i za siebie kciuki. Miłego dnia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny u mnie dziś szyjka rozpulchniona i mięciutka, do tego biegunka a przy niej mocne skurcze brzucha. Nawet delikatne mdłości. Nie chcę się nakręcać, ale dziś mógłby być 6 dpo (biorąc pod uwagę 1 termin jaki zaznaczył Ovu).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2014, 13:04
-
MalaCzarna wrote:Dziewczyny u mnie dziś szyjka rozpulchniona i mięciutka, do tego biegunka a przy niej mocne skurcze brzucha. Nawet delikatne mdłości. Nie chcę się nakręcać, ale dziś mógłby być 6 dpo (biorąc pod uwagę 1 termin jaki zaznaczył Ovu).
-
nick nieaktualny