PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
MalaCzarna wrote:Dziewczyny u mnie dziś szyjka rozpulchniona i mięciutka, do tego biegunka a przy niej mocne skurcze brzucha. Nawet delikatne mdłości. Nie chcę się nakręcać, ale dziś mógłby być 6 dpo (biorąc pod uwagę 1 termin jaki zaznaczył Ovu).
-
nick nieaktualny
-
(jakbym umiała wkleic płaczaca buzkę to bym to zrobiła.) przestalam jakos wierzyc w ciążę, ale na wszelki wypadek zrobie jutro bete i badania tarczycowe, jak zatrzymuje sie u mnie okres to znaczy ze tsh mi szaleje. chyba ze wczesniej ciotunia zawita
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:To trzymam kciuki żeby to jednak była ciąża. Dziewczynki zastanawiam się czy jutro się nie skusić na zrobienie testu o czułości 10? To byłby 7 dzień po owu wyznaczonej w pierwszym terminie (ja sama uważam że była właśnie wtedy). Co myślicie?
Iza75, Foto_Anna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:Asha myślisz że jutro mógłby być wiarygodny ten test?
bianka lubi tę wiadomość
-
MalaCzarna, ja na Twoim miejscu poczekałabym jeszcze 3 dni i najlepiej poszła na bete, wtedy wynik powinien już być 100% wiarygodny, bo tak to jest jednak duże prawdopodobienstwo, że test nie wykryje ciąży. Mówię z własnego doświadczenia, chociaż wiem jak cholernie trudno jest tak czekać...
-
Witajcie!
Aż ciężko za Wami nadążyć;P Czytam czytam, i końca nie widać ZA TO JAK FASOLKAMI ZAPACHNIAŁO! CZYŻBY W SIERPNIU BĘDZIE WYSYP BRZUSZKÓW;>
Ja to w oczekiwaniu na owulację powoli zaczynam w paranoję wpadać dziś mnie tak pobolewał pulsującym lekkim bólem lewy jajnik:O wcześnie! chyba od jutra zacznę jednak testy robić, żeby nie przegapić ovu. Żeby jakiś normalny śluz się pokazał... We czwartek do lekarza idę z wynikami, to w 14 dc, może on dogłębnym spojrzeniem wypatrzy jakiś płodniejszy;) bo jak teraz jajniczki zaczynają pracować, to może akurat pod koniec tygodnia któryś wystrzeli:D
MałaCzarna a jak szybko poczułaś poprawę śluzu po tym oeparolu i dużych ilościach picia wody? Ja od tygodnia i chyba w tym cyklu za wcześnie na efekty:(
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:Poprawa była już w pierwszym cyklu brania. Nie jakaś ogromna ale była. Tylko brałam wiesiołek do owu, a po niej nie i śluzu znowu niewiele.