PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
MalaCzarna wrote:Bianka testuj owu.
A poszłam i zrobiłam:D skoro już 2 godzinki się powstrzymywałam od siusiania to coś mi się należy za to;)
Wody wypijam ponad 2l dziennie;) ale wiesiołka nie biorę
A tam, po ovu nie musi być dużo, aby w czas i w porę był jak należy;) a raczej taki miałaś i coś mi się zdaje, że to będzie szczęśliwy cykl i że mąż prawdę powiedział
-
bianka wrote:A poszłam i zrobiłam:D skoro już 2 godzinki się powstrzymywałam od siusiania to coś mi się należy za to;)
Wody wypijam ponad 2l dziennie;) ale wiesiołka nie biorę
A tam, po ovu nie musi być dużo, aby w czas i w porę był jak należy;) a raczej taki miałaś i coś mi się zdaje, że to będzie szczęśliwy cykl i że mąż prawdę powiedział -
Asha wrote:To tak powinnas przeciez brac, do owu tylko ja tez duzo pilam i robi roznice, ale ten syrop najwieksza roznice dla mnie zrobil bo wkoncu zaczelam miec taki plodny jak jajeczko
Asha a o jakim syropie piszesz? Co to za wynalazek? Bo ja to nawet nie wiem co to śluz płodny:/ Zawsze jak coś wypłynie, to białe, mętne, nigdy się nie ciągnie ani nie jest śliskie:(
-
bianka wrote:Asha a o jakim syropie piszesz? Co to za wynalazek? Bo ja to nawet nie wiem co to śluz płodny:/ Zawsze jak coś wypłynie, to białe, mętne, nigdy się nie ciągnie ani nie jest śliskie:(
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:Czytałam o tym syropie. Świetna sprawa. Dobrze że można się czymś wspomóc.
Bianka obyście mieli rację. A jaka jest przyczyna późnych owulacji u Ciebie? -
Asha wrote:Syrop wykrztusny..flegamina np...pomaga rozrzedzic sluz...ja mialam zawsze taki suchy....a zrobil sie piekny przezroczysny, blyszczacy, rozciabliwy, sliski, jak bialko kurze
Nie widziałam, że takie syropy pomagają dzięki !!!!!! Chyba trzeba będzie wypróbować
MalaCzarna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
bianka wrote:Nie widziałam, że takie syropy pomagają dzięki !!!!!! Chyba trzeba będzie wypróbować
-
MalaCzarna wrote:A ja wiem że za wcześnie na test. Że nawet jeśli wyjdzie negatyw to może być błędny wynik. Ale jakoś tak mnie ciągnie do tego
... 7 dni po owu. Czułość 10. Nie niemożliwe ale raczej mało prawdopodobne, co? -
MalaCzarna wrote:Czytałam o tym syropie. Świetna sprawa. Dobrze że można się czymś wspomóc.
Bianka obyście mieli rację. A jaka jest przyczyna późnych owulacji u Ciebie?
Nie mam pojęcia, a lekarze jakoś nie zwracali na to uwagę, jak prosiłam o uregulowanie to proponowali anty... A ja chciałam mieć swój cykl regularny a nie sztucznie uregulowany. Raz spróbowałam, ale jak odstawiłam anty to powrót do poprzednich cykli, więc to bez sensu dla mnie. Teraz poszłam do kliniki leczenia niepłodności, bo wolę upewnić się, że jest ok, niż po roku się dowiedzieć, że nie udawało się, bo śluzu nie miałam takiego jak trzeba, czy coś w tym stylu. Byłam dopiero na 1 wizycie, miałam przez cykl hormony porobić i teraz we czwartek idę z wynikami:) -
bianka wrote:Nie mam pojęcia, a lekarze jakoś nie zwracali na to uwagę, jak prosiłam o uregulowanie to proponowali anty... A ja chciałam mieć swój cykl regularny a nie sztucznie uregulowany. Raz spróbowałam, ale jak odstawiłam anty to powrót do poprzednich cykli, więc to bez sensu dla mnie. Teraz poszłam do kliniki leczenia niepłodności, bo wolę upewnić się, że jest ok, niż po roku się dowiedzieć, że nie udawało się, bo śluzu nie miałam takiego jak trzeba, czy coś w tym stylu. Byłam dopiero na 1 wizycie, miałam przez cykl hormony porobić i teraz we czwartek idę z wynikami:)
-
bianka wrote:Asha nie umiem odpowiedzieć. Ostatni trwał 42, poprzedni 32, a jeszcze wcześniejszy 50, a jeszcze wcześniejsze po ok 38 dni. I bez śluzu bądź tu mądra i domyśl się kiedy ovulacja przyjdzie...