PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja sie dzis bardzo zlee czujee.. Bola mnie piersi.. I brzuch na @ co chwile czuje ze juz juz dostalam a tu nic z tego.. Mam nadzieje ze jutro jak wstane to juz bedzie..
a temperatura znowu poszla w dol.. Nie kminie tego..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2014, 19:31
-
MalaCzarna wrote:Trzeba koniecznie!!!
Ja mam skurcze w podbrzuszu pomimo tego że biegunka kilka godzin temu ustała. Jajnik ciągnie. Czuję ból brzucha jak na @. Zdarzał mi się taki na @ jak byłam nastolatką (teraz zazwyczaj bolą tylko plecy). Czuję się trochę słabo i mdło. Albo to jakiś wirus albo będę mamą!!!
Ja obstawiam to drugie:)
Asha lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:A ja sie dzis bardzo zlee czujee.. Bola mnie piersi.. I brzuch na @ co chwile czuje ze juz juz dostalam a tu nic z tego.. Mam nadzieje ze jutro jak wstane to juz bedzie..
a temperatura znowu poszla w dol.. Nie kminie tego..
Rudzia troszkę zakręcony ten Twój cykl... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:Rumianek polecam.
Chyba nie testuję jutro. Bez sensu. Chcę bardzo ale nie ma to sensu raczej. Może pójdę na betę pod koniec tygodnia.
-
Witam dziewczyny.
Jestem z wami od 2 miesiecy, teraz z wykresu wychodzi ze moge byc w ciazy, a pozytywny test na 100%, jednak robilam test wczoraj rano i przedwczoraj, wyszly negatywnie oba. od 3 dni mam mega bolace ciezkie i wrazliwe piersi + sutki. czy to moze byc to? dodam ze z powodu slubu i wyjazdu mialam przerwe w mierzeniu temperatury w tym cyklu. tak bardzo bym chciala zobaczyc dwie kreski
Jajeczko 06,09,2014r 11 t.c. Maleństwo 01,11,2015r 10 t.c
Śpijcie Aniołki [*][*]