PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja sie dzis bardzo zlee czujee.. Bola mnie piersi.. I brzuch na @ co chwile czuje ze juz juz dostalam a tu nic z tego.. Mam nadzieje ze jutro jak wstane to juz bedzie..
a temperatura znowu poszla w dol.. Nie kminie tego..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2014, 19:31
-
MalaCzarna wrote:Trzeba koniecznie!!!
Ja mam skurcze w podbrzuszu pomimo tego że biegunka kilka godzin temu ustała. Jajnik ciągnie. Czuję ból brzucha jak na @. Zdarzał mi się taki na @ jak byłam nastolatką (teraz zazwyczaj bolą tylko plecy). Czuję się trochę słabo i mdło. Albo to jakiś wirus albo będę mamą!!! 
Ja obstawiam to drugie:)
Asha lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:A ja sie dzis bardzo zlee czujee.. Bola mnie piersi.. I brzuch na @ co chwile czuje ze juz juz dostalam a tu nic z tego.. Mam nadzieje ze jutro jak wstane to juz bedzie..
a temperatura znowu poszla w dol.. Nie kminie tego..
Rudzia troszkę zakręcony ten Twój cykl... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A my Asha kiedy testujemy?
bo jeśli owu była jak ovuf wskazuje to dziś też mam 4dpo
no chyba, że owulka jednak była 11dc
to mam jak MalaCzarna 6dpo
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Jak pojdziesz na bete to bedziesz sie stresowac czy przyrasta czy nie przyrasta, czy wysoka czy nie wysokaMalaCzarna wrote:Rumianek polecam.
Chyba nie testuję jutro. Bez sensu. Chcę bardzo ale nie ma to sensu raczej. Może pójdę na betę pod koniec tygodnia. 
-
Witam dziewczyny.
Jestem z wami od 2 miesiecy, teraz z wykresu wychodzi ze moge byc w ciazy, a pozytywny test na 100%, jednak robilam test wczoraj rano i przedwczoraj, wyszly negatywnie oba. od 3 dni mam mega bolace ciezkie i wrazliwe piersi + sutki. czy to moze byc to? dodam ze z powodu slubu i wyjazdu mialam przerwe w mierzeniu temperatury w tym cyklu. tak bardzo bym chciala zobaczyc dwie kreski
Jajeczko 06,09,2014r 11 t.c. Maleństwo 01,11,2015r 10 t.c
Śpijcie Aniołki [*][*]