PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Szczerze wam powiem, ze ja mialam dzisiaj spadek temp i to duzy tylko go nie zapisalam , bo myslalam ze cos spieprzylam z mierzeniem, bo to niemozliwe zeby taki spadek byl i poprostu wpisalam od tak taka sama dla spokoju...ale moze to nie przypadek ten spadek
Asha lubi tę wiadomość
-
Hmm to tylko ja jakoś bezobjawowa hmmm jedynie co nerwowa dziś jest grrrr oraz mam zawroty głowy, ale to przez upały pewnie... tak to dzień jak co dzień... zresztą na objawy raczej zdecydowanie za wcześnie...
ale czuje że u Was będą kropki zresztą gdzie się nie pojawię tam są kropki tylko u mnie coś nie wychodzi -
Justinka wrote:Hmm to tylko ja jakoś bezobjawowa hmmm jedynie co nerwowa dziś jest grrrr oraz mam zawroty głowy, ale to przez upały pewnie... tak to dzień jak co dzień... zresztą na objawy raczej zdecydowanie za wcześnie...
ale czuje że u Was będą kropki zresztą gdzie się nie pojawię tam są kropki tylko u mnie coś nie wychodzi -
Justinka wrote:Taaaa a jutro pewnie elegancko będzie wysoko, więc może warto ten spadek odnotować a z ciekawości ile miałaś?
-
nick nieaktualny
-
bianka wrote:Hehe Twój poprawiony wykres zrobił na moim telefonie takie wrażenie, że aż się zawiesił
A tak serio to ja jestem jak najlepszej myśli, bo jak pisałam, za dużo tu zbiegów okoliczności:) to teraz tylko na teście wyczekiwać -
MalaCzarna wrote:Gdzieś przeczytałam że po zapłodnieniu okolice szyjki macicy powinny być rozpulchnione a ona sama zamknięta, ujście twarde i dające się wyginać. Dokładnie tak to u mnie wygląda. Co myślicie?