PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
magdalena1991 wrote:Witam dziewczyny.
Jestem z wami od 2 miesiecy, teraz z wykresu wychodzi ze moge byc w ciazy, a pozytywny test na 100%, jednak robilam test wczoraj rano i przedwczoraj, wyszly negatywnie oba. od 3 dni mam mega bolace ciezkie i wrazliwe piersi + sutki. czy to moze byc to? dodam ze z powodu slubu i wyjazdu mialam przerwe w mierzeniu temperatury w tym cyklu. tak bardzo bym chciala zobaczyc dwie kreski -
Asha wrote:A my to nie wiem...masz jakis pomysl?
-
Justinka wrote:Problem taki, że mam tylko 1 test i najlepiej jakby od razu pokazał dwie kreski więc o ile wytrzymam to ja chyba dopiero za tydzień - poniedziałek/wtorek... chyba że wykres będzie ok to może w weekend
-
magdalena1991 wrote:tak wychodzi z detonaktora oznak ciazy z prawej strony w ovu. owulacja 1 lipca dzis temperatura 36,92 36,44 temperatura 1 lipca w dzien owulacji[/QUOTE
Detektor oznak ciąży pokazuje wiarygodność testu. Wg detektora, jeżeli byś zrobiła dziś test to na 100% będzie wiarygodny, a nie na 100% pozytywny. Jak spojrzałam na Twój wykres, to bardziej bym widziała owulację 15-16 dc, więc testy z moczu mogą wychodzić negatywnie z tego co wiem. Życzę powodzenia i oby się udało:)Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:Co ty????????!!!!!! CUDOWNA WIADOMOŚĆ!!!!! TO BĘDZIE SZCZĘŚLIWY MIESIĄC! Czyżby implantacja?
-
Szczerze wam powiem, ze ja mialam dzisiaj spadek temp i to duzy tylko go nie zapisalam , bo myslalam ze cos spieprzylam z mierzeniem, bo to niemozliwe zeby taki spadek byl i poprostu wpisalam od tak taka sama dla spokoju...ale moze to nie przypadek ten spadek
MalaCzarna lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Oj wiesz jak to jest...ja nawet jak test zobacze, bede w 3 miesiacu to i tak sie bede wypierac...musicie mi wybaczyc ale 3 lata swoje robia w mozgu
Heh a na porodówce będą zapewne Ci uświadamiać " proszę Pani to poród a nie niestrawność"
Mi 3 miesiące wystarczły, żeby wodę z mózgu zrobić, a co 3 lata dopiero;)Asha lubi tę wiadomość