PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Jest!! Zaczyna sie dziać i te emocje tutaj na grupie ! ohh uwielbiam was czytac mowilam ze przed @ wszystkie sie obudzą , bynajmniej w polowie cyklu haha e emocje sa niezastapione ! wyobrazcie sobie wszystkim nam sie udaje i zakladamy nowy wątek pogaduszek babeczek w ciazy z grupy hahaha no byloby pieknie
ale tymczasem ... czy ciążóweczki mi powiedzą , moze pamietaja? czy przed @ , zdrowo kilka dni przed klulo was tylko w jednym jejniku czy np na przemian czasem lewy czasem prawy? czy jak ma kluc to tylko jeden ??
Alutka slonce jak nie ma @ to nic nie wiadomo czekam na twoj pozytyw !!
wczoraj zaczely mnie pod prysznicem bolec troszke piersi ... wiec sie lampka zapalila czemu tak wczesnie , jakies 10dni do @ juz sie napalialm nastawilam , potem przejrzalam apke i juz takie objawy mialam w tych dniach haha wiec emocje opadly...Szewcowa lubi tę wiadomość
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Dziś 6 dzień po @ robione 3 testy , ostatni przedwczoraj i wszystkie bardzo bladziutkie ledwo widoczne:(
2 lata temu miałam w 6 tyg puste jajo plodowe i lyzeczkowanie. Po tym wszystkim nie staralismy sie. Starania zaczęliśmy w grudniu 2020.
Synek
Poród SN 8 października 2021
-
NadziejaUmiera wrote:Dziś 6 dzień po @ robione 3 testy , ostatni przedwczoraj i wszystkie bardzo bladziutkie ledwo widoczne:(
2 lata temu miałam w 6 tyg puste jajo plodowe i lyzeczkowanie. Po tym wszystkim nie staralismy sie. Starania zaczęliśmy w grudniu 2020. -
Marienn wrote:Jest!! Zaczyna sie dziać i te emocje tutaj na grupie ! ohh uwielbiam was czytac mowilam ze przed @ wszystkie sie obudzą , bynajmniej w polowie cyklu haha e emocje sa niezastapione ! wyobrazcie sobie wszystkim nam sie udaje i zakladamy nowy wątek pogaduszek babeczek w ciazy z grupy hahaha no byloby pieknie
ale tymczasem ... czy ciążóweczki mi powiedzą , moze pamietaja? czy przed @ , zdrowo kilka dni przed klulo was tylko w jednym jejniku czy np na przemian czasem lewy czasem prawy? czy jak ma kluc to tylko jeden ??
Alutka slonce jak nie ma @ to nic nie wiadomo czekam na twoj pozytyw !!
wczoraj zaczely mnie pod prysznicem bolec troszke piersi ... wiec sie lampka zapalila czemu tak wczesnie , jakies 10dni do @ juz sie napalialm nastawilam , potem przejrzalam apke i juz takie objawy mialam w tych dniach haha wiec emocje opadly...
Obserwuj cyce, ja od razu wiedziałam, 7 dni przed, że coś nie halo, no bolały zupełnie inaczej. -
Oj mi też się wydaje że ból piersi może być kluczowy. Jak mnie zaczęły boleć typowo na okres to przestałam mieć złudzenia i się potwierdziło że nici.
Chociaż z drugiej strony też wierzę w tą teorię że organizm nie wie zaraz dojdzie do zagnieżdżenia więc się szykuje do okresu.
Dookoła mnie coś ostatnio wysyp ciąż i dzieci u znajomych -
Dziewczyny melduje sie po USG. Mamy 4.2mm szczescia i mocno pulsujace serduszko... łzy same plynely po policzkach Martwi mnie to ze wg usg ciaza mlodsza prawie o 2 tygodnie w stosunku do terminu @. Ale na dzien dzisiejszy wszystko w porzadeczku
Luna33, Moni*, ewelina, Hania123 lubią tę wiadomość
-
Lenka88 wrote:Dziewczyny melduje sie po USG. Mamy 4.2mm szczescia i mocno pulsujace serduszko... łzy same plynely po policzkach Martwi mnie to ze wg usg ciaza mlodsza prawie o 2 tygodnie w stosunku do terminu @. Ale na dzien dzisiejszy wszystko w porzadeczku
Wiek może się jeszcze wyrównać, ale nie musi 😁
Najważniejsze, że pikaweczka smiga 🥰🥰🥰🥰
To który tydzień wyliczył lekarz?Lenka88 lubi tę wiadomość
-
Ja dzis bylam na badaniach krwi, jedyne co dobre w tym miesiącu to TSH- 1.6 i dobra morfologia
Chociaz jedna dobra informacja 😅
Widzę że sporo pozytywnych nam tu przybyło, kurcze mam mało czasu i nie zadazam na bieżąco poznawać nowych dziewczyn, jak przychodzę wieczorem mam dwie strony zaległości 😂
Gratuluje wszystkim które już tylko czekają na przyrost bety, szczerze zazdroszczę 🤩
Mąż dzis dal mi promyk nadziei, być może jutro uda mu się wrócić na kilka godzin, nie jest pewien ale jest szansa, oby🙏🙏🙏
Obecnie mam mieszankę sluzu z domieszką krwi, co u mnie zwiastuje owulacja lada dzień, jutro lub piątek podejrzewam.
Trochę szybko w tym cyklu, chyba naprawdę sport przyspiesza owulacje, ponad tydzień szybciej niż w normych cyklachNiedoczynność tarczycy-letrox50
Tyłozgięcie macicy
Starania od sierpień 2018
25 lat
Krwawienia owulacyjne -
Lenka88 wrote:Dziewczyny melduje sie po USG. Mamy 4.2mm szczescia i mocno pulsujace serduszko... łzy same plynely po policzkach Martwi mnie to ze wg usg ciaza mlodsza prawie o 2 tygodnie w stosunku do terminu @. Ale na dzien dzisiejszy wszystko w porzadeczku
Super gratulacje💕❤️🥰Lenka88 lubi tę wiadomość
-
GratulacjeLenka88 lubi tę wiadomość
-
Lenka! Cudowna wiadomosc 🥰❤ juz nie stresuj sie moze naprawde mialas spozniona owulacje?
Jesli rosnie i serducho bije to super!
Ale to musi byc piekne uczucie
---
Kochane ja czuje ze bola mnie piersi... naprawde dzis juz mocno ....
I prawy jajnik...
Ciakawe...
A ja z koleji wierze ze organizm daje znac o ciazy do ktorej moze nie dojsc.
Bo jesli plemnik biegnie tam sobie 12 dni zeby 'usiasc' to przez te 12ndni walczy ... i albo pęka albo siada.
Czyli te 12 dni walki pecherzyka jest dla naszego organizmu objawami, a potem jak nie siądzie to przychodzi malpa.
MD -co taki torbiel oznacza? Cos powaznego?
_
Dziewczyny mam dziwne pytanie, czy wy po owulce czy np po takich objawach ktore se wmawiamy ze juz cos sie dzieje , uprawiacie jeszcze mlosc z partnerem czy juz potem tylko pieszczoty aby tam nie zagladac? 🙈😂 wiem glupio brzmi ale ja czasem uprawiam milosc i zastNawiam sie czy to nie szkodzi np ze moze nie powinno sie tam juz zagladac😂🙈
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Marienn wrote:Lenka! Cudowna wiadomosc 🥰❤ juz nie stresuj sie moze naprawde mialas spozniona owulacje?
Jesli rosnie i serducho bije to super!
Ale to musi byc piekne uczucie
---
Kochane ja czuje ze bola mnie piersi... naprawde dzis juz mocno ....
I prawy jajnik...
Ciakawe...
A ja z koleji wierze ze organizm daje znac o ciazy do ktorej moze nie dojsc.
Bo jesli plemnik biegnie tam sobie 12 dni zeby 'usiasc' to przez te 12ndni walczy ... i albo pęka albo siada.
Czyli te 12 dni walki pecherzyka jest dla naszego organizmu objawami, a potem jak nie siądzie to przychodzi malpa.
MD -co taki torbiel oznacza? Cos powaznego?
_
Dziewczyny mam dziwne pytanie, czy wy po owulce czy np po takich objawach ktore se wmawiamy ze juz cos sie dzieje , uprawiacie jeszcze mlosc z partnerem czy juz potem tylko pieszczoty aby tam nie zagladac? 🙈😂 wiem glupio brzmi ale ja czasem uprawiam milosc i zastNawiam sie czy to nie szkodzi np ze moze nie powinno sie tam juz zagladac😂🙈
Na razie ma 40 mm wiec nie jest podobno groźny, powinien się sam wchłonąć, za 3 msc mam iść na kontrole, a starać się dalej możemy
Lekarz przepisał mi Ovarin który ma w składzie Inozytol kwas foliowy wit b6 b12 D i od 15 dc progesterone, zobaczymy co z tego wyjdzie 😃
A jeśli chodzi o Twoje pytanie to my z mężem kochamy się przez cały cykl, częściej przy owulacji ale po owulacji tez, nawet jeśli mam jakieś objawy podobno to nic nie szkodzi