PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
NadziejaUmiera wrote:Moni bądź dobrej myśli! Dużo sił!!
Dziewczyny mam wynik pierwszej bety robione wczoraj
1014,0
Nie wiem jak to odczytać...
Jutro idę na powtórkę. A testu kolenu raz nie robiłam bo bałam się że znów zobaczę lekki zarys drugiej kreski i będę swirowac
No beta ładna, przy takiej becie test o czułości 10 powinien już dać widoczną kreskę 🥰NadziejaUmiera lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja o*ujeje ! sorki ale musialam to napisac...
Dzis czuje sie jak na okres typowo, piszczele u nóg mnie rwą. Prawy jajnik strasznie mi juz dokucza, cyce mnie bolą ale gdzies pod pachami... i co robie test ciazowy rano , okey biały jak snieg (mozliwe bo dopiero 20dc) a w poludnie robie test owulacyjny bo osttanie trzy dni wyglądały jak snieg , i co widze ? kreske owulacyjną moze nie pełną jak na owulacje ale blisko pełnej... (dodam ze chyba nie bylam ''odwodniona'' bo to po kawie + 2h chyba bylo)
I jak mam zyc? to mozliwe ze taka zblizona kreska owu by sie pokazala ale tej owulki teraz nie bedzie ?
a mozliwe ze owu po 20dc?
Fuck.. wkurzylam sie bo nie rozumiem mowy swojego ciała!
Oczywiscie test owu powtorze wieczorkiem dzis.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2021, 15:13
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Ja któregoś razu miałam pozytywny test owulacyjny na dzień przed planowaną miesiączką. Straszne, po prostu straszne, zwłaszcza, że miesiączka przyszła dzień później wtedy. Wyłam jak głupia, bo myślałam, że ciąża i chyba wtedy pękłam, żeby to olać 🤷
Marienn,
Jak zawsze trzymam kciuki, żeby to oznaczało tylko dobre nowiny, musisz być dzielna! Co by nie było! 🖤 -
Ja dzis swietuje, mąż wraca na całą noc 🙈 mam nadzieje ze jestem jeszcze przed owulacja, sluz nadal w dużej ilości wiec chyba jeszcze owulacji nie było jak myślicie? Po owu kończy się sluz czy jeszcze trwa ?
Alutka A kiedy Ty testujesz ?Niedoczynność tarczycy-letrox50
Tyłozgięcie macicy
Starania od sierpień 2018
25 lat
Krwawienia owulacyjne -
Tyłozgięta wrote:Ja dzis swietuje, mąż wraca na całą noc 🙈 mam nadzieje ze jestem jeszcze przed owulacja, sluz nadal w dużej ilości wiec chyba jeszcze owulacji nie było jak myślicie? Po owu kończy się sluz czy jeszcze trwa ?
Alutka A kiedy Ty testujesz ?
Bierz się tak porządnie za tego mynża 😈😈😈😈Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2021, 18:22
-
Ok naprawde jazda bez trzymanki, wlasnie zrobilam test owu po raz kolejny, nie pilam nic ponad 2h
I co ? Bialo. Nie ma drugiej krechy , no moze jakis bladzoch delikatny ale nie ma...
Takze do cholerci .... ci jakbym niby miala miec pozna owulacje to nawet jakbym 3 testy dziennie robila co 3h to powinny wszystkie 3 wykazywac druga kreche mocna tak? Nie ma opcji wtedy zeby raz bylo tak raz tak? Czy ja kompletnie sie juz na tym nie znam?
Ja rozumiem ze jesli idzie do owulacji to krecha ciemnieje a nie raz ciemniejsza a raz bladzioch...
___
Tylozgieta przed sexem sie wysiusiaj, potem po sexie nogi do gory na 15minut, po sexie lampka czereonego wina na poprawienie krazenie.
A na 30minut przed sexem dla meza mocna Kawa
Taki przepis ktos kiedys mi dal, szczerze nie probowalam ale w desperacji pewnie do tego dojde👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Marienn wrote:Ok naprawde jazda bez trzymanki, wlasnie zrobilam test owu po raz kolejny, nie pilam nic ponad 2h
I co ? Bialo. Nie ma drugiej krechy , no moze jakis bladzoch delikatny ale nie ma...
Takze do cholerci .... ci jakbym niby miala miec pozna owulacje to nawet jakbym 3 testy dziennie robila co 3h to powinny wszystkie 3 wykazywac druga kreche mocna tak? Nie ma opcji wtedy zeby raz bylo tak raz tak? Czy ja kompletnie sie juz na tym nie znam?
Ja rozumiem ze jesli idzie do owulacji to krecha ciemnieje a nie raz ciemniejsza a raz bladzioch...
___
Tylozgieta przed sexem sie wysiusiaj, potem po sexie nogi do gory na 15minut, po sexie lampka czereonego wina na poprawienie krazenie.
A na 30minut przed sexem dla meza mocna Kawa
Taki przepis ktos kiedys mi dal, szczerze nie probowalam ale w desperacji pewnie do tego dojde
Niekoniecznie chyba, często ciężko jest złapać pik owulacyjny, dziewczyny potrafią robić test do dwie godziny, żeby go nie przegapić. 🤔🤔 -
Dlatego daruje sobie juz ten stres testow owulacyjnych...
Dzis sie poprzytulamy jeszcze zeby utrzymac rutyne co 3 dni 🙈😂 bo tak nam wyszlo w tym cyklu ze co 3dni...
Wiec zeby nie obwiniac sie ze a moglam jeszcze dzialac to niech juz bedzie 🙈😂👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Marienn wrote:Dlatego daruje sobie juz ten stres testow owulacyjnych...
Dzis sie poprzytulamy jeszcze zeby utrzymac rutyne co 3 dni 🙈😂 bo tak nam wyszlo w tym cyklu ze co 3dni...
Wiec zeby nie obwiniac sie ze a moglam jeszcze dzialac to niech juz bedzie 🙈😂 -
Marienn ja miałam tez z testami owulacyjnymi takie jaja... ale przestałam robić, bo w ogóle moja ciało co innego, testy co innego. Dużo kobiet też miało tak właśnie będąc w ciąży, więc kto wie... trzymam kciuki 😘A co do śluzu to ja np dzień przed/dwa dni przed miałam białko jaja i owulka.
Dzisiaj byłam u ginekologa.. okazało się, że mam zaawansowany PCOS 😤 zlecenie na kolposkopie i multum innych badań. Wyszłam załamana. Powiedziała, że z dzidzią powinnam się decydować jak najszybciej i przede wszystkim, żeby mój się przebadał pod kątem ruchliwości plemniczków itd... ciężki dzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2021, 22:26
2020r.🔒2021r.🔒2022r🔒2023💓
Cp - 19.05.21💔
Cp - 03.01.22💔
Cp-30.03.22 💔 Wycięty jajowód.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
29.05.2022〰️ START IVF1️⃣
4x〰️FET❌💔💔💔💔💔
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
09.01.2023〰️Start IVF2️⃣
Mamy ❄️❄️❄️❄️❄️
27.01.2023〰️ET 4.1.1
7dpt-13.7, 10dpt-40.6, 12dpt-93.0, 13dpt-165.6, 15dpt-386.4, 18dpt-1056.0
16.02.2023〰️Mamy pęcherzyk ciążowy 🫶🏻
23.02.2023〰️Jest 💓
27.04.2023〰️110g zdrowego Synka💙
01.08.2023~1340g Leosia🧸
21.08.2023~2023g Synka✨
05.09.2023~2500g 🥰
28.09.2023~3056g Cudu❤️
💙03.10.2023💙Leon 3270g 🧸
-
Cześć dziewczyny !
Jestem nowa na tej grupie ))
Chciałam Was podpytać , czy któraś miała jako wczesny objaw bulgotanie w brzuchu (takie przelewanie ) oraz lekko twarde, bolace piersi po bokach? Tak jakby ku węzłom chłonnym.
Bocian Szczecin, 34 l.
Czynnik męski
2021 - 1 IVF - 3 ❄️❄️❄️
Beta 0 x 3 ;(
Zmiana kliniki
2022 Druga procedura IVF
06.2022 Punkcja nr 2
6 ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
14.09 Transfer FET (Prolutex, Progesteron Besins, Neoparin,Cyclogest,Estrofem, Acard, Encorton ,wit b12 met + accofil)
Prog. 20,22
🙏🏻💪🏻
10dpt beta 197,6
13dpt beta 799
16dpt beta 2750 prog. 6,6 😭(plamienia od początku)
Plamienia związane z polipem na szyjce. Po odstawieniu estrofemu polip zniknął.
18.11 Usg prenatalne plus SANCO
💙 Zdrowy chłopczyk !🥹
21 tydzień usg połówkowe - niestety łożysko centralnie przodujące.
3 tygodnie później - łożysko brzeznie przodujące. -
Iris32 wrote:Cześć dziewczyny !
Jestem nowa na tej grupie ))
Chciałam Was podpytać , czy któraś miała jako wczesny objaw bulgotanie w brzuchu (takie przelewanie ) oraz lekko twarde, bolace piersi po bokach? Tak jakby ku węzłom chłonnym.
Ty masz takie Dlugie cykle jak na wykresie ? Mialas plamienie? Powiedz cos wiecej? Ile dni cykl? Ktory dzien po owulce itp?
Takie objawy jak ty to ja mam w tym cyklu 😂🙈
👩 31l. + 👱♂️ 31l.