X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie PIERWSZE OBJAWY
Odpowiedz

PIERWSZE OBJAWY

Oceń ten wątek:
  • M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2021, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niewyspana wrote:
    To sikaj!!!!!
    Nał!!!!

Haha przeczytałam po skorzystaniu z wc ;p a wieczorem to coś wyjdzie w ogóle?:p

• Marienn Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2021, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MKA jestes juz po dacie @ i jak test nawet 10ml to wieczorem juz wykryje sikaj :)

Eyyy gdzie jest nasza LENA i TYLOZGIETA ? 🥰

👩 31l. + 👱‍♂️ 31l.

3jvzuay3bzpctkp6.png
  • M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2021, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sama już nie wiem 😅 teraz musi mi się zachciec 🙈coś przycichły dziewczyny ale każdy ma taki czas ;)

• Marienn Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2021, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze lepiej jutro zrob bo jak nie wyjdzie nic to bedziesz myslala ze moze za to ze z wieczora ;) ok czekamy do rana ;)

M-ka1990 lubi tę wiadomość

👩 31l. + 👱‍♂️ 31l.

3jvzuay3bzpctkp6.png
  • Daga2654 Znajoma

Wysłany: 16 lutego 2021, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Jestem w 23dc. Poprzedni cykl 27dni a przeważnie jakoś 29. Owulacja 11/12/13 dc wtedy zalewalo mnie typowo płodnym sluzem i też były Przytulanki. W 15dc już zaczął nie śluz nie płodny
    16dc biały lepki i od wczoraj mam już bardziej wodnisty i mleczny i jest go dużo oraz gdzieś tam się rozciąga. Szyjka od 16dc zamknięta, 20dc zaczęła być rozpucholna ale też zamknięta
    Z objawów pierwszy raz zakulo mnie w odbycie i to było chwilowe ale kilka razy się powtórzyło, klucie jajników w 21dc aż mnie zgieło, ciagniecie w kroczu i bóle jak na miesiączkę, zgaga ale tylko raz i delikatna, dziwny smak w ustach i pierwszy raz w życiu dostałam łupieżu. Bóle jajników się utrzymują cały czas. Jak myślicie? Moglo się udać? Tyle czasu już się staramy ale teraz nawet nie myśleliśmy o tym by coś wyszło. Do miesiączki jeszcze trochę i nie wiem czy jest sens robić test teraz

• Marienn Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2021, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysle ze cos moze byc na rzeczy, czule testy 10mlu juz mozesz zaczac robic z rana :)
    Ale koniecznie daj nam znac jak wyszlo 🤞✊😍

👩 31l. + 👱‍♂️ 31l.

3jvzuay3bzpctkp6.png
  • Daga2654 Znajoma

Wysłany: 16 lutego 2021, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boję się trochę ujrzeć negatywny bo to już byłby 7 cykl starań. W sensie wiem że jeśli teraz wyszedł by negatywny to jeszcze nic nie znaczy bo do miesiączki jeszcze trochę a cały proces trochę trwa. Jakieś testy polecacie? Bo powiem szczerze że te z Rossmanna to wydaje mi się że zawsze jaka jakas tam druga kreskę

• Alutka128 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2021, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaraz starego w obroty wezmę, właśnie wyszedł spod prysznica mmmm...
    Chyba będzie miał M dzisiaj sroda dzień loda bo już tak seksi jest dla mnie dzisiaj że nie wyczymie 😂😂😂😂
    Dzisiaj niewyżyta jestem 🤦🤦😂😂

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • Alutka128 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2021, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M-ka proszeee rób ten test, ale jak wyjdzie pozytyw to nie zostawiaj mnie na tej grupie 😭

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • Marienn Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2021, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alutka nikt tu nikogo nie zostawia ❤ ja nadal tutaj jestem , dziewczyny tez, tym co sie udalo przejdziemy na inna grupe zeby nie zasmiecac pytaniami o wymiotach czy bólach brzucha itp bo niekazda czytajac to czuje sie dobrze nie znajdujac u siebie II kreseczek 💕 a na tamtej grupie tez bedzieny ze soba juz bardziej do rozwiazan ❤ ja stad i tak nie znikam 🥰 tyle miesiecy z wami i dalej bede!

Alus ty to jestes niewyzyta babeczka! Jezu jak ja bym chciala miec takie libido jak tym 😂🙈🙈

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2021, 23:24

👩 31l. + 👱‍♂️ 31l.

3jvzuay3bzpctkp6.png
  • M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2021, 06:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alutka128 wrote:
    M-ka proszeee rób ten test, ale jak wyjdzie pozytyw to nie zostawiaj mnie na tej grupie 😭
    Hmm zrobiłam test pink ale nie mogę znaleźć jaka ma czułość i jest biało ja nie widzę nawet cienia... okresu dalej nie ma ...

• agaga Ekspertka

Wysłany: 17 lutego 2021, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M-ka1990 wrote:
    Hmm zrobiłam test pink ale nie mogę znaleźć jaka ma czułość i jest biało ja nie widzę nawet cienia... okresu dalej nie ma ...

M-ka hmm dopóki nie ma miesiączki to nic straconego, musisz spokojnie poczekać, jak się nie udało to właśnie zaczyna się kolejny cykl 💪

Alutka szalona 😁 ale dobrze, działaj bo to przecież przyjemność o czym zapominamy przy tych usilnych staraniach ☺️

Tylozgieta gdzieś nam zaginęła 🧐

Marienn, Lena, Luna, Niewyspana i inne które zobaczyly już ⏸️ bardzo mi miło że z nami zostalyscie i nas wspieracie 👍🤞

m3sxs65gvjb9w3j9.png
  • M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2021, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaga wiem..ale we wtorek jestem umówiona do ginekologa nowego i albo niech przyjdzie albo nie... bo czekam na tą wizytę miesiąc... pierwszy raz mi się spóźnia od dłuższego czasu ... czuje się dobrze nie jak na okres ... ciągle mam nadzieję;)

• niewyspana Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2021, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M-ka1990 wrote:
    A jak się czujesz?
    Pinki to specyficzne testy, ja ich nie używałam, bo bardzo często dają zakłamane kreski albo w drugą stronę, nie pokazują.

klz9krhm1wqtef7i.png
  • M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2021, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niewyspana wrote:
    A jak się czujesz?
    Pinki to specyficzne testy, ja ich nie używałam, bo bardzo często dają zakłamane kreski albo w drugą stronę, nie pokazują.

Dobrze mam nabrzmiale piersi, czuje kulkę w brzuchu, jestem śpiącą dziś strasznie... zawsze przed okresem dzień mam plamienie teraz nic...i co jakiś czas czuje jajnik raz jeden raz drugi ale nie ze boli tylko poprosti odczuwam go jakoś... innych w aptece nie było jak pink.. ale dziś skocze może kupię jakiś inny ... kurde nie wiem co myśleć...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2021, 09:01

• Md1610 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2021, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M-ka1990 wrote:
    Dobrze mam nabrzmiale piersi, czuje kulkę w brzuchu, jestem śpiącą dziś strasznie... zawsze przed okresem dzień mam plamienie teraz nic...i co jakiś czas czuje jajnik raz jeden raz drugi ale nie ze boli tylko poprosti odczuwam go jakoś... innych w aptece nie było jak pink.. ale dziś skocze może kupię jakiś inny ... kurde nie wiem co myśleć...

A ile już jesteś po terminie?
    Tez uważam ze te pink są nie najlepsze, spróbuj kupić jakiś inny i jutro powtórzyć o ile @ nie przyjdzie
    Powodzenia, trzymam kciuki 🤞🏼

preg.png
  • Md1610 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2021, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w tym cyklu nie mierze temperatury ani nic, ale dzisiaj bolą mnie jajniki jak nigdy, wiec chyba dzisiaj owulacja przypada, aplikacja pokazywała na wczoraj

preg.png
  • Luna33 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2021, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadzam się co do tych pinkow. Nawet jak wszystkie zrobione wychodziły mi pozytywne, to pink zawsze najsłabiej.

klz9df9h8o8dolch.png
  • M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2021, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj powinnam mieć @ nic na nią nie wskazuje ze ma przyjść... jadę dziś po inny test

• Luna33 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2021, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie puszczam kciuków ☺️☺️

klz9df9h8o8dolch.png
‹‹ 942 943 944 945 946 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ