PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej. Jestem w 23dc. Poprzedni cykl 27dni a przeważnie jakoś 29. Owulacja 11/12/13 dc wtedy zalewalo mnie typowo płodnym sluzem i też były Przytulanki. W 15dc już zaczął nie śluz nie płodny
16dc biały lepki i od wczoraj mam już bardziej wodnisty i mleczny i jest go dużo oraz gdzieś tam się rozciąga. Szyjka od 16dc zamknięta, 20dc zaczęła być rozpucholna ale też zamknięta
Z objawów pierwszy raz zakulo mnie w odbycie i to było chwilowe ale kilka razy się powtórzyło, klucie jajników w 21dc aż mnie zgieło, ciagniecie w kroczu i bóle jak na miesiączkę, zgaga ale tylko raz i delikatna, dziwny smak w ustach i pierwszy raz w życiu dostałam łupieżu. Bóle jajników się utrzymują cały czas. Jak myślicie? Moglo się udać? Tyle czasu już się staramy ale teraz nawet nie myśleliśmy o tym by coś wyszło. Do miesiączki jeszcze trochę i nie wiem czy jest sens robić test teraz -
Boję się trochę ujrzeć negatywny bo to już byłby 7 cykl starań. W sensie wiem że jeśli teraz wyszedł by negatywny to jeszcze nic nie znaczy bo do miesiączki jeszcze trochę a cały proces trochę trwa. Jakieś testy polecacie? Bo powiem szczerze że te z Rossmanna to wydaje mi się że zawsze jaka jakas tam druga kreskę
-
Alutka nikt tu nikogo nie zostawia ❤ ja nadal tutaj jestem , dziewczyny tez, tym co sie udalo przejdziemy na inna grupe zeby nie zasmiecac pytaniami o wymiotach czy bólach brzucha itp bo niekazda czytajac to czuje sie dobrze nie znajdujac u siebie II kreseczek 💕 a na tamtej grupie tez bedzieny ze soba juz bardziej do rozwiazan ❤ ja stad i tak nie znikam 🥰 tyle miesiecy z wami i dalej bede!
Alus ty to jestes niewyzyta babeczka! Jezu jak ja bym chciala miec takie libido jak tym 😂🙈🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2021, 23:24
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
M-ka1990 wrote:Hmm zrobiłam test pink ale nie mogę znaleźć jaka ma czułość i jest biało ja nie widzę nawet cienia... okresu dalej nie ma ...
M-ka hmm dopóki nie ma miesiączki to nic straconego, musisz spokojnie poczekać, jak się nie udało to właśnie zaczyna się kolejny cykl 💪
Alutka szalona 😁 ale dobrze, działaj bo to przecież przyjemność o czym zapominamy przy tych usilnych staraniach ☺️
Tylozgieta gdzieś nam zaginęła 🧐
Marienn, Lena, Luna, Niewyspana i inne które zobaczyly już ⏸️ bardzo mi miło że z nami zostalyscie i nas wspieracie 👍🤞 -
M-ka1990 wrote:Hmm zrobiłam test pink ale nie mogę znaleźć jaka ma czułość i jest biało ja nie widzę nawet cienia... okresu dalej nie ma ...
Pinki to specyficzne testy, ja ich nie używałam, bo bardzo często dają zakłamane kreski albo w drugą stronę, nie pokazują. -
niewyspana wrote:A jak się czujesz?
Pinki to specyficzne testy, ja ich nie używałam, bo bardzo często dają zakłamane kreski albo w drugą stronę, nie pokazują.
Dobrze mam nabrzmiale piersi, czuje kulkę w brzuchu, jestem śpiącą dziś strasznie... zawsze przed okresem dzień mam plamienie teraz nic...i co jakiś czas czuje jajnik raz jeden raz drugi ale nie ze boli tylko poprosti odczuwam go jakoś... innych w aptece nie było jak pink.. ale dziś skocze może kupię jakiś inny ... kurde nie wiem co myśleć...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2021, 09:01
-
M-ka1990 wrote:Dobrze mam nabrzmiale piersi, czuje kulkę w brzuchu, jestem śpiącą dziś strasznie... zawsze przed okresem dzień mam plamienie teraz nic...i co jakiś czas czuje jajnik raz jeden raz drugi ale nie ze boli tylko poprosti odczuwam go jakoś... innych w aptece nie było jak pink.. ale dziś skocze może kupię jakiś inny ... kurde nie wiem co myśleć...
A ile już jesteś po terminie?
Tez uważam ze te pink są nie najlepsze, spróbuj kupić jakiś inny i jutro powtórzyć o ile @ nie przyjdzie
Powodzenia, trzymam kciuki 🤞🏼