PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Daga Poprawiaj testy codziennie rano
Ja dzis jestem jakies 5 dni po spodziewanej @ bardzo bym chciala zobaczyc czy moj test z rana wyjdzie juz taki na maxa pelny ale coz 🙈 w nocy wstaje co 3h zeby zrobic siku a jak juz dzis o 5 rano sie obudzilam to bylam nie przytomna zeby robic test....
Jutro mam nadzieje ze mi sie uda...
Dzis bylam na Becie ponownej (wybłaganej) i wynik ma byc jutro lub w piatek, juz nie moge sie doczekac 🥰🥰M-ka1990, Hania123 lubią tę wiadomość
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Marienn wrote:Daga Poprawiaj testy codziennie rano
Ja dzis jestem jakies 5 dni po spodziewanej @ bardzo bym chciala zobaczyc czy moj test z rana wyjdzie juz taki na maxa pelny ale coz 🙈 w nocy wstaje co 3h zeby zrobic siku a jak juz dzis o 5 rano sie obudzilam to bylam nie przytomna zeby robic test....
Jutro mam nadzieje ze mi sie uda...
Dzis bylam na Becie ponownej (wybłaganej) i wynik ma byc jutro lub w piatek, juz nie moge sie doczekac 🥰🥰
Raczej jutro wybiorę się na betę, ona da mi pewność na 100%M-ka1990 lubi tę wiadomość
-
Mka przykro mi moze troszke stresu a moze tez Inozytol zadzialal i ci poprawia wszytko? jesli nie w tym to w kolejnym cyklu sie uda ewidentnie cos sie u ciebie w hormonach dzieje i to napewno na plus👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Dzięki kochane jesteście ❤ na pewno nie czuję się na okres ...cxuje sie dziwnie ale jeśli to przez ten inozytol to wolałabym żeby przyszła bo znowu wizytą mi przepadnie... I na pewno mi się nie spóźniał okres zawsze jest idealnie... tym bardziej bez bólów...
Alutka w różnych światłach patrzyłam i nie widać było nic 😅
Czytałam że niektórym tak może wychodzić bo owulacja była późno itp... poczekamy zobaczymy co przyniesie los..
Kurna co chwilę mi sie przypomina żeby dopisać jeszcze ze ogólnie nie mierze temp ale od poniedziałku ciągle mam ponad 37 i może to nic nie znaczy bo o różnych godzinach no ale 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2021, 18:46
-
Rteciowy termometr najlepszy!
M-ka ja tez czuje sie inaczej jak zawsze przed @
Niby jajnik mnie czasami zaboli i generalnie jakby pełniejszy ten brzuch. Ale najbardziej zastanawiają mnie żyłki na piersiach i ból pod pachami.
Kupiłam test w rossmanie ale poczekam z testowaniem ..boje sie zobaczyć biel.
25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
A ile jesteś przed okresem Karolina? No też mam pełniejszy brzuch ale nie boli jak zawsze tylko te jajniki raz jeden raz drugi coś czuć A jeśli chodzi o żyłki na piersiach to zawsze je mam przed okresem ale nie są aż tak nabrzmiale tym razem... trzymam kciuki 🤞 fajnie by było razem zobaczyć dwie kreski
-
Ja przestalam juz mierzyc tempke (mierzylam CZASAMI) pod jezykiem z rana czy jakos po puerwszej kawie..
Czesto mialam 36.6 a w ciazy juz 37.1
Ostatnio sie wystraszylam jak w nocy po 23.00 mialam 36.6
Czytalam ze to zle ze moge poronic itp... Boze malo nie rzucilam tym termometrem. Rano po obudzeniu zmierzylam i 37.1 od tamtej pory przestalam mierzyc...
Dziewczyny robcie te tesciki i dawajcie nam znac 🙈🙈✊✊✊M-ka1990 lubi tę wiadomość
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
M ka za 5 ma przyjść@ i u mnie to samo! Zawsze przed cyce jak balony a teraz czuje ze sa inne ale to nie jest to samo przed@ ..tez trzymam kciuki za Ciebie i wszystkie kobiety tutaj!;*
M-ka1990 lubi tę wiadomość
25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻