Pierwszy tydzien listopada:-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja 3 listopada
goska9789 lubi tę wiadomość
8 IUI nie udanych
04.09.2015 - ICSI w Holandii zarodek dwudniowy 4 C
10.12.2015 - criotransfer w Holandii zarodek 5 C
23.10.2017 - ICSI w Polsce blastusie 3BC i 3CB - cb
08 i 11.2021 - 2 x ICSI w Belgii NIE UDANE
29.03.2022 - niespodzianka - ciąża naturalna termin 06.12.2022 -
nick nieaktualny
-
Nie nie miałam, tak mi pokazał test owu i czułam rzeczywiście w ciele:) licze tak i licze czy jest szansa, ale różne źródła różnie mówią. W niektóych miejscach piszą że dwa dni max, w innnych ze 3-5, więc nie mam pojęcia co jest wiarygodnehttps://www.maluchy.pl/ci-69827.png
-
Zależy chyba indywidualnie od każdej kobiety no i oczywiście od plemników jak w zeszłym cyklu dzień przed owu i dzień po i nic z tego nie wyszło. Ale tak jak mówię to u każdej kobitki jest inaczzej więc trzymam kciuki żeby u Ciebie akurat się udało
-
W sumie zaczynam wątpić... dziś dalej wychodzą mi pozytywne testy owu, czyli wysoki hormon LH, a on chyba opada tuż po owu, czy może to oznaczać że owulacji jeszcze nie ma? im później tym mniejsze szanse mają piątkowe plemniczki;) a dostępu do męża brak bo zwiał do pracy za granice;)https://www.maluchy.pl/ci-69827.png
-
axox wrote:W sumie zaczynam wątpić... dziś dalej wychodzą mi pozytywne testy owu, czyli wysoki hormon LH, a on chyba opada tuż po owu, czy może to oznaczać że owulacji jeszcze nie ma? im później tym mniejsze szanse mają piątkowe plemniczki;) a dostępu do męża brak bo zwiał do pracy za granice;)
Axox, ja w jednym cyklu miałam tak, że miałam 5 testów owu- jedno opakowanie z rossmana i wszystkie od pierwszego do ostatniego wyszly pozytywnie- uznałam, że ta seria była wadliwa, no bo 5 dni wysokie lh, jak w instrukcji pisze, że pozytywny test owu to znaczy że owulacja prawdopodobnie będzie za 24 do 36 h.. no chyba, że ja źle rozumiem te testy, bo niby one tylko wskazują na owu ale to nie znaczy że przyjdzie, no ale 5 dni pozytywnych? wg mnie to z testami coś nie halo08.-09.2020 r. 💔
06.07.2015 r.
08.02.2018 r.
05.11.2020 ll 🥰
-
czytałam wiele razy, że kilka pod rząd wychodziło pozytywnych.
Według instrukcji po pierwszym pozytywnym nie powinno się już robić to stężenie LH może się utrzymywać dłużej. Także myslę że ten 1 jest ważny i od tego czasu 24-36h powinna być owu. -
hej dziewczyny ja teoretycznie będę testować może koło 5 listopada ale się okaże bo mam nie regularne miesiączki ale trzymam kciuki za was