Pierwszy tydzien listopada:-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnygabi- Ja w mojej szczęśliwej ciąży miałam bardzo dużo śluzu.
U mnie mega ból jajników. Zawsze mnie bolą przed okresem, ale nie aż tak.
W ciąży z córą tak mnie bolały od samego początku.
Ehhh jak tu się nie nakręcać?????
Ja generalnie testów nie robię, bo widzę po tempce, że spada. Szkoda mi pieniędzy na testy.
Uchował mi się 1 z allegro, leży gdzieś w łazience na dnie. Zrobię go jeśli 7 listopada temperatura nadal będzie wysoko -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Chica Mala wrote:Chyba się przyłączę, bo chcę testować 8.11. Mam nadzieję, że nie będzie zbyt wcześnie
Dzisiaj od rana dokucza mi prawy jajnik i zmęczenie, ale wydaje mi się, że to zbyt wcześnie jak na objawy jakiekolwiek...
mnie naparza lewy jajnik, normalnie jakbym owu miała ... -
nick nieaktualnymałaMyszka wrote:mnie naparza lewy jajnik, normalnie jakbym owu miała ...
No mnie nieco mniej, ale zaczyna być wkurzające to już powoli Nawet nie wiem o co chodzi, bo pierwszy raz tak mam w tym cyklu. Nigdy albo nie miałam albo było znacznie mniej, że nie zauważałam tego...małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ja chyba jednak nie będę testować... boli mnie jajnik jak na owu... chyba się nie udało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 09:49
-
małaMyszka wrote:Ja chyba jednak nie będę testować... boli mnie jajnik jak na owu... chyba się nie udało
Pocieszę Cię, mnie przy pierwszej ciąży bolał prawy jajnik od razu
A co do śluzu, o którym tu wspominacie... to jaki śluz? Ja nic sobie nie przypominam . Bardziej ból jajnika, a jakiś tydzień po testowaniu kolosalne zmęczenie, że o 20 już spałam.małaMyszka lubi tę wiadomość
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
nick nieaktualny.ona. wrote:Pocieszę Cię, mnie przy pierwszej ciąży bolał prawy jajnik od razu
A co do śluzu, o którym tu wspominacie... to jaki śluz? Ja nic sobie nie przypominam . Bardziej ból jajnika, a jakiś tydzień po testowaniu kolosalne zmęczenie, że o 20 już spałam.
No to mnie prawy jajnik pobolewa dzisiaj od rana cały czas z małymi przerwami, a nigdy wcześniej tak nie miałam