Pierwszy tydzien listopada:-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPerelka Ty lepiej test zrób i będziesz mieć pewność One nie są drogie Z sutkami to różnie... ja mam drażliwe na ok. tydzień przed @, więc już bólu piersi i mdłości nie odbieram zbytnio za objaw ciąży. Chyba, że zachodzę i potem tracę ją co miesiąc... ale ja raczej obstawiam, że te objawy u mnie to była wina podwyższonej prolaktyny
Ty lepiej się przetestuj -
Chyba jutro zrobię test w takim razie:) Nawet mam jeden przygotowany:)Ale jak do tej pory nie miałam problemów z prolaktyną. Pierwszy raz takie coś czuje. Ciekawe tylko czy nie jest za wcześnie skoro okres mam dostać w czwartek. Eh...jutro się okaże:)PERELKA175
-
nick nieaktualny
-
PERELKA175 wrote:Witajcie dziewczyny:)
Jestem na forum po dłuugim czasie nieobecnośći. Jakiś roku temu wkurzyłam się comiesięcznym płakaniem i dołowaniem i zrezygnowałam z forum. Dziś powracam z zwiekszoną nadzieją. Pierwszy raz mam objawy których nigdy nie miałam. Jakieś 7-8 dni po owulacji podczas kąpieli poczułam , że moje sutki są wielkie, twarde , nabrzmiałe i bolące jak nigdy wcześniej.Do tego stopnie , że drażniła mnie nawet koszula nocna. Do tej pory nawet piersi mnie specjalnie nie bolały przed okresem. Powinnam dostać miesiączke 6.11. Mam wyjątkowe wahanie nastrojów...Trochę boli mnie brzuch jak przed okresem. Jak myślicie, czy te sutki to może być to..?
Gratuluję tym co własnie się dowiedziały o 2 kreseczkach:)
Pozdrawiam
Każda kobieta ma inne objawy. Ja na samym początku nie przypominam sobie bólu sutków/piersi, dopiero zaczęły mnie boleć ok. 6-8 tygodnia ciąży. Na początku czułam się znakomicie, objawów właściwie zero . U mnie jeszcze przed testowaniem jedyny objaw to było kłucie prawego jajnika. I to mi już dawało nadzieję, bo nigdy tego nie miałam .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 08:52
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
Zrobiłam test i wyszedł negatywny:-( okres powinnam dostać w czwartek wiec może za szybko albo nie jestem w ciąży. .. W każdym razie nie poddaje się kupiłam zioła ojca sroki nr. 3 Pewnie coś słyszalyscie na ten temat. Wiec w razie czego zaczynam nowy cykl z ziołami:)PERELKA175
-
Hej dziewczyny mi jeszcze zostało 7 dni do planowanej @ mniej więcej bo mam trochę nie regularne cykle:-( to jest mój pierwszy cykl jak pije inofolic... jedyną różnicę jaką na razie od czułam to kłucie jajników w fazie około owulacyjnej a kiedyś tego nie miałam.... a czy rośnie tam jakiś maleńki skarb to o tym przekonam się za około tydzień. Bardzo bym chciała żeby w końcu nam się udało bo staramy się już od roku... Wieże że w końcu na nas wszystkie przyjdzie czas i będziemy szczęśliwymi mami trzymam kciuki za wasze testowanie.
-
nick nieaktualnyA ja już myślałam, że dziś zero objawów będzie, a tu znów kłucie w jajniku, zaraz potem ból w podbrzuszu (jak na @) i chwilowy ból głowy. Oby to był objaw ciąży, bo inaczej się wścieknę
A tak poza tym to kupiłam sobie test ciążowy. Od razu dwupak (bo zakładam, że pierwszy może nie wyjść... chce robić w 8dpo, a test jest słabszy 25) No i witaminki dla kobiet w ciąży, bo jestem przekonana, że się udałomałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Chicka Mala -Też bym chciała mieć takie przekonanie, że się udało:) Chociaż przez moment miałam ale ten głupi test wszystko przekreślił..Jest jeszcze mała nadzieja , że było za wcześnie ale więcej się nie łudze!!! powodzenia dziewczyny!!PERELKA175
-
nick nieaktualnyChica Mala wrote:A tak poza tym to kupiłam sobie test ciążowy. Od razu dwupak (bo zakładam, że pierwszy może nie wyjść... chce robić w 8dpo, a test jest słabszy 25) No i witaminki dla kobiet w ciąży, bo jestem przekonana, że się udało
Test w 8dpo raczej nie wyjdzie. Zagnieżdżenia jeszcze mogło nie być. Więc bez sensu 10dpo wg mnie to minimum. Mój pierwszy test w 11dpo to był cień.