Pierwszy tydzien listopada:-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySylwia87 wrote:Test w 8dpo raczej nie wyjdzie. Zagnieżdżenia jeszcze mogło nie być. Więc bez sensu 10dpo wg mnie to minimum. Mój pierwszy test w 11dpo to był cień.
Wiem, że może nie wyjść. Nie przejmuję się tym zupełnie Ale jak wyjdzie, to będę mieć piękny prezent dla mojego na wyjazd
Jak wczoraj powiedziałam, że się robię płaczliwa, jak przed @, to miał tak smutny głos pytając "to jednak się nie udało?", że ja bym mu nawet dorysowała tą kreskę, jakby pomogło -
nick nieaktualnyA z innych ciekawostek - rano temperatura normalnie jak od linijki (tak, wiem jedno miejsce po przecinku to problem) w ciągu dnia (znaczy teraz o 13) temperatura mi wzrasta ponad 37 (dziś 37,5), pewnie od tego boli mnie głowa. Do tego nadal boli jajnik prawy i zrobiłam się płaczliwa od wczoraj
W teorii tydzień do @, ale wiem, że na 100% się spóźni, bo cycki nie bolą ani odrobinę. Sutki dopiero ledwo wrażliwe... także jest inaczej niż do tej pory przed. -
Chica Mala wrote:A z innych ciekawostek - rano temperatura normalnie jak od linijki (tak, wiem jedno miejsce po przecinku to problem) w ciągu dnia (znaczy teraz o 13) temperatura mi wzrasta ponad 37 (dziś 37,5), pewnie od tego boli mnie głowa. Do tego nadal boli jajnik prawy i zrobiłam się płaczliwa od wczoraj
W teorii tydzień do @, ale wiem, że na 100% się spóźni, bo cycki nie bolą ani odrobinę. Sutki dopiero ledwo wrażliwe... także jest inaczej niż do tej pory przed.
u mnie tez temperatura od linijki, myslalam ze spadnie ale jakos sie trzyma... czekanie jest naaajgooorsze. ale czekam do soboty boje sie, ze jednak @ sie pojawi ech. za duzo nadzei robi mi ta tempka ech. -
nick nieaktualny
-
Witam kochane zgadzam się z Wami, czekanie na testowanie albo na tą paskudną @ to prawie jak tortury ! Ja z chęcią nasikałabym na cokolwiek byle pokazało mi te moje upragnione 2 kreseczki :p
małaMyszka, Kajtka, joka789, kahaśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja zatestowałam 1 listopada i udało się!!! Jestem mega szczęśliwa,lekarz potwierdził i teraz tylko odpoczywac:) Trzymam kciuki za Was kochane:*
Ania24, Nusia, małaMyszka, Marinka1990, Kajtka, Morwa, Czarna_88, kahaśka, joka789 lubią tę wiadomość
Viola25
Ludzie,którzy mają marzenia,nigdy nie tracą nadziei... -
Viola25 wrote:A ja zatestowałam 1 listopada i udało się!!! Jestem mega szczęśliwa,lekarz potwierdził i teraz tylko odpoczywac:) Trzymam kciuki za Was kochane:*
-
nick nieaktualnyStefka wrote:Witam kochane zgadzam się z Wami, czekanie na testowanie albo na tą paskudną @ to prawie jak tortury ! Ja z chęcią nasikałabym na cokolwiek byle pokazało mi te moje upragnione 2 kreseczki :p
Ja to bym chciała jakiś wskaźnik, jasny sygnał, który wysyła do Ciebie organizm... może być napis na stopie "jesteś w ciąży"... nie przeszkadzałby mi ani trochę
Gratulacje Viola! Rośnijcie zdrowo!kahaśka lubi tę wiadomość
-
Chica Mala wrote:Ja to bym chciała jakiś wskaźnik, jasny sygnał, który wysyła do Ciebie organizm... może być napis na stopie "jesteś w ciąży"... nie przeszkadzałby mi ani trochę
Gratulacje Viola! Rośnijcie zdrowo!
Dobre, ja nie miałam nic w stopie ale dwa dni przed planowanym okresem robiło mi się mdło, a test w dniu miesiączki był negatywny, dopiero dwa dni później (w 14 dpo) wyszła blada kreska
Trzymam kciuki za was dziewczyny!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2014, 16:52
Kajtka, Morwa, Chica Mala lubią tę wiadomość
08.-09.2020 r. 💔
06.07.2015 r.
08.02.2018 r.
05.11.2020 ll 🥰
-
No to u mnie d**a :/Okres się rozkręcił.
Miałam pewne nadzieje, że może się udało... ale niestety.
Dziewczyny, myślicie, że plamienie dzień, dwa przed okresem jest spowodowane niskim poziomem progesteronu? Muszę zrobić sobie to badanie. Mam nadzieję, że w nowym roku będzie cud. Ten miesiąc niestety spisany na straty, bo m. w delegacji...
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka