Pierwszy tydzien listopada:-)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja przedwczoraj wieczorem , czyli 26 dzień cyklu ( przy cyklach 29-33) dostałam plamienia - brązowy śluz, myślałam, że dostałam okres, wczoraj znowu w ciagu dnia pojawił się tylko 2 razy wodnisty brązowy śluz, dziś z rana to samo- wodnisty brazowy śluz , nie wiem co o tym myśleć, zaczynam sie martwić , nigdy tak nie miałam . Zawsze jak pojawilo sie w ciagniu dnia jakies plamienie to potem rozchulał sie okres, a tu nic smutas.gif może to spowodowane braniem Euthyroxu? Miałam już doła , ze dostałam okres , ale to jest dla mnie dziwne - wodniste brązowe i skąpe plamienie . Dzis jest 3 dzień jak go mam @ to nie jest napewno . Nigdy czegos takiego nie mialam przed @
allo mrl 0%
KIR BX
PAI 1 hetero
MTHFR homo
7trf 2 ❄❄05.08.19 3BB i 4BB (10dpt 402,000 ;12dpt 1073,000;16dpt 7081,000;18dpt 17835,000) -
u mnie jak mialby sie rozkrecic @ to byloby wczoraj, a do teraz cisza, z rana tylko lekkie plamienie , w sumie do okresu mam jeszcze kilka dni przyjmujac , ze najpóźniej dostane w 33 dniu to mam czas do środy-czwartku aby dostać @
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2014, 14:13
allo mrl 0%
KIR BX
PAI 1 hetero
MTHFR homo
7trf 2 ❄❄05.08.19 3BB i 4BB (10dpt 402,000 ;12dpt 1073,000;16dpt 7081,000;18dpt 17835,000) -
nick nieaktualnyjoka789 wrote:Dobre, ja nie miałam nic w stopie ale dwa dni przed planowanym okresem robiło mi się mdło, a test w dniu miesiączki był negatywny, dopiero dwa dni później (w 14 dpo) wyszła blada kreska
Trzymam kciuki za was dziewczyny!!
Dlatego ja też myślę, żeby poczekać z 1-2 dni po terminie, ale nie wiem czy wytrzymam
Lutkę odstawiłam na razie, bo lekarka kazała 7 dni brać (od 20dc żeby poczekać na owu - poczekałam na chyba szczęście dłużej)... Mam nadzieję, że to odstawienie to dobra decyzja była... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Stiffi wrote:dostałam plamienia - brązowy śluz, myślałam, że dostałam okres, wczoraj znowu w ciagu dnia pojawił się tylko 2 razy wodnisty brązowy śluz, dziś z rana to samo- wodnisty brazowy śluz , nie wiem co o tym myśleć, zaczynam sie martwić , nigdy tak nie miałam . Zawsze jak pojawilo sie w ciagniu dnia jakies plamienie to potem rozchulał sie okres, a tu nic
To zupelnie jak u mnie, też nie wiem co mam myśleć, bo mam wodniste lekko brązowe plamienie. Od wczoraj w południe. Zawsze miałam plamienie i w ciągu dnia normalny okres, a tu nic...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 05:27
-