X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Pierwszy tydzien listopada:-)
Odpowiedz

Pierwszy tydzien listopada:-)

Oceń ten wątek:
  • Stiffi Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja przedwczoraj wieczorem , czyli 26 dzień cyklu ( przy cyklach 29-33) dostałam plamienia - brązowy śluz, myślałam, że dostałam okres, wczoraj znowu w ciagu dnia pojawił się tylko 2 razy wodnisty brązowy śluz, dziś z rana to samo- wodnisty brazowy śluz , nie wiem co o tym myśleć, zaczynam sie martwić , nigdy tak nie miałam . Zawsze jak pojawilo sie w ciagniu dnia jakies plamienie to potem rozchulał sie okres, a tu nic smutas.gif może to spowodowane braniem Euthyroxu? Miałam już doła , ze dostałam okres , ale to jest dla mnie dziwne - wodniste brązowe i skąpe plamienie . Dzis jest 3 dzień jak go mam :( @ to nie jest napewno . Nigdy czegos takiego nie mialam przed @

f2w3dqk3max66qq4.png

allo mrl 0%
    KIR BX
    PAI 1 hetero
    MTHFR homo
    7trf 2 ❄❄05.08.19 3BB i 4BB (10dpt 402,000 ;12dpt 1073,000;16dpt 7081,000;18dpt 17835,000)
  • Stiffi Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie jak mialby sie rozkrecic @ to byloby wczoraj, a do teraz cisza, z rana tylko lekkie plamienie :( , w sumie do okresu mam jeszcze kilka dni :( przyjmujac , ze najpóźniej dostane w 33 dniu to mam czas do środy-czwartku aby dostać @

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2014, 14:13

f2w3dqk3max66qq4.png

allo mrl 0%
    KIR BX
    PAI 1 hetero
    MTHFR homo
    7trf 2 ❄❄05.08.19 3BB i 4BB (10dpt 402,000 ;12dpt 1073,000;16dpt 7081,000;18dpt 17835,000)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    joka789 wrote:
    :D :D Dobre, ja nie miałam nic w stopie ale dwa dni przed planowanym okresem robiło mi się mdło, a test w dniu miesiączki był negatywny, dopiero dwa dni później (w 14 dpo) wyszła blada kreska ;)

Trzymam kciuki za was dziewczyny!! :)

Dlatego ja też myślę, żeby poczekać z 1-2 dni po terminie, ale nie wiem czy wytrzymam ;-)

Lutkę odstawiłam na razie, bo lekarka kazała 7 dni brać (od 20dc żeby poczekać na owu - poczekałam na chyba szczęście dłużej)... Mam nadzieję, że to odstawienie to dobra decyzja była...

• believe Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2014, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chica, u Ciebie piękny skok dzisiaj :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2014, 01:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dziękuję, ale zobaczymy co jutro (dzisiaj), bo dzisiejszy (wczorajszy) skok mógł być spowodowany podróżą, budzeniem się częstym w drodze i ciepłem w busie, bo grzali jak opętani ;-)
    Chociaż osobiście łudzę się, że zostanie wysoko :-)

• madziulek Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy jest sens testować już 10dpo czyli w piatek? :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 20:00

atdc3e5e035kp155.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Próbować zawsze możesz, ale się nie nastawiaj na pozytyw :-) Są w galerii wykresy, gdzie dziewczyny miały plusy i 9dpo, ale jest ich stosunkowo mało, więcej i częściej wychodzi po 11 :-)
    Ja robiłam 9 i miałam 1 kreskę, więc trzeba podejść na luzie :-)

• paola1205 Koleżanka

Wysłany: 14 listopada 2014, 05:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stiffi wrote:
    dostałam plamienia - brązowy śluz, myślałam, że dostałam okres, wczoraj znowu w ciagu dnia pojawił się tylko 2 razy wodnisty brązowy śluz, dziś z rana to samo- wodnisty brazowy śluz , nie wiem co o tym myśleć, zaczynam sie martwić , nigdy tak nie miałam . Zawsze jak pojawilo sie w ciagniu dnia jakies plamienie to potem rozchulał sie okres, a tu nic

To zupelnie jak u mnie, też nie wiem co mam myśleć, bo mam wodniste lekko brązowe plamienie. Od wczoraj w południe. Zawsze miałam plamienie i w ciągu dnia normalny okres, a tu nic...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 05:27

km5stv73b57ghe1m.png
‹‹ 4 5 6 7 8
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ