Pierwszy tydzien listopada:-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aapaulaa wrote:Hej:-)
Mam pytanie. Co moze znaczyc 6dni po pregnylu i 5 po owulce takie dziwne ciagniecie w podbrzuszu i lekki bol po lewej stronie podbrzusza w okolicy jajnika...
Nigdy tak nie mialam...
Mnie przy pierwszej ciąży - w sumie zaraz na drugi/trzeci dzień po przytulankach zaczął boleć/kłuć jajnik, ale z prawej strony.
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
nick nieaktualny.ona. wrote:Mnie przy pierwszej ciąży - w sumie zaraz na drugi/trzeci dzień po przytulankach zaczął boleć/kłuć jajnik, ale z prawej strony.
-
Kajtka wrote:Czesc:)
ja bede testowac ok 8 listopada!
Powodzenia wszystkim zycze, kiedys sie musi zazielenic i oby to bylo teraz!
Jeśli wredna małpa mnie nie nawiedzi to testuję 08.11Kajtka lubi tę wiadomość
-
kahaśka wrote:Gabi, mi dziś wyszedł ledwo widoczny cień na teście z rossmana a beta wyszła 52.4. Więc jeśli widzisz tam jakikolwiek cień, kup inny test.
Trzymam kciuki
Gratulacje!
małaMyszka wrote:Jeśli wredna małpa mnie nie nawiedzi to testuję 08.11
to testujemy razem!małaMyszka lubi tę wiadomość
-
martika wrote:Isana wytrzymasz? Ja planowałam też 7go, ale już powoli się łamię:p
ta wytrzymam... już 2 zrobiłam w międzyczasie xD tak to z moją cierpliwością pewnie do 7 wytrwam oczywiście ale 2 jeszcze zrobie:)) choć postaram się poczekać -
Cześć dziewczyny, też planuję testować w pierwszym tygodniu, ale jeszcze nie wiem dokładnie którego dnia. Duphaston biorę do wtorku więc chyba w środę 5.11 zrobię test, chociaż to będzie dopiero 12 dpo więc trochę wcześnie... Ale ale, pewnie @ przyjdzie wcześniej więc nie będę miała dylematu