plamienie implantacyjne :)
-
WIADOMOŚĆ
-
25.05 miałam normalną @. Teraz 19.06 planowo miałam dpstać. Zawsze mam 5-6 dni i obfite. Teraz 19-20.06 lekko leciało krwi. Bez skrzrpów i skurczy i jakichkolwiek bóli. Wczoraj i dziś już bez plamienia i krwawienia.
Z narzeczonym kochaliśmy się w dni płodne i nie tylko więc nie wykluczam ciąży mimo 2-dniowej "chyba" @.
Kiedy zrobić test z moczu?
Kiedy z krwi? Czy sobie darować?
Mój gin przyjmie dopiero koniec lipca bo urlop ma. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej,
Zwykle miałam cykle minimum 30 max 33 dniowe.
Dzisiaj 28 dzień cyklu, zaczęło się inaczej niż zawsze . Bardzo delikatne różowe plamienie, później brązowe. Teraz jak krew ale mało skrzepów.
Czy któraś z was tak miała w ciąży?
U mnie jescze wcześnie i test ciążowy jedna kreska -
sandiklove wrote:Hej,
Zwykle miałam cykle minimum 30 max 33 dniowe.
Dzisiaj 28 dzień cyklu, zaczęło się inaczej niż zawsze . Bardzo delikatne różowe plamienie, później brązowe. Teraz jak krew ale mało skrzepów.
Czy któraś z was tak miała w ciąży?
U mnie jescze wcześnie i test ciążowy jedna kreska
brzuch Cie boli lub bolał?sandiklove lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarylove wrote:U mnie teraz było to samo... nie dosc, że szybciej się zaczęło (dziś powinnam dostać @)...najpierw różowa krew ze sluzem, później brązowa.. trochę skrzepow.. dziś jest 3 dzień okresu (miałam wkładkę która raz zmieniłam) i to tyle z @, gdzie zawsze trwa 5/6dni..kilka dni przed @ miałam straszny spadek formy, kręcił mi się w głowie, jedna nockę nie spałam- tak bolał mnie brzuch, miałam straszne bóle podbrzusza... a teraz jest super 👌 nic mi nie dolega.... zastanawiam się czy ze mną wszystko ok.... tempa spadła, wiec ciaze wykluczam, zresztą czuje się już świetnie.
brzuch Cie boli lub bolał?
Kochana ja już niestety normalnie miesiączkuje w tym cyklu podchodzę do Inseminacji, ale jestem bardzo ostrożna ze względu na słabe parametry nasienia męża. Ja wyniki książkowe...
-
sandiklove wrote:Kochana ja już niestety normalnie miesiączkuje w tym cyklu podchodzę do Inseminacji, ale jestem bardzo ostrożna ze względu na słabe parametry nasienia męża. Ja wyniki książkowe...
TylkoLepiej, Havana3 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, jestem tu nowa więc może moje pytanie się powtórzy. Zaznaczam ze nie szukam diagnozy ani potwierdzenia, chce znać tylko wasza opinie. Więc moja sytuacja wygląda tak
Od stycznia staramy się z mężem o dzidziusia, robiłam testy owu wychodziły pozytywne o okolicach 14 dc ( moj trwa około 29 dni z lekkimi wychyleniami). W tym cyklu miesiączka 26.07 wiec zaczęliśmy się starać 10,11,13,14 dc objawy owulacyjne itp. 14.08 to był 20 dc rano okropny ból brzucha nie mogłam sie wyprostować i jednorazowo bezbarwny śluz z krwią ale tylko raz w ciągu dnia. Oczywiście pomyślałam że 2 dni po tym zrobię test wiem ze to za wcześnie ale nie wytrzymałam oczywiście negatywny tj 22 dc. Objawy powoli okresowe ale zastanawia mnie ten śluz z domieszką krwi czy mogła to być przesunieta owulacja(ale czy aż o 6 dni?) czy moze inplantacja zarodka. Zaczynam wariowac bo nigdy przy owulacji nie mam plamienia ale tez nie chce się nakręcać😥. Co myślicie? -
nick nieaktualnyCześć,
Piszę dziś pierwszy raz, ale moje ciało powoduje, że mam mały mętlik w głowie 🤯. Dziś mam 11 dpo. Od kilku dni mam ciągle ćmienie w podbrzuszu, jajnikach. Powoduje to nawet okresowe biegunki. Generalnie nie mam tego rodzaju objawów nawet przed @. Do tego dziś zauważyłam małe plamienie przy podcieraniu w toalecie. Czy któraś z Was doświadczyła podobnej sytuacju? Na szczęście jutro mam gina na kontroli (starania stymulowane), więc może dowiem się coś więcej. -
Hej dziewczyny chcialam zapytac jak wygladalo u was plamnienie implantacyjne czy towarzyszyl mu bol brzucha jaki kolor miało i jaka mialyscie temperature . Bo sama nw co mam myslec cykle mam 27 dni 3lutego powinnam dostac miesiaczki ale tej nie bylo temperatura tego dnia 37.3 dzien wczesniej tez 37.3 dwa dni wczesniej tez 4 lutego zrobilam test z porannego moczu i jakby przebija bardzo bardzo blada kreska po czym po poluniu na majtakach na pocztaku zobaczylam kilka plamek przez caly dzien bylo to tylko kilka plamek jedynie gdzy sie podcieralam bylo wiecej dzis wstaje a tu juz wiecej krwi gdzue potrzebuje wkladke lub podpaske tempertura 37.3 ale mam krwawienie i lekko pobolewa mnie brzuch . Moje pytanie brzmi czy to miesiaczka czy raczej implantacja poprzednia miesiaczke mialam 7 stycznia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2022, 14:15
-
nick nieaktualnyGosiaczeek wrote:Hej dziewczyny chcialam zapytac jak wygladalo u was plamnienie implantacyjne czy towarzyszyl mu bol brzucha jaki kolor miało i jaka mialyscie temperature . Bo sama nw co mam myslec cykle mam 27 dni 3lutego powinnam dostac miesiaczki ale tej nie bylo temperatura tego dnia 37.3 dzien wczesniej tez 37.3 dwa dni wczesniej tez 4 lutego zrobilam test z porannego moczu i jakby przebija bardzo bardzo blada kreska po czym po poluniu na majtakach na pocztaku zobaczylam kilka plamek przez caly dzien bylo to tylko kilka plamek jedynie gdzy sie podcieralam bylo wiecej dzis wstaje a tu juz wiecej krwi gdzue potrzebuje wkladke lub podpaske tempertura 37.3 ale mam krwawienie i lekko pobolewa mnie brzuch . Moje pytanie brzmi czy to miesiaczka czy raczej implantacja poprzednia miesiaczke mialam 7 grudnia
-
nick nieaktualnyGosiaczeek wrote:Nie drugiego testu nie robilam bo mam te krwawienie czy pomimo to moge zeobic test czykle 27 dni
-
nick nieaktualnyGosiaczeek wrote:Oj moj blad 7 stycznia zmienila mi klawiatura przepraszam a jaka yempka powinna byc normalnie w oktesie miesiaczki ?
-
nick nieaktualnyGosiaczeek wrote:Mierze w pochwie 3 dni pod rzad razem z 3 lutego bylo to 37.3 bo wtedy poinnam doatac miesiaczke 4 lutego tez bylo 37.3 dzis to samo
-
https://linksharing.samsungcloud.com/gFIIvyEOaUSf
Drugie po wyostrzeniu
https://linksharing.samsungcloud.com/ttBzbRCkoAwF
Wyszlo cos takiego test robiony nie z moczu porannego albo mam zwidy albo na wysokosi t cos przepija jak daszek u litery T najwyzej poczekma kilka dni i zrobie kolejny po zakonczeniu tego krwawienia slyszalam ze jesli implanatacja to ze wynik moze byc malo widoczny bo kresla albo bd slabiutka albo jest za wczesnieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2022, 15:56