Początek lata na początek ciąży :):) Czerwcowe testowanie 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Szona ale mega! Cieszę się, że u Twojego Emka jest tak super ☺️ oby i u mojego było ok ,modlę się o to!
Kiedy zrobić badanie proga jeżeli nie wie się kiedy i czy w ogóle była owulacja? ☺️szona lubi tę wiadomość
❌PCOS stwierdzone 05.19(Brak owulacji naturalnych)
❌30.01.20-HyCoSy- oba jajowody drożne
❌On: morfologia 3% przy innych parametrach w normie
Starania od 11.2018 r. z przerwami -
nick nieaktualnyszona wrote:Mamy wyniki nasienia - są ponoć bardzo dobre (zerknęła koleżanka, która pracuje w klinice napro i zajmuje się badaniami nasienia).
Także mogę pic nad jeziorem na luzaku ale się cieszę!!!
A stary dumny jak pawDzulkaJ, szona, okularnica91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzulkaJ wrote:Szona ale mega! Cieszę się, że u Twojego Emka jest tak super ☺️ oby i u mojego było ok ,modlę się o to!
Kiedy zrobić badanie proga jeżeli nie wie się kiedy i czy w ogóle była owulacja? ☺️ -
Witam się w czerwcu kochane!
Zostawiam wirusy tradycyjnie & #@#&)%=__($()())(@($$)##@($_)=%(@€[¥[¥¥®{]#_($(
Nie za bardzo jestem na bieżąco po wakacjach, zastanawia mnie co się stało z Niecierpliwa? Bo to ona zakładała wątek tak?
Ochmanka co za cykl beznadziejny... ;(
Moni wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia śliczna sukienka
Szona cieszę się, że mąż zdrowy ^^
U mnie już od poniedziałku 3 trymestr, 11 czerwca mam usg 3 trymestru. Ciekawe czy Poznam płeć, bo kobita jest dziwna i prawie nie mówi...
moni05, szona, aeiouy, Pati96, Ochmanka, Iseko, MonikA_89!, Salome lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzona to świetna wiadomość!!
Ochmanko! 😘😘😘💕💓
Moni piękna sukienka !
Izape czuje się już w sumie dużo lepiej. 😘
Witam się na czerwcowym wątku i nie wiem kiedy będę testować, kiedy przyjdzie @ po laparo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2019, 14:30
moni05, szona, Ochmanka lubią tę wiadomość
-
Szona, super!
Monia - gratuluje raz jeszcze, piekna sukienka i bukiet!
A nawiazujac do tematu badania nasienia... Czy maz/niemaz ktorejs z Was ma problem z uplynnieniem? Scislej mowiac, ze jest mechaniczne, a nie samoistne?
U mojego wszystko super oprocz tegomoni05, szona lubią tę wiadomość
-
Arashe wrote:Witam się w czerwcu kochane!
Zostawiam wirusy tradycyjnie & #@#&)%=__($()())(@($$)##@($_)=%(@€[¥[¥¥®{]#_($(
Nie za bardzo jestem na bieżąco po wakacjach, zastanawia mnie co się stało z Niecierpliwa? Bo to ona zakładała wątek tak?
Ochmanka co za cykl beznadziejny... ;(
Moni wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia śliczna sukienka
Szona cieszę się, że mąż zdrowy ^^
U mnie już od poniedziałku 3 trymestr, 11 czerwca mam usg 3 trymestru. Ciekawe czy Poznam płeć, bo kobita jest dziwna i prawie nie mówi... -
Moni, przepiękna sukienka!
Szona, to wspaniale! Teraz zabierajcie się do roboty i zaraz będzie dzidziamoni05, szona lubią tę wiadomość
2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa
6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
🍀7dpt - beta 67,67, prog 28,80
🍀9dpt - beta 196,70, prog 32,30
🍀14dpt - beta 1931, prog 43,40
🍀24dpt - beta 33812, prog 32,20, CRL 4,3mm i ♥️
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀16.05 prenatalne - wszystko ideolo
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
-
Nikodemko nie znam się, ale wiem, że lekarze zalecają syropy na kaszel na lepsze uplynnienie, często skaraca ten czas i jest ok ☺️ kiedy się badał Twój eMek?
Szczęśliwa mamusia 30-33 dni a owulację pomiędzy 16-20 dcWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2019, 15:17
❌PCOS stwierdzone 05.19(Brak owulacji naturalnych)
❌30.01.20-HyCoSy- oba jajowody drożne
❌On: morfologia 3% przy innych parametrach w normie
Starania od 11.2018 r. z przerwami -
Szona no to teraz nic tylko dzieci robić
Moni śliczna sukienka i bukiet! Bawcie się dobrze na poprawinachmoni05, szona lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
U mnie po połowkowym wszystko ok synek waży 424gramy
agge, Malinaa90, OO83, aeiouy, Angelika1313, Pati96, Malgonia, moni05, DzulkaJ, Arashe, Szczesliwa_mamusia, okularnica91, Kittinka83, Ochmanka, Iseko, szona, malamisia, MonikA_89!, ElfiaKsiężniczka, Salome, Ania_85_, Mama_Zuzia lubią tę wiadomość
-
Moni uwielbiam takie proste sukienki...sama też miałam prostą bez żadnych udziwnień
No to teraz już jesteś oficjalnie żonką
Buba to już całkiem przyzwoity człowieczek prawie cale pól kilograma!buba123, moni05 lubią tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
nick nieaktualny
-
agge wrote:A gdzie zdjęcie?
agge lubi tę wiadomość