Początek lata na początek ciąży :):) Czerwcowe testowanie 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja wlasnie pije gruszkowe Smsby U mnie jest tylko w takim malym, osiedlowym sklepiku. Kupilam tez tego Lecha pomelo-grejpfrut.
Pati96, DzulkaJ, MonikA_89!, Mama_Zuzia, Ania_85_, Arashe lubią tę wiadomość
-
Nikodemko plamienia ustały całkowicie? Podziwiam Cię że nie testowałaś. Ja dzisiaj kupiłam kolejny test ale zrobie jutro albo pojutrze, wkurza mnie to że muszę je robić jak najszybciej aby zacząć brać heparynę..
Monika trzymam jutro za Ciebie baaaaaardzo mocno kciuki!MonikA_89! lubi tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
To jak wszyscy to wszyscy! Ja zjadłam carbonare mniaaam, ale też zakupie dzisiaj smrsby sobie i sprawdzę, czy nie oszukujcie haha 🤗 dzisiaj mamy dzień smakoszy!
moni05, Madziandzia lubią tę wiadomość
❌PCOS stwierdzone 05.19(Brak owulacji naturalnych)
❌30.01.20-HyCoSy- oba jajowody drożne
❌On: morfologia 3% przy innych parametrach w normie
Starania od 11.2018 r. z przerwami -
To ja w lodowce znalazlam lecha z granatem.. ogolnie unikam takich rzeczy bo to zbedne kalorie (wole isc na lody), ale juz mi taka ochote zrobilyscie...
moni05, Madziandzia, Ochmanka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malgonia, porównywałam z mężem somersby 0,0% i normalne i Warkę chyba tez i te 0,0% maja dwa razy mniej kalorii co normalne 😊
To tez się przyznam - czekam na dostawę z maka 🙈 ma przywieźć nam po drodze coś niezdrowego 😋DzulkaJ, Malgonia, okularnica91, szona, Mama_Zuzia lubią tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Oj to na pewno, ale takie naturalnie warzone piwo to samo zdrowie..
No ten lech to oranzada, ale smaczna. Od heleny moglabym nie odroznicMadziandzia lubi tę wiadomość
-
Pati96 wrote:Ale mi zrobiłyście ochotę na takie zimne piwko. 😄U mnie na termometrze pokazuje 36 stopni masakra, już mam dość tych upałów. A jutro to będę miała dopiero kongo, bo przychodzą wymieniać mi wszystkie okna w mieszkaniu. Już się boję.😊
Pati96 lubi tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Malgonia wrote:To ja w lodowce znalazlam lecha z granatem.. ogolnie unikam takich rzeczy bo to zbedne kalorie (wole isc na lody), ale juz mi taka ochote zrobilyscie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2019, 16:12
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/17bef0ea539d.png
Malinka akuray na FB mi sie pojawilo stare ale jare
Mamunia a czy u naszego doktorka to mozna na prenatalbe z jakims penem przyjsc?
Kurcze tak patrzylam jak Gumisia sie porusza to bylo tak wspaniale, ze moglabym zamiast netfixa sobie puszczacMonikA_89!, Nuch, Pati96, Salome, moni05, Malinaa90, agge, Ochmanka, Ania_85_, Arashe lubią tę wiadomość
-
Ale bym zjadla maka 😭 Nie moge o tym myslec... Staram sie byc na diecie, wiec te dwa piwka bez alko musza mi dzis wystarczyc. Spale je na rowerze wieczorem.
Misiaa - Mialam dzis na papierze odrobine brazowego plamienia i nic poza tym, ale dzien sie jeszcze nie skonczyl, u mnie czesto przedokresowe plamienia przychodza wieczorem... Powiem Ci, ze ja nie lubie testowac. Czuje, ze nie wyszlo, a biel na tescie zawsze wyciska mi łzy. Postanowilam, ze nie testuje wcale, ale przypomnialas mi teraz, ze musze miec pewnosc czy odstawic jutro dupka Wiec pewnie jednak sikne od niechcenia...
Na ciaze nie licze, mam juz mocne bole na @ -
Nikodemko to sikniemy sobie jutro razem choć u mnie nadal może być za wcześnie ale już wolę się powkurzać na biel niżeli za późno wziąć heparynę...
Nikodemka lubi tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
nick nieaktualnyA ja zrobiłam na obiad szparagi w cieście francuskim:-) z szynka i serem. Pyszne. Szkoda,że tylko moge zjesc tak malutko. Bo oczy by jadly i jadly
W 1 ciazy mialam ochote na maca,czy kfc. W tej jakos nie. Co nieznaczy,ze nie mam ochoty na cos nie zdrowegoSalome, szona, MonikA_89!, moni05, Nikodemka, Karolina, Sasanka55, agge, Madziandzia, Mama_Zuzia, MalaPI, Ochmanka, aeiouy lubią tę wiadomość
-
Ale narobiłyście mi mega smaka na to sommersby! Mistrzynie reklamy 😜
szona, MonikA_89!, moni05, Ania_85_ lubią tę wiadomość
2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa
6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
🍀7dpt - beta 67,67, prog 28,80
🍀9dpt - beta 196,70, prog 32,30
🍀14dpt - beta 1931, prog 43,40
🍀24dpt - beta 33812, prog 32,20, CRL 4,3mm i ♥️
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀16.05 prenatalne - wszystko ideolo
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
-
nick nieaktualnyMalgonia wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/17bef0ea539d.png
Malinka akuray na FB mi sie pojawilo stare ale jare
Mamunia a czy u naszego doktorka to mozna na prenatalbe z jakims penem przyjsc?
Kurcze tak patrzylam jak Gumisia sie porusza to bylo tak wspaniale, ze moglabym zamiast netfixa sobie puszczacMalgonia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Malgonia. Nie wiem,czy z penem. Ale jak mu przupomnisz,to Ci nagra na płytę. Zawsze jak cos,to mozesz wziac ze soba pena. Jak sie da,to Ci nagra. Ja mam na plytach nagrania
Fla mnie moze byc i plytka wszystko mi jedno
Bede miala dziecko. Male, rozowe, pulchne i wlasne.. normalnie nie dociera to do mnieSzczesliwa_mamusia, Angelika1313, Salome, Pati96, Nuch, szona, MonikA_89!, moni05, Malinaa90, Nikodemka, Karolina, agge, Mama_Zuzia, aeiouy, Ewelina29, Ochmanka, Tele...79, Ania_85_, Magduullina, Arashe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalgonia wrote:Fla mnie moze byc i plytka wszystko mi jedno
Bede miala dziecko. Male, rozowe, pulchne i wlasne.. normalnie nie dociera to do mnie
Wez to usb na wszelki wypadek. Bo jeszxze sie okaze,ze plyt nie ma
Ja zapomnialam mu przypomniec,jak bylam na prenatlanych o nagranie,ale teraz jak pojde na polowkowe,to na bank bede chciala. Z polowkowych sa i najfajniejsze zdjecia i najfajniejsze nagranieMalgonia, Mama_Zuzia lubią tę wiadomość
-
Maria87 wrote:Ale narobiłyście mi mega smaka na to sommersby! Mistrzynie reklamy 😜
Same here! A nie lubię Somersby bo słodkie jak pierun. A teraz spróbuje!
Ef, tak na szybko - sprawdziłabym ustawę o zawodzie lekarza, bo w kodeksie etyki lekarskiej raczej nic nie będzie. Co do zasady można myślę podciągnąć tę sytuację pod brak dochowania szczególnej staranności, która wymagana jest od lekarzy, wprowadzenie pacjenta w błąd, co z kolei skutkowało zaniechaniem przeprowadzenia diagnostyki nie tylko przez Szpital, ale i samodzielnie przez pacjenta (chociaż była ku temu podstawa). Z tego względu można wnosić o zadośćuczynienie za krzywdę/ew.odszkodowanie. Żeby konkretnie wskazać przepis, na którym można się oprzeć, musiałabym przelecieć tę ustawę, a teraz niestety jadę autem i nie mam jak
-
nick nieaktualnyMalgonia, łiiii! Taaaaaaaaka radosc :*
Okularnica, jak to nie pasujesz? Nie pisz glupot, tylko siedz tu z nami :*
Karolina, tak bardzo mi przykro ;(
MamaZuzia, mooocno trzymam kciuki za Twoja wizyte :* Gratuluje zdanych egzaminow :*
Szonka, Ef, podziele sie z Wani moja @ :*
MonikA, jutro Twoj wielki dzien 😍
Pati, ja wierze w Twoj cykl
Szczesliwa Mamusia, zostaw ciuszki i odpoczywaj :*
Moni, moge oddac Ci troche swojego snu :* Ja, mimo upalow, zasypiam od razu po pracy i tak sobie chrapie az do rana
APrzybylska, uwazaj, kochana, na siebie i oby te upaly poszly szybko w cholere :*
Nikodemko, Lech Pomelo Grejpfrut musi byc boski :o nawet nie wiedzialam o jego istnieniu Z calych sil trzymam kciuki, by jednak bieli na tescie nie bylo
Misiaaa, bede taaaaaaaaaaaaaak strasznie mocno trzymac kciuki za Twoj test.
Ochmanko, dlaczego Ty tak duzo pracujesz :o :* Wspolczuje :*
Malina, wydaje mi sie, ze gdzies w necie kiedys widzialam bro bez glutenu i alko
Ja przez ten swoj celibat chyba sie zroslam... Nie wiem, co jest, ale nie moge nawet tampona zaaplikowac i mecze sie z podpaskami 🤯🤯🤯 Jutro robie wszystkie badania, w tym bete Oby byla ostatni raz na zerze
Mnostwo buziakow dla Was wszystkich :* :* :*Pati96, moni05, szona, Malgonia, MonikA_89!, Ochmanka, Irvine90, Szczesliwa_mamusia, aeiouy lubią tę wiadomość