Pozytywny test w którym dniu po owu?
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztynka wrote:U mnie w 8dpo blada kreska ale mocniejsza niż cień cienia. No chyba że owulka była wcześniej niż 19dc. A do zrobienia testu podkusił mnie ten jednodniowy spadek i potem wzrost Objawów nie mam żadnych oprócz braku @ i ciągnięcie brzucha jak dłużej stoję.
polkosia lubi tę wiadomość
-
Jest tu ktoś kto niecierpliwie czeka na testowanie? Ja dzisiaj się wyrwałam i był to falstart - mam nadzieję. Dziś jest mój ok 7 dpo, test miał czułość 25. Myślicie że wystarczy jak poczekam jeszcze te 3 dni? Bardzo bym chciała już wiedzieć. Czy dołek temp. w czasie implantacji jest regułą?
Mega lubi tę wiadomość
-
kluska, dołek nie jest regułą i wcale nie musi oznaczać zagnieżdżenia. Z drugiej strony, zagnieżdżenie bez dołka jest jak najbardziej możliwe ;0. Teoretycznie w 10 dpo niektórym dziewczynom wychodzi już pozytywny, ale żeby wynik był wiarygodny powinnaś poczekać do 14 dpo (16 dpo książkowo )
Maliina lubi tę wiadomość
-
Dziękuję bardzo za odp. Dziś czuję się bardzo dziwnie, czuję lekki ból jakby taki rozpierający i kłucie lekkie też czasem odczuwam, piersi są jakieś nabrzmiałe i troszkę zaczynają pobolewać, jestem bardzo nerwowa i jednocześnie zmęczona. Albo zbliża się @ albo ... oby to drugie.
-
Ogólnie to już rok zaraz będzie. Pierwsza ciąża we wrześniu tamtego roku, zakończona w listopadzie ;( i wtedy właśnie nie zwracałam na nic uwagi. Teraz postanowiłam monitorować wszystko co tylko mogę aby nic nie przegapić. Rzecz również w tym że choruję na colitis ulcerosa i biorę inne tabletki w pierwszej fazie cyklu i inne w drugiej gdy mogę zafasolkować.
-
Widziałam na Twoim wykresie, że jednak zrobiłaś, ja też zawsze jednak robię test mimo, że zdaję sobie sprawę, że jego wynik może nie być ani zadowalający ani prawdziwy ze względu na wczesny czas. Głowa do góry czekamy jeszcze kilka dni i powtarzamy testy. Ja nie tracę nadziei
Mega lubi tę wiadomość
-
Mega, będziesz jutro testować ? U mnie temp. spadła i aż mi się płakać zachciało. Wiem, że po południu się jej nie mierzy i pewnie to nie ma znaczenia ale po południu miałam 37,4. Ja jutro chyba jeszcze raz spróbuję testu. Trzymajcie kciuki za dwie kreseczki. Trzymam kciuki za Twoje dwie krechy, Mega.
-
Dziewczyny kolejny cykl jest Wasz Trzymam mocno kciuki u mnie też raczej nici z zielonki...serduszek mało program właśnie przesunął mi o dzień owulację...zresztą na co ja liczę...ja zawsze na wszystko co wspaniałe muszę dłuuuuugo poczekać!! Ale musimy być dobrej myśli, moja siostra na swój skarb czekała 6 długich lat...a jej córeczka to prawdziwy skarb...warto czekać z takim cudem nawet 10 lat Nie poddajemy się dziewczyny!!
-
nick nieaktualnyjestem około 15dpo.Dzisiaj rano robiłam test pepino 10. Wyszła blada kreska.
Od prawie tygodnia mam śluz wodnisto-kremowy (biały nie jest). Czuję takie jakby lekkie bóle ( chyba w macicy) ale nie wiem co o tym sądzić. Na teście grubej krechy nie widziałam.....;/
zobaczcie na zdjęcie i mój wykres.
http://przeklej.org/file/xS3DgP/20140610.074110.jpgkluska lubi tę wiadomość