Pozytywny test w którym dniu po owu?
-
WIADOMOŚĆ
-
WIKI 9dpo zarodek mógł się jeszcze nie zagnieździć dlatego pierwszy wynik mógł być negatywny, ból brzucha mógł być spowodowany implantacją zarodka, po której wynik testu powinien być pozytywny a blada kreska może oznaczać troszkę mniejsze stężenie hormonu bo to pierwsze dni, moim zdaniem można gratulować ale dla pewności powtórz test za dwa dni albo nawet jutro
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny.
Chciałam się przywitać. Od 3 miesięcy jestem na OF, od 4 się staram. Mam już jedną córeczkę, 10 lat, i teraz wzięło mnie na drugie:)
Poprzedni cykl był bez ovu, co mnie bardzo podłamało, chociaż wiem, że to nic złego.
Ten cykl jest moim pierwszym cyklem, w którym program wyznaczył ovu ciągłą linią. A tu w TV mundial. Udało się jednak w ten dzień odciągnąć męża od meczu i mam nadzieję, że się uda:)
Trzymajcie kciuki!
-
witam. może sie przedstawie mam 35 lat, i 8 letnią córkę,, która robi awanturę o siostrę - wiadomo dziecku się nie odmawia- gorzej, bo jeśli coś z tego cyklu wyjdzie i ovu dobrze pokazuje to będzie brat ). a tak na poważnie, to od wielu lat marze o jeszcze jednym dziecku , ale zawsze coś się działo i decyzje odkładaliśmy. zaczęłam już przyzwyczajać się do tego, ze już nic z tego nie będzie, ale córka zaczęła temat, ja go pociągnęłam a mąż postawił kropkę nad "i" - wiadomo, musi chłop myśleć, ze ma coś do powiedzenia. staramy się od czterech miesięcy a od tego z ovu. jestem już na etapie czekania a do cierpliwych nie nalezę. ciężki ten miesiąc był i mam nadzieje, ze nie będę musiała przez to przechodzić. w/g ovu dzisiaj może być implantacja i to by się zgadzało z tym co się dzieje u mnie. nie będę się doszukiwać podobieństw do objawów ciążowych, ale spadek tempki może coś sugerować no i strasznie mnie bolą jajniki. cholera mnie bierze ze jeszcze tyle czasu do testowania
-